Šta je novo?

PES 2011

Kako izgleda replay? Zar nije najlakse proveriti na taj nacin?

Dzaba replay kad je slow motion. Najjaci su ovi japanci majkemi, menjaju neke stvari koje nije trebalo dirati, Wide kamera nije jedna od stvari koje je trebalo popraviti. Najludje je sto su totalno izbacili onu staru Wide kameru..

Stadium editor

[YOUTUBE]CCr_CW1IhWU[/YOUTUBE]

League editor

[YOUTUBE]KRG_gmE3xHc[/YOUTUBE]

Samo da budu mogli da se dele ti stadioni, a mnogo mi se svidja sto mozes da menjas intenzitet zelene boje trave, to mi je oduvek trebalo, a po tome najcesce biram i na kom stadionu cu igrati, koji ima najlepsu boju trave :) Nece moci na oficijalnim stadionima verovatno..

Malo slobodnjaka od mog drugara Riquelme-a :)

[YOUTUBE]5z4mY0myf7c[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sa kontrolisanim šutem (R2+[]) je moguće šutirati kao nekad. Retko mi se dešavalo da leti kao balonjara, samo pri šutu iz nemogućih položaja. Treba malo uvežbati ali lopta leti kao metak. Pri usporenom snimku golova koje sam postigao sa takvim šutem sam primetio da često šutira punom ili špicem dok kod običnog šuta izgleda kao da svaku loptu plasira.

Imao sam takođe jako lepih šuteva iz slobodnjaka ali nisam postigao gol. Jednom sam pogodio same rašlje (u milimetar) ali je lopta nažalost bila spora i golman je relativno lako uspeo da je odbije u korner. Dosta puta sam pogađao prečku. Inače slobodnjake šutiram tako što držim R1 i napunim skalu (mada nisam siguran da li to držanje R1 ima ikakvog efekta). Nisam nikada bio dobar u slobodnjacima i nemam pojma kako se izvode niti kako je to bilo ranije.

R2 kazes.. aj probacu, malo mi je nezgodno da to drzim, pogotovo ovaj triger na Sixaxisu.. Za slobodnjake sam pisao jednom, al ajd opet cu. Za one kratke (16-20 metara), drzis dole i sut (skala oko pola, zavisi od igraca), pod uslovom da gadjas onaj ugao preko zivog zida.
Tako oko 23-26 metara, samo sut, bez icega. Sve preko toga odnosno jaki sutevi, drzis gore, napunis sut i cim sutne drzis i trougao. Ima sad nova fora za one slobodnjake ala C. Ronaldo.. u trenutku kada je igrac dosao do lopte, jos jednom stisnes sut.

Sa kontrolisanim šutem (R2+[]) je moguće šutirati kao nekad. Retko mi se dešavalo da leti kao balonjara, samo pri šutu iz nemogućih položaja. Treba malo uvežbati ali lopta leti kao metak. Pri usporenom snimku golova koje sam postigao sa takvim šutem sam primetio da često šutira punom ili špicem dok kod običnog šuta izgleda kao da svaku loptu plasira.

Imao sam takođe jako lepih šuteva iz slobodnjaka ali nisam postigao gol. Jednom sam pogodio same rašlje (u milimetar) ali je lopta nažalost bila spora i golman je relativno lako uspeo da je odbije u korner. Dosta puta sam pogađao prečku. Inače slobodnjake šutiram tako što držim R1 i napunim skalu (mada nisam siguran da li to držanje R1 ima ikakvog efekta). Nisam nikada bio dobar u slobodnjacima i nemam pojma kako se izvode niti kako je to bilo ranije.

U ovom PES-u se mnogo lakše izvode slobodni udarci nego u prethodnom. Dao sam nekoliko dobrih golova (sa igračem Chivasa, ne znam mu ime, Xaez valjda). Napuniš skalu otprilile do 1/3 i držiš stranu (zavisno kakav felš hoćeš), bez R1 jer je to šut punom (teško da ćeš uspeti).
Ako je slobodnjak na nekih 20-ak metara, za to je najbolja kombinacija gde jedan igrač samo gurne loptu onom ko šutira (koji naleće punom brzinom)...

Ja jos nijedan.. :( Zabodem zivi zid svaki put..

Ja sam mozda sutirao 3-5 slobodnjaka do sada, jedan sam da sa Ribery-jem...

Ja nekad koristim R2 prilikom sutiranja slobodnjaka. Koliko mi se cini ona pred golom naglo pada...
Ali to samo ukoliko je negde iskosa i preko 25m.

Ja jos nijedan.. :( Zabodem zivi zid svaki put..
Evo ga moj od pre par sati :whip:
[YOUTUBE]QtnvXS6S0Gs[/YOUTUBE]

Ja sam mozda sutirao 3-5 slobodnjaka do sada, jedan sam da sa Ribery-jem...

Ja nekad koristim R2 prilikom sutiranja slobodnjaka. Koliko mi se cini ona pred golom naglo pada...
Ali to samo ukoliko je negde iskosa i preko 25m.
Sa
2_x.png
ti naglo pada lopta.

Gde?

Bezveze ako nema. Kakva je to Liga Šampiona ako nema klubova koji učestvuju...

Nece biti Partizana :smackbum:

[YOUTUBE]fExFIGiH_fw[/YOUTUBE]

A jel ima Zvezde? :d

Aha, idi na 2:44 minut videa ;)

Zna Konami šta valja :p

Samo brukaju sebe izborom timova. :)

Ma ne, sad će Boris da ti objasni da on kapira zašto to KONAMI radi i da to skroz ima smisla i da je to zapravo pozitivna stvar :)

Jel su na ovom videu svi klubovi izlistani? Ako jesu, gde je Chivas?

I šta mu dodje PES liga? Other League C?

Chivas je na istom mestu ko i u demu.

Konacno slobodnjak! :D

[YOUTUBE]hL_Oxuw9GuM[/YOUTUBE]

I samo za Wladimira ;), Nemacki PSM3:

FIFA 11 - 9
PES 2011 - 9.2

Poslednja izmena:
Borise to je greska za fifu, mora da je greska, 100% ispred 9 imas i 9 sa tackom znaci 9.9 :d

Sigurno se ljudi vode tim da je PES uneo vise novina nego ikada zato je mozda dobio vecu ocenu. Fifa nije unela skoro pa nista radikalno novo ove godine vec polirala staru igru.

Svejedno samo su gejmeri na dobitku igrajuci obe igre :0

Nisam ocekivao da ce na netu prvo da se pojavi verzija za PS3. Momci skidajte pa javljaj te kakav je final.

I samo za Wladimira , Nemacki PSM3:

FIFA 11 - 9
PES 2011 - 9.2

Čisto poredjenja radi, isti PSM:

FIFA10 - 9
PES 2010 - 8.9

FIFA09 - 8.3
PES 2009 - 8.8

FIFA08 - 6.3
PES 2008 - 8.6

Pametnome dosta ;)

Nisi mi rekao da si se zaposlio u PSM3 Borise? ;)

Poslednja izmena:
Konacno slobodnjak! :D

Čestitam! :)

Ja još nisam zabio slobodnjak ali radim na tome. Ono što me još uvek izluđuje jeste procenat dobrih šuteva koji pogađaju stative i prečke. Juče Messi jedan na jedan sa golmanom, opalim bombu prođe pored golmana i pogodi stativu tako da se odbije istom putanjom kojom je i došla...

Tek sam sad stigao da uzmem da igram...

Sve radi ok, samo shto nema engleskog jezika :D

Za pochetak, transferi su uzasno uradjeni, pola igraca je u starim ekipama, (realu fali 4-5 fudbalera...), ali to ce se vec srediti poshto ionako planiram da igram na PC-u :)

Vishe o samoj igri kad stignem malo da se proigram... :)

p.s. Da, ima Zvezda od nashih, a reprezentacija je, kao i obichno, katastrofalno uradjena. Ocene su na nivou onih od proshle godine... -_-

edit: Prvi utisak - replay posle svakog prekrshaja je i dalje tu, nebulozni ofsajdi su i dalje tu (shaljem loptu na drugu stranu, a ovaj svira ofsajd jer su dvojica igraca u koje lopta prelece u ofsajdu o_O )...Nisam ni krenuo da igram kako treba, a vec sam se iznervirao -_-

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno