Šta je novo?

F1 2010

Lozac je napisao(la):
@ nex

Nisam mislio na tu "All seasons" igru (izmedju arkade i simulacije a nije nijedno ni drugo:) ). Colim Mcrae 1, 2 i 4.. su stvarno vrh na tastaturi.

Pa probaj i sam...nema sta da ti objasnjavam. Samo ti kazem da Grid, kao Codemasters igra, nije bas "vrh" na tastaturi...kao ni ostale njihove voznje novijeg datuma (A i vecina iz Toca serijala).

Poslednja izmena:
@boris
Steta,bas sam nestrpljiv :) stize mi DFGT u petak :happy:

Mogu da ti kazem najbolja podesavanja za volane generalno na PC-u.. U Control Panelu ces imati nekoliko podesavanja, snaga FF-a, broj stepeni okreta i nekoliko slajdera. Sto se tice stepeni okreta, ne znam da li ce ova igra sama da se prilagodi i da ti odma podesi 270 ili koliko vec za F1 bolid.
A snagu FF-a stavi na 101, 102% (ne pitaj zasto, to je bag neki sa Logitech volanima i drajverima i tek posle 100% dobijas konkretan Force Feedback), a SVE ostale slajdere stavi na nulu, i odstikliraj sve sto moze da se odstiklira.. Svi ti ostali efekti su vestacki, samo prigusuju ono sto je napravljeno u samoj igri.

Hvala na info borise ;)

Na cemu igrate uopste? .
Ja cepam na gamepadu Logitech Chillstream i gotiva na ovom gamepadu u voznjama je sto je ko na Sony3 gamepadu koliko stisnes R2 toliko ide.
Da dodam +1 za voznju po kisi stvarno je efekat bolestan, cak sam u jednom trenutku protrljao oci kao da vidm bolje a mozda se nadje i neko ko ce uzeti krpicu da obrise monitor:p:wave:

Jel ima neko problem sa retardiranim don't send?Mene uvek izbacuje igram malo i izbaci me :mad:

Jel moze ovo cudo uopste da se instalira na XP SP2 ? Cim pokrenem setup kaze moras da imas SP3. Ok, probao sa forom koja radi za GTA4 da u registriju editujem da se win predstavlja kao XP SP3 , prodjem sva kliktanja ali kad treba da zaista krene sa instalacijom odmah po pocetku prijavi An error occurred. Error code: 0x800b0109
Nesto nisam uspeo guglanjem da nadjem neko resenje.

Jel moze ovo cudo uopste da se instalira na XP SP2 ? Cim pokrenem setup kaze moras da imas SP3. Ok, probao sa forom koja radi za GTA4 da u registriju editujem da se win predstavlja kao XP SP3 , prodjem sva kliktanja ali kad treba da zaista krene sa instalacijom odmah po pocetku prijavi An error occurred. Error code: 0x800b0109
Nesto nisam uspeo guglanjem da nadjem neko resenje.

Resenje: Instaliraj SP3.

Ne znam iz kojeg razloga svi konačno ne instaliraju SP3.

Resenje: Instaliraj SP3.

Dobro to resenje je ocigledno i jasno.

Tacno sam znao da ce da krene jedno 50 postova sad "pa instaliraj SP3".

Mene zanima jel zna neko kako da se natera da proradi na SP2 bez da moram da instaliram SP3.

Ne znam iz kojeg razloga svi konačno ne instaliraju SP3.

Zato sto apsolutno nikakve potrebe za istim nisam imao dosad, SP2 mi radi odlicno sto da diram. Upgrade bi sigurno nesto zbingovao a instalacija od nule mi je smor. Nema sanse ni sad da se smaram sa tim da bi naterao ovo da proradi. Dok jednog lepog dana ne budem zaista morao iz pametnijeg razloga da predjem na nesto pa da krenem u neku instalaciju na praznu masinu bice onda neki win 7 ako ne ostane za neku bas dalju buducnost, ovo ce skupljati prasinu ako ne moze da se natera da radi na SP2.

Poslednja izmena:
Instaliraj SP3!

Ako nemas nikakve potrebe i SP2 ti odlicno radi instaliraj onda Formulu. :D

Ako si procitao post do kraja, zaista nece biti smak sveta ako ne instaliram ovu igru odma sada odma, tako da ce SP2 i dalje lepo da radi, kao sto rekoh do nekog pametnijeg razloga da se nesto fundamentalno menja i prelazi na neki noviji operativni sistem.

Ako moze da se nabudzi moze, ako ne moze ne moze, nisam neki ekstra strastveni igrac, a ima i drugih igara. Ok strastveni sam ljubitelj F1 i hteo sam ovo da igram, ako ne mogu ovog momenta, nekad cu moci, nije problem da sacekam.

Zaista bih zamolio ako moze bez nekog daljeg sprdanja i nastavljanja na ovu temu, ako neko ima neko konkretno resenje za ovaj slucaj, naravno ne menjanjem operativnog sistema, bio bih vrlo zahvalan.

Poslednja izmena:
Ako si procitao post do kraja, zaista nece biti smak sveta ako ne instaliram ovu igru odma sada odma, tako da ce SP2 i dalje lepo da radi, kao sto rekoh do nekog pametnijeg razloga da se nesto fundamentalno menja i prelazi na neki noviji operativni sistem.

Ako moze da se nabudzi moze, ako ne moze ne moze, nisam neki ekstra strastveni igrac, a ima i drugih igara. Ok strastveni sam ljubitelj F1 i hteo sam ovo da igram, ako ne mogu ovog momenta, nekad cu moci, nije problem da sacekam.

Zaista bih zamolio ako moze bez nekog daljeg sprdanja i nastavljanja na ovu temu, ako neko ima neko konkretno resenje za ovaj slucaj, naravno ne menjanjem operativnog sistema, bio bih vrlo zahvalan.

Instalacijom SP3 ne menjas operativni sistem. Uradio sam to na bar 10-tak racunara i nije bio ni jedan problem.

Ja se secam da sam nekako svoj sp2 (dok sam koristio xp) "nadogradio" na sp3,nesto sam instalirao (nikako ne mogu da se setim sta i kako) ali mi je lepo to sve radilo,eto probaj tako nesto,izguglaj malo.....

Ne mogu da verujem koliko smara don't send.Jedva sam nekako zavrsio prvu trku i sad ne mogu kvalifikacije da zavrsim uvek me izbaci u toku vznje.Oce biti nekog leka za ovo,jel ima jos neko ovih problema?

Ja se secam da sam nekako svoj sp2 (dok sam koristio xp) "nadogradio" na sp3,nesto sam instalirao (nikako ne mogu da se setim sta i kako) ali mi je lepo to sve radilo,eto probaj tako nesto,izguglaj malo.....
Instalirao si... ček da razmislim... Service Pack? Znaš, zove se SP sa razlogom :D

Gotovo je. Do sada sam još i mogao da se oduprem porivima ali sada je sve gotovo.
Kupujem volan! Ne mogu da verujem da ću pljunuti toliko para za tako nešto.

Dakle, šta preporučujete? Logitech G25 ako nađem?

Sad probah igru, shta je bre ovo, vratilo me 5 godina nazad :) Uzasno kretanje formule, kao da je od kartona, volanom nishta preciznije nego na tastaturi, zvukovi i response uzasni, stisnesh gas a ono posle sekunde ga cujesh :d, grafika ista kao pre 10 godina samo u visokoj rezoluciji :d Gde je tu real-time svetlo, sa ovim hardverom ? F1 na PS3 od pre nekoliko godina i izgleda i radi bolje, i ozbiljnija je, a ja sam mislio da je to arkada :d

Sad probah igru, shta je bre ovo, vratilo me 5 godina nazad :) Uzasno kretanje formule, kao da je od kartona, volanom nishta preciznije nego na tastaturi, zvukovi i response uzasni, stisnesh gas a ono posle sekunde ga cujesh :d, grafika ista kao pre 10 godina samo u visokoj rezoluciji :d Gde je tu real-time svetlo, sa ovim hardverom ? F1 na PS3 od pre nekoliko godina i izgleda i radi bolje, i ozbiljnija je, a ja sam mislio da je to arkada :d

Pa ti onda vozi tu formulu za ps3 ;)

Nemoj tako driveru, pa to je EGO engine , ima 3D publiku i drva... kada ste u menu-iju :p Bitno je da moze da radi i na komodoru da bi codebasterds mogao da proda u sto vise primeraka :d

Poslednja izmena:
Instalirao si... ček da razmislim... Service Pack? Znaš, zove se SP sa razlogom :D

U redu je,shvatili smo svi da sam se lose izrazio,hteo sam da kazem da nisam nista morao da reinstaliram,nego sam samo nadogradio na sp3
Ja sam makar pokusao da pomognem coveku.....

Postoji varijanta menjanja jednog ili dva key-a u regitriju. Time bi dobio natpis u system properties-u ali ne bi intalirao ništa. Bilo je aktualno kada je izašao GTAIV. Proguglaj...

Nazad
Vrh Dno