Šta je novo?

F1 2010

Voze i gledaju u fraps umjesto na kilometar sat. :D

prvi utisci

:zgran: :zgran: :zgran: jezivo dobro :zgran: :zgran: :zgran:
svako ko se plasio da ce igra da bude arkadica ... moze da odahne
svako ko se plasio piss filtra ... moze da odahne

Poslednja izmena:
Jel probao neko da vozi na dgft-u? Kakav je osecaj? :)

Filter je prisutan, ali nije toliko izražen. Ipak, nadam se da će neko napraviti patch koji će ga skinuti, kao recimo u Resident Evilu 5 ili GRID-u.

Igra pristojno radi na ovoj mojoj rezervnoj mašini (Core2Duo 3.14, 8800 GT), uz određene žrtve, naravno. Po defaultu, sve stoji na high, i odoka, radi u oko 20-25 fps.

Kontrolni sistem mi se dopada, mada sam tek krenuo da ga testiram. Čitao sam da igra baš i nije prilagođena džojpedima, ali to je definitivno glupost. U jednom opisu sam isto tako mogao da vidim da je igra navodno preteška čak i na easy nivou (lik se žalio da ne može da obiđe nikoga), ali i to je daleko od istine.

Lično, uvek sam igrao F1 sa kamerom iz trećeg lica. Ovde je ona urađena dobro, ali mi se čini da je onaj pogled sa kamere iznad glave vozača najbolji, što se tiče preglednosti. Takođe, tada najbolje možete da iskusite koliko je realno pomeranje glave pilota :)

Još nešto - u igri zaista ne postoji klasičan šampionat. Grand Prix nudi da vozite jednu trku ili kreirate sopstvenu sezonu.

Recenzija je hebala kevu:d

Poslednja izmena:
Ova recenzija je takva smejurija :d

A da vidite tek ostale :D

Sta je fora sa ovim Rapture sto se instalira uz igru, nesto vidim da je za zvuk?

Da, OpenAl draijver sa dosta ambijent modifikacija za zvuk, kao sto je nekad radio EAX, to sad radi Rapture3D, samo sve softwerski preko CPU-a.

Jel treba za ovaj Windows live da se pravi offline profil ili...?Ne kapiram sta treba :/

Da li mogu "rejtovi" da se promene kao na rfactor. Volan mi je preosetljiv :S:

Jel probao neko lan (hamachi) nece da nadje igru drugaru kad kreiram.
A primera radi ghost reacon nam radi...

Ako neko moze da pomogne... :D

Jooj nikako da stignem da je instaliram,a jedva cekam,bas sam se zazeleo formula,da malo przim :D

Prvo da kazem da je ovo Drit sa novim stazama i Formulama sve u svemu odlicno izgleda i radi sve pohvale svidja mi se pogotovo zvuk formule je da se najezis.Jednom reciju ko ona sendvicara kod doma omladine sto se zatvorila Do J...!

E sto volim da vozim po kisi pa to je strasno :D
jest da se ne vidi nista ali nema veze bitno da se tera:d
bolji efekat kise nisam video ili nisam dovoljno trazio

Na cemu igrate uopste? Codemastersove igre su mozda jedine na kojima je stvarno zabavno i najbolje voziti na tastaturi. Bar je tako bilo sa prvim delovima CMR serije..

Da, kako da ne...Grid je bas bio "zabavan" sa tastaturom i traction control i ABS na off...:S: Verovatno je i ovaj F1 najbolje voziti kao pre 10 godina.

Poslednja izmena:
što se tiče video recenzije, vidi se da je sklepana na brzinu. ko zna da li su i probali igru uopšte pošto likovi inače imaju genijalne recenzije. Uvek naprave neke *******cije, pratio sam ranije dok ih nisu nogirali sa portala, a eto nisam ni znao da su pokrenuli ponovo.

one kapljice kiše izgledaju neverovatno realno

@ nex

Nisam mislio na tu "All seasons" igru :d (izmedju arkade i simulacije a nije nijedno ni drugo :)). CMR 1, 2 i 4.. su stvarno vrh na tastaturi.

Borise jesi probao voziti igru na tom DFGT-u? :)

Bas me zanima kakav je osecaj...

Nisam.. ne verujem da je ova moja masina dovoljna za to, a za PS3 mi ne pada na pamet da uzimam :) Da ima demo pa bih ti rekao..

Vrh Dno