- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Borise pocinjes da licis na Marlija sa svojim izjavama...
Njemu skoro svaka bolja igra GotY, a tebi je svaki novi PES najbolji!![]()
![]()
Koja je to meni igra GOTY sem Starcraft 2 !? Sta lupas! :wall::zgran:
Borise pocinjes da licis na Marlija sa svojim izjavama...
Njemu skoro svaka bolja igra GotY, a tebi je svaki novi PES najbolji!![]()
![]()
Pa i u prosloj verziji je bilo isto tako, R2 da bi plasirao loptu...Sut je odlican.. moras prihvatiti da vise nema sutiranja iz svih mogucih i nemogucih pozicija. I ne moras uopste drzati R2, G@W se istripovao, a i meneR2 bi trebao da bude plas shut, a ne jachi sut.. Moras da imas malo prostora ispred, i da lopta nije uz nogu igracu vec malo od njega.. i to je to.
Tek je semptembar...Koja je to meni igra GOTY sem Starcraft 2 !? Sta lupas! :wall::zgran:
Koja je to meni igra GOTY sem Starcraft 2 !? Sta lupas! :wall::zgran:
Samo ovo sto sam boldovao je tacno, mislim da si se za ostalo malo istripovao. R2 ti je fini dribling, a L2 pri sutu nista ne pomaze, nikakva plasirka sem na R2.Zamenili su mesta L2 i R2, barem u vodjenju lopte, sada je na L2 dosta preciznije kretanje i vodjenje lopte, tako da je moguce i da je za suteve tako, odnosno na L2 plasirani.. nisam puno probavao. Takodje na L2 + X su totalno manuelni pasovi..
Dejane, daj reci nam kakvi su komentatori![]()
Bastian strikes again! Ovog puta malo blize..
[YOUTUBE]5B4AVgi-32k[/YOUTUBE]
Kakva neverovatna reakcija Mesija u zivom zidu :d
sto je neverovatna? pa kolko se puta to desi stvarno, da se neko skloni/sagne u zivom zidu i padne gol..
Komentarisemo ono sto postavis.Sta ste vi nasli da komentarisete![]()
Ovako se igraci ne ponasaju u zivom zidu.a da, koga briga sta se desava u pravim utakmicama![]()
lose postavljen zivi zid, koliko miliona puta je to vidjeno u pravim utakmicama
O cemu bre pricate? Ovo mi je treci slobodnjak od mozda 50, 60 pokusaja.. a kao znam da ih izvodim. Desavaju se stvari koje se desavaju u stvarnosti, aloo, to je fudbal..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari