Sto i jeste tacno.
Previsoke cene 5750, 450 i 5770 cine te kupovine besmislenim.
TweakTown je OK sajt, ali moram reci da me ovo bas iznenadilo. Mislim da je ovo jedini zakljucak u kome se kaze da GTS450 sahranjuje kompletnu 5700 generaciju.
TT je djubre od sajta i ovakav zakljucak im sasvim prilici. ko hoce da cita hvalospeve o nvidiji neka ide na TT.
A kakve veze ima sa overklokom sto je 512MB ?
E pa sa tim se ne bih slozio.... znaci ispade da je 5770 sa 512mz brza od 5750 sa 1gb sto nece da bude 😉
Malo mi je i glupo sto je ATI izbacio te 512MB verzije, ali ja ih nikad ne bih kupio iako su jeftinije, po meni je neki standard 1GB trenutno i za ubuduce, pogotovo sto svi idu na 1080p rezoluciju recimo tu treba 1GB...
ovde je u pitanju marketinski pristup "neukim" kupcima.
...trebalo bi to da ide i u skladu sa brzinom gpu-a i ako se planira veca reza...dzaba 1GB na slaboj kartici i maloj rezi. Jedino kao marketinski trik da se povuku kupci
..kad pise 1GB. Lepa okrugla cifra 🙂
Inace mnogo je bolja 768mb i 192bita , nego ovo...bar meni.
The Bottom Line
The MSI N450GTS Cyclone is a solid product, but is ultimately let down by the lackluster performance of the GPU that NVIDIA gave MSI to work with. Ultimately, GeForce GTS 450 is disappointing because it offers nothing new at this price point. Gamers have had the capability of multi-display gaming on a single graphics card in this price range for eleven months now. Gamers have had DX11 gaming capability at this price range for eleven months now. Gamers have experienced this same level of performance in this price range for eleven months now. It takes the GeForce GTS 450 more power to produce less performance when compared to the Radeon HD 5770.
Ti lepo instaliraj one drajvere koji dodju uz karticu.
Kojih previsokih cena? Jesu skuplje nego po pojavljivanju, ali nude vise od nv u svakom segmentu sem 460 768mb vs 5830. To vazi i za 450. nV je na zalost podbacila u mozda najbitnijem segmentu sa ovom kartom, sem ako ne bude kresanja cena
?
Rekoh, one koji dodju na CD-u uz graficku. Oni su najcesce WHQL poslednji sa sredjenim .inf fajlom. Ako su i beta, onda u slucaju problema (a verovatno strahujes od eksplozije, pozara, sta li) reklamiras karticu i uzmes ati-ja s kojim neces imati nikakvih problema i koji ce raditi savrseno.
Koliko videh, na GTS450 dva dana po pojavljivanju ima popusta u USA, moguce ih je dobiti za ~115$. To je vec sasvim OK cena, ali je i konkurencija odmah odgovorila... nereferentni 5750 vec od 89, a 5770 za 125.
Ovo je vec klasa koja moze da dovede do znacajnijih pomeranja u trzisnom udelu, i bilo je logicno da AMD nece posmatrati mirno sta se desava.
Just as I finished testing the Galaxy GTS 450 Super OC, a new driver from NVIDIA came in labeled the 260.52. This isn't the first time it's happened and as always we make the effort to make sure the launch card is as up to date as possible. For that reason we've got two versions of the Galaxy card in; one with the original driver we had and the other with the updated one. Both are clearly labeled in all graphs.
Koliko videh, na GTS450 dva dana po pojavljivanju ima popusta u USA, moguce ih je dobiti za ~115$. To je vec sasvim OK cena, ali je i konkurencija odmah odgovorila... nereferentni 5750 vec od 89, a 5770 za 125.
Ovo je vec klasa koja moze da dovede do znacajnijih pomeranja u trzisnom udelu, i bilo je logicno da AMD nece posmatrati mirno sta se desava.
Ma polovna GTS250 1GB za 70-tak evrića je zakon... U proseku isto brza ko GTS450, a dosta jeftinija. A DX11 dok masovno stigne (za jedno 6-12 meseci) i cene će još pasti, pa onda neki GTX460 koji će koštati ko sada GTS450... Trenutno se upgrade sa neke 9800GTX/GTS250 na GTS450 uopšte ne isplati... dosta se para doda, a dobije skoro ništa. Moraju GTS-u 450 još da spuste cenu da bi bila isplativa...
Moguce je da je mail in rebate.🙂Gde si nasao te cene u Americi? Na Newegg-u GTS 450 ne vidim ispod 129$, a 5750 ispod 109$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari