Šta je novo?

Ne volim Facebook - uclani se i ti! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sta da vam kazem, ja imam nalog na fejsu i da mi nije njega nikada nebih nasao burazera u italiji koji je otisao jos pre 20 godina i izgubio mu se svaki trag od onda... pokusavao sam preko crvenog krsta da ga nadjem, keva preko emisije sve za ljubav, matori isao u italiju da ga trazi i sve je to bilo bezuspesno da bi ga nasao na karajnje jednostavan nacin preko facebook. i sada neka mi neko kaze da je fejs los e onda stvarno nemam reci...

to je drugo ako neko ima nalog da bi se kurcio sa kojekavim cicama i imao njih par hiljada prijatelja a nezna ih 99% njih nego eto da se kaze kako je on popularan... kod mene na profilu su neki prijatelji koji nisu vise u nasoj drzavi pra drugova koji su tu i tamo kod nas ali se nevidjamo cesto i neka rodbina.. eto za cega meni sluzi fejs i da cisto da ubijam po neki put dosadu uz poker..

Ovde ljudi pljuju fejs zbog stvari koje niko normalan ne koristi.Mozda misle da ako imaju profil, postace glupi, asocijalni, igrace neku farmu, gubice 5 sati dnevno, ukrasce im licne podatke.... komedija.

Da se i ja upišem u listu, nemam nalog niti ću ga ikad imati.

Pogledja par postova gore ;)

ja sam pre neki dan napravio profil ali sam dodao samo jednu koleginicu sa faxa i nikog više. *** fax se završio a ona je otišla kući u CG pa je lakše ovako.
inače nizašta drugo mi ne treba.

@IzNoGooD
najbolji definitivno su ti naši mentalno zaostali gastarbajteri. moja ulica u veterniku je uglavnom prazna tokom godine pošto bar 10-ak porodica živi i radi u švajcarskoj. tamo čiste staračke domove i kupe smeće po ulici a ovde kad dođu qurche se nenormalno. a što se tiče onog mentalno zaostali, pokušao sam par puta da komuniciram sa nekima od njih (normalno kao čovek), uzaludno.

Trebas imati facebook nalog da bi video link iznad tog :d

ja ne mogu da vidim te slike sa facebook sajta jer nemam nalog :D

Niste valjda juce poceli da koristite internet pa gde god treba da se logujete za jedan put da bi videli nesto vi pravite accaunt :d , do sad bi ih imao jedno 200 ...
ili jos gore- nemam accant necu ni da gledam ... nismo u 19 veku

za ono sto mi treba accaunt napravite a za ono sto samo ocete da pogledate tu je :

http://www.bugmenot.com/ :)
bypass compulsory registration

sorry sto vam je fora propala ;)

Poslednja izmena:
a ti zbilja mislis da bi isao da vidim bilo sta direktno na Fejsbuku? :p
meni u Firefoxu je NoScript podesen da blokira Facebook domen... cak i u Erepubliku ne vidim one reklame sa strane, jer idu preko Facebooka :D

Ne mislim , samo sam hteo da kazem da nemra da se ima acc da bi se video neki sajt ;)

jel verujes da nisam ni konstantovao taj Fejsbuk album, nego sam dobio one slike na mail linkovane sa tog blejac.com sajta?!?

tek sam iz tvog posta shvatio da sam duplirao roze Hajdi :) :D

Ok je fora facebook, samo ga treba zabraniti mladjim od 18 god...To sto napravi drolje od 12-ogodisnjih devojcica, cudo nevidjeno...Ne pricam tek tako, neke su mi igrom slucaja, "prijatelji"...

Ne pravi Facebook ljude ovakvim ili onakvim, samo se tamo mnogo brže ispolji prava priroda ljudi.

Ok je fora facebook, samo ga treba zabraniti mladjim od 18 god...To sto napravi drolje od 12-ogodisnjih devojcica, cudo nevidjeno...Ne pricam tek tako, neke su mi igrom slucaja, "prijatelji"...
:laugh::laugh:
Fejsbuk "pravi" drolje, alkoholicare, huligane, kriminalce......brzo svi na Wikipediu ona pravi naucnike :bottle:

Ne pravi Facebook ljude ovakvim ili onakvim, samo se tamo mnogo brže ispolji prava priroda ljudi.

Prava priroda u neprirodnom okruzenju? , ne bih rekao :D... za nezrele i pubertetlije zlo i naopako.

Cilj celokupne marketinske industrije i jeste da natera sto mladje da se sto pre ukljuce u svet odraslih, znaci od tih 12 pa navise, putem "odnosa" naravno, i onda naravno da bi imao odnose moras nekako da privuces partnera i to se radi proizvodima i trendovima odnosno prodaje im se magla.

I roditelj koji nece dozvoliti deci da se kace rano u svet odraslih sto je izgleda danas postao i fejs( sto smo zreeeeliiiiiii ***), imaju mnogo tezak zadatak ispred sebe i bice sve tezi, jer ljudi su postali opsednuti samo i samo komunikacijom sa drugim jedinkama svoje vrste, i to tipa bez konkretnog razgovora nego samo se prenosi iz jednog uveta u drugo, sta je ko cuo sta je ko video, a deo mozga u pozadini vice "cuti dok te k.r.m, daj jos slika, daj jos linkova, daj jos klipova".... cilj zabave bi valjda trebao da bude da te rastereti od razmisljanja i rada( naravno posto si nesto radio i razmisljao), a ne da te opterecuje i da ti uzima svo vreme ovog sveta...

Ovo sto sam napisao ne vazi za sve... I neko je napomenuo ono kad te bledo pogledaju kad kazes da nemas profil, a onda te pitaju sto nemas, pa ti si meni cudan malo :d...

Vrlo prosta psihologija, recimo vakcinacija od ovog ili onog gripa, ako vecina nece onda je lud onaj ko to uradi, ako vecina hoce onda je lud onaj ko nece, i tako u poslednjih par hiljada god i u narednih par milenijuma......."like-dont like" to je danasnji smisao postojanja :crash:.

@Uriel Wikipedia nije socijalana drustvena mreza, vec samo izvor informacija, pazi da ima auditorijom, tipa tvoji prijatelji i da gledaju sta radis i da se odusevljavaju mozda bi se i potrudio i naucio nesto, na kraju cak bio i naucnik! ".. all started with the big bang..."

Poslednja izmena:
ja ne volim grasak pa ga ne jedem...
svasta i od vas...kukate ovde kao zene..ispade ova tema gora od otvaranje 5 fb naloga :zgran:
pomalo vec smarate s tim sta je in a sta nije...da dodje neki admin i kaze kako je fb super i da on ima 3 komada..svi bi voleli i otvarali

kao manje sam kul ako imam nalog....tako nesto procitati ovde...bez komentara

Nemam facebook nalog, niti cu ga ikada otvoriti.
Nemam potrebu za tim. Svi prijatelji sa kojima se druzim ih vidjam redovno, za ostalima nemam potrebu da gledam sta rade, gde su bili, kakve slike postuju..
A jos da me kojekakvi ljudi smaraju, i taj silni chat..no thx.
Brate izadjite i pricajte. Ako vec pricas sa nekim preko bare, okej kontam za to je pametno..ali opet tu je skype-isto kao telefon..
I da nervira me jako sto na faxu na svakom kompu svi vise na fejsu, gledaju ribe, postoju kojekakve gluposto itd..

kako je, ZABOGA moj post pored SVEG OVOG zezanja na temi - protumachen kao neprikaladan .. ? :\

ti si jedini oglasio svoj profil...

a, onda nisam prochitao - izvinjavam se. vol'o bi inache da imam ljude neke sa bencha na fb-u, pa sam mislio da je to ok. josh jednom - izvinjenje.

Jedini si priznao da imas profil.:D Izgleda da su se okomili ne tebe.

ma ja ne vidim chemu toliki fuss oko toga.

socijalna mreza je kao jelena karleusha - dajesh joj paznju kad je obozavash, dajesh joj paznju i kad danonocno protestvujesh protiv nje. zapravo je najbolji nachin da ignorishesh, ako je ne volish.

fejsbuk moze da bude izuzetno koristan - kad ga koristish normalno, i niko te ne tera da lajkujesh, klikcesh, igrash farme i ostalo. pricash sa ljudima, zezash se, prokomentarishesh slichna interesovanja klipove .. umereno.

Da, slazem se. Mada opet to se odnosi na mali deo populacije koja koristi. Velika vecina, ali VELIKA, zna se za sto je na "licu" i kakvo lice ima tamo. Vec sam rekao, a i marko_84 je izneo dobro zapazanje da to nije za decu i za neuke, jer npr. klinke ostavljaju golisave fotografije posto vide da se tako postaje mocno na netu, pa "fejs" je vece pedofilsko mesto nego vecina banned sajtova a sve to tako sto je to dete okacilo svoje slike misleci da ce da bude u fazonu.

Uriel je napisao(la):
Fejsbuk "pravi" drolje, alkoholicare, huligane, kriminalce......brzo svi na Wikipediu ona pravi naucnike

Ne moras tako da budes sarkastican, razmisli i sam kakav uticaj i kakve "slobode" FB ima na maloletnu decu i neiskusne za net.

A i da, Wikipedija nije stvar za prozivanje, jedna od najkorisnijih stvari na netu je bas ona. Bolje da se sa nje uci, nego sa TV-a.

Poslednja izmena:
Nemam FB, niti ću ga ikada otvoriti.

"LEBA I IGARA. Dajte narodu leba i igara..." , to je jednom prilikom neko rekao i bio je 100% u pravu.

Sa kim sam želeo da podelim svoju privatnost podelio sam je na stari dobar način. Ličnim kontaktom. Mislim da nema ništa bolje od toga, a sve ostalo je "LEBA I IGARA...".

Ne, ne, ne mogu se poslati fotke sa npr. letovanja ako nemas FB account. Niti se moze chat-ovati sa nekim u inostranstvu. To je do pojave FB-a bilo nemoguce i nezamislivo. Mis'im...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno