Neko tu nekog'... :banana: Mene su svrstali u 7-mi segment sa prosekom od >2500 din. (računato za poslednjih 6 meseci). Bio sam na BEL400 sa prosekom od 2000-2100 din. pa prešao u maju na MIX2300 (~3070 din. sa 3G-om i porezima). Još sam morao da čekam početak septembra da mi prođe i obračun za avgust kako bi šestomesečni prosek prevalio 2500 din.
Neko negde reče kako se ta potrošnja računa BEZ poreza, ali su mi u MTS-u (na više mesta) rekli da to nije tačno i da se gleda samo iznos računa koji plaćaš. Kada to ne bi uključivalo poreze, za 7-mi segment bi bio potreban prosek od 3200 din. (mada ja sada više nisam daleko ni od toga).
Uzmi poslednjih 6 računa pa sam sračunaj koji ti je prosek. Za poslednjih 6 meseci moraš da im ostaviš >15.000 din. da bi upao u taj 7-ti segment. Ne verujem da su te namerno oštetili jer im aplikacija izgleda sama to obračunava i nemaju oni puno prostora za "kreativnost". Meni čak ni šefica poslovnice nije mogla da završi neke stvari i pored dobre volje jer joj aplikacija i protokoli rada to ne dozvoljavaju. A da si svrstan u sedmi segment, pa da su ti to prećutali i rekli da si ipak 6-ti, to mi je tek glupo jer njihovim operaterima ni iz džepa ni u džep (da vidiš ti kol'ko je tek njima stalo do firme u kojoj rade :S

.
Jedino moguće objašnjenje leži u tome da si ti prevideo da ti je neki raniji račun, u proteklih 6 meseci, bio nešto niži (~1800 din.) pa da ti je to ubilo prosek. Drugi mogući scenario je da poslovođe u nekim poslovnicama drugačije tumače uslove te promocije te namerno podižu limit (iako sama aplikacija to ne zahteva), ali i to mi deluje malo verovatno. Na kraju... postoji mogućnost da su u "međuvremenu" pomerili tu granicu.