Šta je novo?

PES 2011

Borise pocinjes da licis na Marlija sa svojim izjavama...

Njemu skoro svaka bolja igra GotY, a tebi je svaki novi PES najbolji! :p :D

Koja je to meni igra GOTY sem Starcraft 2 !? Sta lupas! :wall::zgran:

Sut je odlican.. moras prihvatiti da vise nema sutiranja iz svih mogucih i nemogucih pozicija. I ne moras uopste drzati R2, G@W se istripovao, a i mene :D R2 bi trebao da bude plas shut, a ne jachi sut.. Moras da imas malo prostora ispred, i da lopta nije uz nogu igracu vec malo od njega.. i to je to.
Pa i u prosloj verziji je bilo isto tako, R2 da bi plasirao loptu...
Koja je to meni igra GOTY sem Starcraft 2 !? Sta lupas! :wall::zgran:
Tek je semptembar... :)

Dobro ove godine mozda neces imati toliko kandidata kao prosle godine. :D

Zamenili su mesta L2 i R2, barem u vodjenju lopte, sada je na L2 dosta preciznije kretanje i vodjenje lopte, tako da je moguce i da je za suteve tako, odnosno na L2 plasirani.. nisam puno probavao. Takodje na L2 + X su totalno manuelni pasovi..

Dejane, daj reci nam kakvi su komentatori :)

Poslednja izmena:
Zamenili su mesta L2 i R2, barem u vodjenju lopte, sada je na L2 dosta preciznije kretanje i vodjenje lopte, tako da je moguce i da je za suteve tako, odnosno na L2 plasirani.. nisam puno probavao. Takodje na L2 + X su totalno manuelni pasovi..

Dejane, daj reci nam kakvi su komentatori :)
Samo ovo sto sam boldovao je tacno, mislim da si se za ostalo malo istripovao. R2 ti je fini dribling, a L2 pri sutu nista ne pomaze, nikakva plasirka sem na R2.

Sad bas citam na WENB, lik prica kako je bas na L2 takvo kretanje :) Nisam se puno igrao sa tim licno..

Ma taj ocigledno lupeta, bas sam usao u igru da vidim ko je lud, on ili ja. Mora da je pobrkao L2 i R2.

Poslednja izmena:
Luduju sa Option Fajlom :) Bice gotov verovatno pred izlazak..

LIVERPOOL-580x434.jpg

ARSENAL-580x434.jpg

Ostatak..

CHELSEA-580x434.jpg

BIRMINGHAM-CITY-580x434.jpg

EVERTON--580x434.jpg

1-580x434.jpg

2-580x434.jpg

4-580x434.jpg

11-580x434.jpg

L2 pri kretanju mi maksimalno uspori igrača. Ali dobro ja sam se već nalupao dosta, čak me i Boris proziva :D

Valjda će neko da odradi neki tutorial kada se pojavi full verzija ili će možda u okviru igre biti nešto slično.

Moracu da te razocharam Borise, ali PES sam upalio samo jednom :d

Malo me je smorilo shto nema engleskog jezika, pa nisam probavao ML i BAL, a nikako da se potrefimo ja i drugar da odigramo "vechiti derbi" :)

Ali u svakom sluchaju, mislim da cemo ove sezone ipak malo vishe igrati FIFU ;)

edit: A i zaboravih, svakako nema engleski komentator, tako da svejedno ne bih mogao nishta da ti kazem oko toga... :d

Aj da si prosle godine presao na FIFU, ali sad.. :d ;)

Nisam josh 100% preshao :d

Mislim da ce odnos biti 70-30, po slobodnoj proceni ;)

Bastian strikes again! Ovog puta malo blize.. :)

[YOUTUBE]5B4AVgi-32k[/YOUTUBE]

Mesi se uplašio lopte :-devil-:

Odmah zaboravi na takve golove protiv iole iskusnijih igrača. Ako se sećam živi zid ne može da se pomera, ali će se to verovatno rešavati sa postavljanjem još jednog igrača u živi zid koji će stajati tačno tu pored Messija.

A kakve veze ima kako je Messi odreagovao kad je lopta prošla pored njega?

Meni više smeta što izgleda da će po defaultu živi zid previše stajati ka sredini i što isti nećeš moći da pomeraš. Ali ajde, rešili su to sa dodavanjem igrača u živi zid pa i nije toliko tragično. Kad su rešili slobodnjake po zemlji, ostalo je sasvim OK.

lopta ide pored njega, ne moze da je izblokira i u tom trenutku ai prestaje da ge smatra zivim zidom i mesi krece na svoju poziciju.

meni je smesnije to sto je najmanji (ili jedan od) igrac na terenu uopste stavljen u zivi zid..

ma, batalite takve sitnice. Demo je ovo, to treba komentarisati ako ostane u full verziji.

A to za redjanje igrača u živom zidu, slažem se, obe igre imaju tu boljku da postave nekoga ko nikada ne bi stajao tu.

Ne moze da se pomera, ali moze da se kontrolise...npr. na kocku svi skacu, na krug istrcavaju...

Sta ste vi nasli da komentarisete :) Lopta ga je obisla, da je Pique bio tu opet bi ishod bio isti.. lose postavljen zivi zid, koliko miliona puta je to vidjeno u pravim utakmicama... a da, koga briga sta se desava u pravim utakmicama :)

lose postavljen zivi zid, koliko miliona puta je to vidjeno u pravim utakmicama

Ti izgleda stvarno ne kapiraš da će živi zid UVEK ovako stajati u PESu i da će gomila primati jeftine golove "oko" živog zida jer ne znaju da dodaju igrača u živi zid? Ako tako ostane u full verziji, s obzirom da živi zid ne može da se pomera, to JESTE propust.

Ma u pravu ste :) Pravi igraci su ustvari roboti bez ijedne greske, svaki golman postavi zivi zid SAVRSENO svaki put, nijedan igrac nikad ne pogresi (svezi primer, Fletcher pre par dana, taman napravio rupu da Gerard proturi loptu, da sam to okacio, Serbian bi izbacio 14 krezavih smajlija).

O cemu bre pricate? Ovo mi je treci slobodnjak od mozda 50, 60 pokusaja.. a kao znam da ih izvodim. Desavaju se stvari koje se desavaju u stvarnosti, aloo, to je fudbal..

O cemu bre pricate? Ovo mi je treci slobodnjak od mozda 50, 60 pokusaja.. a kao znam da ih izvodim. Desavaju se stvari koje se desavaju u stvarnosti, aloo, to je fudbal..

Opet ti kazem, NIKADA nisam video da se igrac ovako ponasa u zivom zidu.
U svakom slucaju, buduci da je lopta isla pored Mesija, ovo je samo jedan sitni propust kakvih ima gomila u svakoj igri.
E sada, tebi mozda takve sitnice ne smetaju(ti vijas emocije posle gola :)), ali eto, ima onih koji i to primecuju(ocigledno je da je triggerovana pogresna animacija u ovoj situaciji).

Poslednja izmena:
E kad me teras da trazim.. :) Pogledaj slobodni udarac broj 3 i poslednjeg igraca sa leve strane u belom dresu u zivom zidu, a pogledaj i broj 2, nisu ni skocili niti se pomerili.
http://www.youtube.com/watch?v=ZmbxkhhiV6A

Nije otrcao kao Messi, ali opet nije nista uradio da spreci gol. To je prebrzo da odreagujes, ne znas da li ce sut ici preko tvoje glave, ili sa druge strane zivog zida.. ne stignes da odreagujes, ili se pokrene neki instinkt koji te sprecava da popijes prebrzu loptu u facu, ne znam sta je, ali se cesto desava..
Ovo ce biti problem ako je stalno ovako, ali stavis jos jednog igraca tu i resen problem... kazem, i ovako je pretesko dati slobodnjak..

Poslednja izmena:
Ako vam je PES smešan i ne planirate da trošite vreme na igru stvarno bi bilo lepo od vas kada ne bi više smarali ovu temu.

Nazad
Vrh Dno