nzm kako al sam uspeo sad da dobijem 0800/100-100 da bi mi rekao da zovem 9813 ili 9818 i nazovem 9818 i cekam 5min. i dobijem da bi mi rekla da je jedini nacin da odem do poste sa vlasnikom telefona i onda se setim da sam pre 2 god. zapisao negde sifru korisnika i iskopam taj papircic i unesem lepo i kliknem nastavi i on mi izbaci "Telefonska linija ne zadovoljava sve potrebne tehnicke uslove!" ja onako samo poceo da se smejem pa da l' je moguce da ja u ns nemam uslove za speed ub, stvarno su tragicni, cekam prvi oktobar i ako ne bude nista mislim da cu preci na veratov wi max ili na orion -.-
орион има исту цену нета, тако тешко да је бољи.
pa precu makar iz prkosa...
imam 1mbit, zivim kod zeleznicke i nije mi jasno zasto nemam uslove za speed up
pa izgleda da cemo u posetu na spens![]()
stavrno nemam pojma o cemu se radi ali dogod oni prave greske na svoju stetu a u korist njihovih korisnika ja se ne zalim...
Da li na ovo misliš. Izgleda mi Novosadjani imamo neke benificije. CLICK 1 a ova brzina mi je već skoro 2 meseca.
![]()
stavrno nemam pojma o cemu se radi ali dogod oni prave greske na svoju stetu a u korist njihovih korisnika ja se ne zalim...
Da li na ovo misliš. Izgleda mi Novosadjani imamo neke benificije. CLICK 1 a ova brzina mi je već skoro 2 meseca.
![]()
pa ili to ili imaju neki tehnicki problem sa speed up uslugom koja neradi dobro a da to oni neznaju? uostalom dogod je ovako ja se nezalim.. jer bolje da sam ja u plusu a oni iovako su dali koliko hiljada studentskih paketa po ceni klick 1 pa nisu propali pa neverujem ni da ce, jer nakrali su se oni dosta para od nas red je malo da i mi uzivamo u nekim benificijama...
Meni stalno izbacuje nepoznata IP adresa kad probam da aktiviram speed up, da li neko zna u čemu je problem?
Inače jahao sam ih i ja za 4mb po ceni 1mb ali sam zbog petljanja sa iptv-om vraćen na 1mb.
jel saznao neko nesto novo u vezi povecanja brzina?
Pa da je fizički povećano na 2Mbit opet bi radio speed up na 4Mbit koliko ja znam to je krajnja granica za speed up. Ali nama je zaglavljen speed up pa tako nemožeš ubrzati kad je ubrzan. Isti slučaj i kod mene već 2 meseca. Dok se nije glavilo ja sam dobijao IP adrese u opsegu 93.xxx.xxx a sad dobijam svega po malo i nepoznata IP adresa kod pokušaja ubrzanja.
Realno nam trenutno ne trebaju ubrzanja, .
ma ubrzanje-ili manje cene,svejedno i meni je 4 mb dovoljno-neko rece na forumu da ce to mozda od 1. oktobra cena od 4 mb kao 1 mb...to bi iblo najbolje...
Govori u svoje ime !
Ako imas 4Ms onda ti i ne treba ubrzanje, ali nemaju svi 4Ms :crash:
Po tvojoj logici cene bi ostale iste, počinjalo bi sa 1400din za početni paket koji bi verovatno bio 2MB/s ali znajući telekom ne bi bilo čudno da puste i 1,5MB/s kao ubrzanje
Ja tek 8Mbit/s + smatram normalnom brzinomGovori u svoje ime !
Ako imas 4Ms onda ti i ne treba ubrzanje, ali nemaju svi 4Ms :crash:
3 MBit/s??? Molim te ... Ja sa Telekomovih 6 MBit/s ne mogu da streamujem 1080p, a 720p mi se cesto zabaguje.Iskreno, u eri HD-a i youyube-a, realna bi bila brzina gde mozes da gledas HD snimak u realnom vremenu bez kasnjenja, sto je oko 3 mb/s, po mom misljenju. Kome treba vise, nije realan (po meni)
E posto vidim da ste usli u neke bzv debate i vidim da je nekome ovde i tri kasike supe dosta za rucak ima nas svakakvih ocigledno da ste svi nesto skromni pa udarila kriza pa se svi kao spustili na zemlju.
A sad ja zasto bi bili skromni ja placam 1450din 1mb 110kb/s to je ljudi KRADJA uvek se na sirotinji zaradjivalo napravili su monopol i ko hoce mora nema drugog izbora to je to iskreno mislim da njih ovaj link ne kosta ni 300din.
A sto se tice konkurencije u zemljma u regionu Evropi ka kojoj tezimo ajde samo cu reci primer iz U.K. ili ti Engleske za 20funti imas 8mb/s FLAT+Fixni+TV pa sad ko koga krade za 35funti mozes da odes na pakete od 20mb/s max su paketi od 60mb/s i to je 50funti mesecno pa uporedite malo.
I da treba da kukamo i da trazimo jos jer je ovo sto placamo i sta dobijamo mizerija!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari