Poenta je da svako koristi nešto na osnovu ličnih afiniteta i da nema potrebe za hejtovanjem ili glorifikovanjem nečega, obe stvari su krajnost i ne doprinose ničemu.
Mi pričamo ovde o činjenicama. iPad je ograničen proizvod kada se uporedi sa netbukom. Da li je nekom netbuk upotrebljiv ili ne, to je njegova stvar. Za ljude koji nisu u stanju da iskoriste neki proizvod ako on nije ispoliran do kraja se može reći da su nesposobni i nezainteresovani a sa takvima nema smisla polemisati.
takodje 😉Ali za netbukove ne delim to misljenje, vec upravo mislim da ce tableti zameniti netbukove
Kako je nestao sa lica zemlje Mac book air kad je ispusio na trzistu. Osakaceni netbuk sa astronomskom cenom. Sa iPadom su se opametili pa su nahajpovali kampanju i narod podlegao. 500 evra covece, za digitalni ram za slike. Neka vam se svidja do besvesti, ali je puko bacanje para.
Ja proglasavam Nuendo i Reason za dva najbolja programa za audio produkciju.
Znaci ovo glupiranje se tolerise a kad napisem neke konkretne stvari to se brise? Super ste.
PT je mac i windows softver.Nuendo je odlican softwer. Ali zna se zasto je PT u svakom ozbiljnom studiju.
ProTools.
Jedino sto apple radi je pravljenje uredjaja koji odlicno rade posao za koji su namenjeni i nista vise od toga. To lepo upakuju naprave da radi bez greski i plavih ekrana i to je to. Nije tu nista radikalno 😉
radikalno je kad ne stave USB port 😀 MMS ili slanje fajlova preko BT (bar za vecinu high end usera 😀)
A to je... dobro?
za MMS - izmisljotina mobilnih provajdera zarad dodatnih prihoda. cemu MMS pored emaila?
, ali kome je skupo ne mora da ga koristi.
U Srbiji sam video svasta, i u Madjarskoj i stvarno nikad windows i protools jer se koriste PCijevi, a izbor programa je tu siri. Ne sviram sest godina , ne znam kakvo je stanje po studijima. Apogee nisam video nigde, tacno. Pogadjam da je preskupo i neisplativo za nas standard. Ako imas Mackie nalepnicu na zidu, postajes bog. Mac radi dobro, mozda bolje. Daleko bilo da PC i windows softver ne uradi isto. Niko ne bi snimio nista.Da li si ti video i jedan studio sa PT HD sistemom i win platformi? Apooge i ostale stvari i da ne spominjem.
Ono sto postaje starno dosadno je to sto se na kraju svake price provlaci cena. Kad vise nema argumenata onda se uvek uzvikne "ma to je skupo".
U Srbiji sam video svasta, i u Madjarskoj i stvarno nikad windows i protools jer se koriste PCijevi, a izbor programa je tu siri. Ne sviram sest godina , ne znam kakvo je stanje po studijima. Apogee nisam video nigde, tacno. Pogadjam da je preskupo i neisplativo za nas standard. Ako imas Mackie nalepnicu na zidu, postajes bog. Mac radi dobro, mozda bolje. Daleko bilo da PC i windows softver ne uradi isto. Niko ne bi snimio nista.
Mora da se gleda i cena. Ne biramo za dz uredjaje, zato je vazan faktor.
isto vazi i za ipad.
A to je... dobro?...posle 30 godina je napokon neko izbacio file sistem i desktop...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari