zna li neko kako da promenim ugao OTS kamere tako da gledam Geralt-a u ledja ?? nashao sam mod da mogu da prelazim u FPS skrolom ali za ovo ne mogu nikako da nadjem reshenje ...
mod : http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=9696.0
P.S. izvinjavam se ako je bilo rechi o ovome vec ..
@shoma
Je l se može znati kako si odradio update narodne verzije na 1.4? Može i na PM...
Uhu game options imas "camera mod."
Ne znam da li sam te razumeo dobro, to o chemu prichash je standardna opcija za odabir default camere ... a mozda se i ja nisam lepo izrazio ... pazi mod sa linka dozvoljava da igrash u OTS iz prvog lica tj. da dok si u OTS zumirash do prvog lica a mozesh da odzumirash do high-isometric ... samo malo da editujesh vrednosti iz mod-a ... ali ono shto ne mogu da nadjem na netu je da pomerim prostorni ugao izmedju centra kamere i Geralt-a koji se povecava kako si zoom-om dalje od njega tako da shto si "vishe" u trecem licu to je geralt dalji od centra (bele tachkice, pointera).Ja bih da mogu da gledam Geralt-a bash u ledja dok idem pravo , a ne da mi on sve vreme stoji sa leve strane (ili moguce je da bude i sa desne).To je zakucano u nekom fajlu negde recimo onaj camera.lua ili kako vec... na netu nisam nashao da bilo koga interesuje ovakva promena POVa![]()
Ma sta ce ti toMeni je ovako ok.
Pitam iz razloga jer mi se cini da je u EE verziji sve nekako vise mutno?
Ako ti deluje mutno to je do bug-a koji se javlja u EE verziji. Ispravlja se sasvim jednostavno Hotfix-om 2.3. Bar je tako bilo kad sam ja igrao. Postoji mogućnost da je u međuvremenu izašao neki patch koji obuhvata i njega. U svako slučaju gore pomenuti fix rešava probleme zamućivanja.
To je bug u igri, ali sam mislio da su ga ispravili u EE verziji.
..zdravo svima..
..instalirao opet witchera (originalnu ne EE verziju) sa namerom da ga zavrsim..
..igra dodje do uciavanja i tu se zabaguje...tj ucitava beskonacno mnogo bez uspeha..
..verujem da se radi o tome da igru sada pokrecem na win7 (ranije je na XPu radilo odlicno)...
..sta treba da se radi?..da li je dovoljna instalacija samo EE za pokretanje na win7?..
Ja sam igrao pre sto godina, došao do Trisine kuće i tu prestao jer je fps bio očajan, posle EE verziju nisam ni probaomogao bih sada original da uzmem.
Koliko ima da se igra posle dolaska kod Tris, ako se sećam to je početak trećeg chaptera ili tako nekako?
Ignoriši to, stavi patch 1.5 i vozi. Sa patchom 1.5 više ne moraš da držiš ubačen DVD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari