Nema potrebe za raskidanjem ugovora, mislim raskida se sam po sebi, ali odmah stupa na snagu i novi ugovor, kako je to meni u poslovnici rekla teta - radi se samo promena kampanje![]()
ovom promocijom gubi se Hbo i Cinemax paket,bas me interesuje koliko bi kostalo mesecno da ih sam ukljucim/aktiviram preko daljinskog?Na njihovom sajtu gde je kalkulator koji racuna pakete oznaceni su ova dva paketa kao osnovni tako da se ne moze tacno izracunati..
Upravo tako. Kod nas na "Spens"-u je pogotovo ludnica. I kad dodjes i stanes u red i priblizes se onom liku sto rasporedjuje kod koje ces tete, to ti dodje kao Ruski rulet, neka je bolja upucena, neka ce ti izaci u susret, neka nema pojma ni da ima ta promocija, neka nadrndana, sve u svemu ludnica.Pazi samo koliko su puta menjali ponude u ova dva dana! Ni oni ne znaju sta se desava sto sam i video licno danas!
Ja koji vec imam i ADSL i IPTV mogu na novi ugovor od 24 meseca ali "computer says not' ! Slusao sam ih danas u poslovnici pa to svako tumaci uslove na svoj nacin...
Tj. da ne bude zabune za ovo "computer says not", moze prijava i za mene kao starog korisnika ali sistem trenutno ne prihvata iz nekog razloga pa ce se javiti kad rese problem!
Nema to veze. Trenutno koristim adsl + iptv, net je 6Mbit a iptv nezavisno od toga koristi svoj protok. Jedino je ogranicenje ko ima iptv ne moze uzeti vise od 6Mbit.
A pod koju foru onda radi IPTV onima koji imaju 1mbps protok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari