Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Dobar znak! Sad udjoh u Huawei-a i vidim da stoji da je brzina 4096 / 251 . Realna brzina je još uvek klik1. Izgleda da su obradili zahtev, jedino što se ne uklapa je njihova ekspeditivnost. Čekam poziv...

Poslednja izmena:
Tete su neupucene (ali ima dobrih teta u oba smisla) :) Plus treba imati i srece. Samo, mnogo mi da se vezem 24 meseca. Bice jos akcija sigurno. Trebalo bi svi stari korisnici da ima saljemo e-mail i trazimo neku akciju da ponude. Korist bi bila obostrana.

Slažem se za tete ;). Dve godine jeste mnogo, znam to jer sam se zaleteo kod MTS postpaid-a, nikako da prođe. Ali opet, u ovom gradu sigurno neće bar još toliko vremena biti bolje varijante što se tiče kvalitetnog rešenja za net i tv. Sbb ne nudi mix uslugu zbog loše infrastrukture, tako da je to to. Meni je brzina klik4 više nego dovoljna, a i IPTV se neće baciti...

Nema potrebe za raskidanjem ugovora, mislim raskida se sam po sebi, ali odmah stupa na snagu i novi ugovor, kako je to meni u poslovnici rekla teta - radi se samo promena kampanje :D

Takodje mogu da potrvdim da akcija vazi za sve stare korisnike kojima je ugovor istekao. (april 2007.). Ljubazno su mi rekli radimo promenu kampanje, napisali zahtev za IpTV(koji do sada nisam imao) i zahtev za povecanje sa 1Mb/s na 4Mb/s.
Pitao sam uzgred i za Arena Sport, rekli su mi da ce se on verovatno placati posle godinu dana, ja sam trazio da mi uopste ne prikljuce isti i oni su to prihvatili. Vidim promene u ruteru, ali mi je realna brzina i dalje 1mb/s. Obecali su da ce do sutra biti sve gotovo.

Evo da se javi i novosadska sova žalosna! Pa kad bih jednom mogao nešto iz prve da odradim ja bih bio srećan čovek. Pa normalno da u novosadskoj poslovnici ne može to tako jednostavno! A krenulo je kao u snu! Sve će gospodine biti gotovo danas. Ja već likujem i maštam kako se bahatim sa 4 mega klika telekoma mu paketom. Kad ne lezi vraže. Trt,mrt,klik,cvrc. Neće da prođe zahtev za promocijom. Neće ni na drugom kompu. Zovu nekog. Ništa. I naravno na kraju : "Izvinite gospodine ali...javićemo se!". Kontam ako će mi se javiti kao kad mi je crkao STB onda piši propalo.:wall::wall::wall:

Meni je u Priboju trebalo mesec dana da uzmem MIK.

Isto kao fazon ne radi aplikacija.

ovom promocijom gubi se Hbo i Cinemax paket,bas me interesuje koliko bi kostalo mesecno da ih sam ukljucim/aktiviram preko daljinskog?Na njihovom sajtu gde je kalkulator koji racuna pakete oznaceni su ova dva paketa kao osnovni tako da se ne moze tacno izracunati..

ovom promocijom gubi se Hbo i Cinemax paket,bas me interesuje koliko bi kostalo mesecno da ih sam ukljucim/aktiviram preko daljinskog?Na njihovom sajtu gde je kalkulator koji racuna pakete oznaceni su ova dva paketa kao osnovni tako da se ne moze tacno izracunati..

Jel ovo sigurno?

Nema HBO i Cinemax paketa samo Arena prve godine.

A šta je sa Fun paketom, on je bio besplatan do Nove godine? Da li ga ima ili nema u ovoj promociji?

Meni su ubrzali paket na 4 Mbs! Sad kad mi stigne racun za veci paket :zgran: !

Sad dodjoh od drugara ,koji je uzeo ovaj paket,i kaze mi da se internet placa odmah /tako su mu rekli/,kao to su dve odvojene akcije .Tv ima free godinu dana ,a net placa odmah / bez ovih 6 meseci gratis/.Posto planiram i ja da predjem na ovaj paket /malo kasnije da vidim reakciju sbb-a/,moze li neko ko je vec uzeo da mi odgovori da li se internet placa odmah ili posle sest meseci.Jer ako je odvojena akcija ostacu na sbb-u,jer onda ne vidim neku povoljnost ,/net je i ovamo 4 mb,za godinu ,a tv je puno bolji/

Poslednja izmena:
I meni rekose da se ADSL placa redovno a da je IPTV free 12 meseci. Ali posto ja vec sve jedno placam oboje meni ovo dodje super.

Pazi samo koliko su puta menjali ponude u ova dva dana! Ni oni ne znaju sta se desava sto sam i video licno danas!
Ja koji vec imam i ADSL i IPTV mogu na novi ugovor od 24 meseca ali "computer says not' ! Slusao sam ih danas u poslovnici pa to svako tumaci uslove na svoj nacin...
Tj. da ne bude zabune za ovo "computer says not", moze prijava i za mene kao starog korisnika ali sistem trenutno ne prihvata iz nekog razloga pa ce se javiti kad rese problem!

Poslednja izmena:
Pazi samo koliko su puta menjali ponude u ova dva dana! Ni oni ne znaju sta se desava sto sam i video licno danas!
Ja koji vec imam i ADSL i IPTV mogu na novi ugovor od 24 meseca ali "computer says not' ! Slusao sam ih danas u poslovnici pa to svako tumaci uslove na svoj nacin...
Tj. da ne bude zabune za ovo "computer says not", moze prijava i za mene kao starog korisnika ali sistem trenutno ne prihvata iz nekog razloga pa ce se javiti kad rese problem!
Upravo tako. Kod nas na "Spens"-u je pogotovo ludnica. I kad dodjes i stanes u red i priblizes se onom liku sto rasporedjuje kod koje ces tete, to ti dodje kao Ruski rulet, neka je bolja upucena, neka ce ti izaci u susret, neka nema pojma ni da ima ta promocija, neka nadrndana, sve u svemu ludnica.

Posto ja imam vec IPTV, prvu promociju ne mogu (bar mislim i tako su neki rekli), drugu bi mogao za 6 meseci free, ali mi je trulo jer bi se vezao na dve godine. Pa se tu predomisljam. Ali ne bi me cudilo da odem u vezi toga, a da bude odgovor: "Ne moze to". :D

Poslednja izmena:
To nisam znao. znam da mi je drug nesto spominjao da su menjali. Znaci, ko se prijavio taj dan dobio je net i tv zajedno /6 i 12 meseci free/? Mislim da su se pogubili i oni sami.

Hehe citam ovde i malo mi cudne neke stvari..
Ljudi zar vi ne provaljujete zasto su oni ovu kamanju pustili do Nove godine?
Jel znate da do Nove godine Telekom ide na dobos(kako stvari stoje Dojce telekomu)?
Da li je nekom palo na pamet da je sve ovo u cilju vezivanja veceg broja korisnika i postizanja bolje cene komanije na trzistu?
Jel znate da nista nije onako kako izgleda:)

U princupu potpisivanjem ovog ugovora ostao bih vezanih ruku u pogledu neta i TV-a naredne dve godine I ako se prodajem Telekoma otrkiju neke nove kampanje onda sam samog sebe zeznuo.
Not my cup of tee..

Sve je to jasno ali uzmi za primer Telenor. I za njega su vikali cim dodje ma bice dzabe razgovora,telefona, ma komunizam.Kad ono ispali skuplji od mts-a.
Ne verujem ni da ce Dojce (ili ko god kupi Telekonj) nesto menjati i davati za dzabe!. Jednom kada osete slast monopola gotovo je...Ostaje sve po starom

@Xavi
Ma tamo je ludnica, video si! Oko mene bilo troje. Sefica i dva drone-a. Niko pojma nema! Promocije istekle, prijave se nesto ne slazu..bla..bla. Bio sam prvo zatecen kad rekose da nema ADSL za dz prvih 6 meseci, kad mi pokazali papir koji su dobili iz "komande" i tamo pise da nema! Samo IPTV 12 meseci po dinar i 4Mb po ceni 1Mb na 24 meseca.Ovo sam tri puta proveravao da mi ne bi naplatili 4Mb posle isteka prve godine.Sto je sigurno,sigurno je.

@zokins
sta mislis kako bi nama koji smo pod ovom kampanjom racunali dodatne pakete ako bismo ih sami aktivirali?

To sam se i ja pitao. Pojma nemam. Pitacu kada ponovo odem u poslovnicu. Logicno bi bilo da placamo samo razliku izmedju cene dodatnog paketa i osnovnog tj. besplatnog paketa. Ja bih eventualno uzeo FUN paket ako je razlika tih nekih 150 din.

Poslednja izmena:
da tako bi trebalo,ja bih uzeo hbo i cinemax ali za njih nema cene posto su uracunati u ovu cenu od 825din..
Mislim da ni oni nece znati kako da odrede cene za te pakete..

Zasto daju bas 4Mb/s za adsl ako uzimas iptv?Za iptv je potrebno 3Mb/s da bi normalno sljakao a ostatak od 1Mb/s ostaje za net tako da oni sto se tice protoka nista ne gube a korisnici mogu biti ograniceni netom kad je iptv aktiviran ili obratno.Za dve godine ipak je za ocekivati da se brzine uvostruce ako ne i utrostruce.Nikad nisam verovao tim promocijama a pogotovo sto se nesto mulja sa tim Lelekomom.

Nema to veze. Trenutno koristim adsl + iptv, net je 6Mbit a iptv nezavisno od toga koristi svoj protok. Jedino je ogranicenje ko ima iptv ne moze uzeti vise od 6Mbit.

Nema to veze. Trenutno koristim adsl + iptv, net je 6Mbit a iptv nezavisno od toga koristi svoj protok. Jedino je ogranicenje ko ima iptv ne moze uzeti vise od 6Mbit.

Iptv ne koristi nezavisno protok od interneta to je samo drugi servis u okviru paketskog prenosa podataka..IPTV koristi oko 3Mbps i taj streaming ima najvisi prioritet a sta ostane je za net.Sve se to regulise na ruterima preko QoS.Inace brzina je ogranicena udaljenoscu od centrale jer bakarne parice nisu ok za vece protoke ali nema frke uskoro stize optika i brzine ce biti ogromne tako da ce ovo biti smesno.

Iptv je ok stvar nemojte da se zanosite to je buducnost kablovska je u silaznoj putanji.Za HD cemo malo popricekati jer bez optike do svakog stana nema HD televizije

Poslednja izmena:
A pod koju foru onda radi IPTV onima koji imaju 1mbps protok?

Tako sto ti imas protok od 4Mb/s a oni to softverski ogranice za net na 1mb/s tako da ti i neznas sta se krije tu iza brega.Za sve oni imaju racunicu jer nikom nije po ceo dan upaljen Iptv tako da nisu linkovi stalno optereceni a i kod nas je net dosta skup.

Poslednja izmena:
Da, internet protok je internet protok. Zato u podesavanju rutera pise da je max protok 16Mbit, od cega 6Mbit max mi je dozvoljeno za net a ostatak koristi iptv, za do 2 tv. Meni pise paket od 6Mbit a ne od 16.

Iptv je ok stvar nemojte da se zanosite to je buducnost kablovska je u silaznoj putanji.Slozio bih se sa tobom da je iptv buducnost,ali sadasnjost pripada kablu iliti sbb-u.

Nazad
Vrh Dno