Ne morate imati FB acc da bi gledali necije slike nit da bi ih poslali nekome, na svakom albumu njegov vlasnim ima public link koji mozete poslati na mail kome zelite i taj ce pregledati slike iako nema nalog.
Drugo, po cemu se zavisnost, blejanje na FB razlikuje od blejanja na bench forumu? Ajde iskreno, ovde dodjes gledas ko je kupio koju maticnu, kakva mu je soba, dal je kloknuo procesor, ima li neki novi drajver koji treba instalirati ima li negde u gradu neka povoljna memorija. Usput upoznas i neke zanimljive ljude.
Na fejs odes da vidis ko je kupio nov auto, kava mu je soba, da li se dobro proveo na nekom koncertu, da li ima neko zanmiljivo desavanje, u kom klubu ces blejati za vikend, ima li negde nekog dobrog zezanja. Usput upoznas neke zanimljive ljude.
IMHO, FB ako nista moze i treba da rezultuje realnim socijalnim kontaktima, dok je na benchu to mnogo redje... mada je moje iskustvo pozitivno u oba slucaja, tako da mi nije jasno oko cega se buni bilo koji ucesnik foruma koji provodi vise od 30 minuta na ovom forumu ili ga posecuje bar 5 puta dnevno... a siguran sam da ima i takvih koji su ovde vise sati dnevno ili se vracaju svakih par minuta da kliku na new posts ne bi li videli da li je neko prokomentarisao neku njihovu mudrost aka. lajkovao status ili jos gore raspravljali se sa nekim ubedjujuci ga da je krug cetvrtast.
Da me ne shvatite pogresno bench mi je
jako drag inace ne bih bio ovde 10 godina (datum reg. laze imao sam nalog jos na onom zutom)... samo ne kapiram kako ljudi koji vise na jednoj vrsti mreze hejtuju neku drugu u tolikoj meri. A da ima *****a na FB ima... moderacija tamo nazalost nije kao ovde i to je glavna mana... ali se da izbeci, block this person je cudo