Šta je novo?

F1 2010

Ako su AI bolidi oko tebe zapravo tu samo kada ih monitor prikazuje, a igra samo odokativno "predvidja" njihove krugove, to je FAIL koji ce tesko ispraviti...

Procitah celu onu temu i izgleda da je bas to u pitanju :)

E jel mogu ja da izaberem pre ulaska u boks koje cu gume da mi stave.U Singapuru bila poplava ja dobio one obicne za kisu i odem u boks oni opet stave te iste,a ostalima one sa onom crtom po sredini.Inace avrsio sam 23. bilo je ne moguce upravljati -.-

Javlja mi se usporenje ( padne frame rate sa 50+ na 20-ak ) otprilike na sredini 50%-tne trke, medjutim kako imam samo jedan hard, kontam da ne vredi ni da pokusavam sta je tamo navedeno za prebacivanje replay-a.

Poslednja izmena:
meni se javlja uspoernje non-stop :D
inace predivno optimizovana igra. na mojoj masini rezolucija 640x480 :eyebrows: i sve moguce na ultra low i off jedva izvlaci igrivih 40-45fps....
I ova ce po svemu sudeci da saceka skoro deceniju (kao GP4) da bi mogla lezerno da se igra.....

Prilozi

• f1.jpg
    f1.jpg
    86.4 KB · Pregleda: 72
Jedva igrivih 40-45fps?! Sta je po tebi optimum? Mislim,nista negativno i licno,samo mi je malo cudno da je neigrivo sa 40-45 fps-a :O

Problem sam cini mi se za sada otklonio stavljanjem replay fajla na read-only, jedino sto nema replay-a na kraju trke :d

Meni igra postaje "igriva" :) tu negde oko 60fps. Na 30-40 je totalan smor igrati, bilo koju igru (sto se mene tice). Postoji veeeelika razlika izmedju 30-40fps i 60fps.....
No stranu na to, ako ja sve moram da smanjim na minimum minimuma, cak i rezoluciju koja je bila standard pre skoro 20 godina, onda 'bes igru...
Definitivno neoptimizovana

Meni igra postaje "igriva" :) tu negde oko 60fps. Na 30-40 je totalan smor igrati, bilo koju igru (sto se mene tice). Postoji veeeelika razlika izmedju 30-40fps i 60fps.....
No stranu na to, ako ja sve moram da smanjim na minimum minimuma, cak i rezoluciju koja je bila standard pre skoro 20 godina, onda 'bes igru...
Definitivno neoptimizovana

Koliko samo gluposti napisanih u jednom postu:d

@Snake1989, hahahhahahahah ni meni nije jasno ovo za rezoluciju, inace to za FPS se ne slazem nije svaka igra ista sto se toga tice, npr Crisys je super igriv na 35-40FPS

Kako ce da tera na mojoj konfi?

gore pomenuti lepotani. Pre nego sto krenete da laprdate cisto da bi nabijali postove, procitajte dobro sta je gore napisano :).
Ako pogledate samo malo gore, videcete da sam napisao da igra radi sa 40fps tek u rezoluciji 640x480. Ako i dalje ne shvatate sta to znaci onda sorry....

@Kal-El
Igram ono sto lepo radi. Ne mora to biti po svaku cenu nova igra.

@El_Barto
Ako ti 25-30fps odgovara, onda ces se naigrati :)

Poslednja izmena:
Pocheli su experimentisanje sa osvetljenjem:

[YOUTUBE]me8UTp_Zk0g[/YOUTUBE]

Sva sreca pa mi nece trebati gtx480 sli da poteram ovo kako je zamisljeno da se igra!!!! Doduse kad bolje razmislim tako je bilo i sa svim ranijim formulama koje su izlazile...trebalo je jedno 5 god da prodje od izdavanja da bi mogao da ih igram kako valja!

Pocetak teme sa mojim predvidjanjem buducnosti kad izadje

meni se javlja uspoernje non-stop :D
inace predivno optimizovana igra. na mojoj masini rezolucija 640x480 :eyebrows: i sve moguce na ultra low i off jedva izvlaci igrivih 40-45fps....
I ova ce po svemu sudeci da saceka skoro deceniju (kao GP4) da bi mogla lezerno da se igra.....

Jel sam omasio mnogo ili?!

Poenta je da su me i startu svi napusili i rekli da to nema sanse jel je igra sa super engineom koji leti na svakoj konfi!!! Evo bas kupujem igru pa cu da javim utiske kako radi na masini koja je prilicno pohvalna za danasnje vreme cisto da ne bude da pricam napamet!!!

Pa tebi ce raditi ok, ipak su 8800, 9600 i tome slicno out of date poprilicno.... e sad sto su ljudi mislili da ce raditi kao Grid ***. Meni recimo mnogo bolje rade time trial trke gde sam sam, sigurno jedno 20% bolje, tako da je verovatno i procesor usko grlo.

i kako to izgleda u praksi kada sednete prvi put :)

[youtube]EGUZJVY-sHo[/youtube]

Poslednja izmena:
Poenta je da su me i startu svi napusili i rekli da to nema sanse jel je igra sa super engineom koji leti na svakoj konfi!!! Evo bas kupujem igru pa cu da javim utiske kako radi na masini koja je prilicno pohvalna za danasnje vreme cisto da ne bude da pricam napamet!!!

Daj ljudi ne pricajte svasta. Igra je optimizovana dobro, radi na max u 1080p sa sad vec slabasnom GTX260 a to sto nekima sece na dosta jacim konfiguracijama je neka bagcina sto ce verujem ispraviti prvim patchom, i to uglavnom na ATI vise pravi probleme.
A za ovog hektora sto mu je 'smor' igrati u 30fps nemam reci:d

Ja sam isto probao i sa 260-tkom,q6600 3.2 , 16x10 res, sve max 4xaa, tako da ne znam oko cega se laprda ovde. Za koliko vi para zelite kvalitet? Sa 460-tkom ce raditi nekih,ajde, 30% brze.

Naravno da su te napusili. I opet se hvatas za slamke sa nekim ko ima 8800 gt(?) da bi se sebe licno ubedio kako si bio u pravu, a da su te svi jadnog razapeli. Jos ces poceti da mi pretvaras vodu u vino. Hmm, mada, ako uspes zovi me:D

Poslednja izmena:
Najzad instalirao...
Najnize sto sam video je 30 fps na mojoj konfi sve na high/ultra u 1080p (bez AA i AF), probao cisto testa radi...Uglavnom je oko 30-35 fpsa. Igra tek sto je izasla, verovatno ce uslediti i drajveri i patchevi, ono sa cim nisam zadovoljan je zvuk koji "krcka" i secka kad je pun gas...ostalo je -onako...nije lose. Takodje mi jako smetaju krzave ivice...

x3frxl.jpg

29msvhy.jpg

Na 1680 i sve na HIGH se jako malo dobija, oko 3fpsa...na 640*480 LOW igra postaje bench za procesor i nista vise.

Nije mi igrivo na tastaturi, tako da ce igra da saceka...drugarov G25:D

Ati ne pravi probleme bar kod mene 10.9drajveri, ja je igram u 16x10 sa 4aa sve High radi igrica u Full palio sam je i sa 8aa ali samo u time trialu.
Snake pa realno sa tom gk. gtx260 ne postoji igrica koja ti secka e sad sto je slabasna naspram ovih novih cudovista vreme radi svoje.

Moj 500-toti post juhu sad sam video!!!

Poslednja izmena:
Ako mislis da sam te "napusio" s tom recenicom...onda:S:

Najzad instalirao...
Najnize sto sam video je 30 fps na mojoj konfi sve na high/ultra u 1080p (bez AA i AF), probao cisto testa radi...Uglavnom je oko 30-35 fpsa. Igra tek sto je izasla, verovatno ce uslediti i drajveri i patchevi, ono sa cim nisam zadovoljan je zvuk koji "krcka" i secka kad je pun gas...ostalo je -onako...nije lose. Takodje mi jako smetaju krzave ivice...

Otkazuje ti motor. :)

Otkazuje mi motor? Odma na pocetku trke?:)
Meni vise deluje da otkazuje audio integrusa:p

Ako mislis da sam te "napusio" s tom recenicom...onda:S:

Sto sve bukvalno shvatate; jednostavno doslo je do neslaganja izmedju misljenja ;) U principu draga meni ako ovo super radi, cak sta vise videcu i sam za par sati dok mi stigne igra, pa da ne pricam dalje napamet :wave:

Meni igra radi ok, na 1680 rezouciji, ultra ona podešavanja. Nisam gledao koliko imam fps, ali nije malo, bar za mene :)

^^Jedno je kada te neko "iznapusava" a drugo kad je "neslaganje izmedju misljenja" :) a opet, trece je ko je sve to bukvalno shvatio...
Eto, moja kamila daje iznad 30 fpsa (mleka:d), sad ako je to za nekoga ipak neigrivo, i 60 fpsa je must, onda ja nisam bio u pravu u samom startu, priznajem -jer to 8800gt ne moze ni u Grid-u, Dirt1/2, Flashpoint2...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno