Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

• Začetnik teme Začetnik teme Bane R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo novih slika usb-a iznutra http://www.planetadejuego.com/psjailbreak-destripando-el-modchip-de-ps3.

Jedna velika, samo je malo mutna:
1000571g.jpg

I jako lici na http://www.customusb.com/products-flashdrive-picokey.html 😀, bice kod kineza dzaba za koji dan 😀

Poslednja izmena:
^ Shta, Mario sa SNESa ? :d:d

pa ti najbolje_znam_sve_o_svemu, ako si vec znao da moze bekap da se nasnimi direktno na hard sa kompa mogao si to jednostavno da kazes umesto besmislenih komentara.. ja sam lepo rekao, za onog ko zna da cita: kolko sam ja video, to ne moze.

ako zaista moze, odlicno..

Kimi, shto si nadrndan stalno ? 🙂

Otkud sam ja znao da moze backup sa kompa, ja sam to isto pitao jer nigde info nije postojao do ovog sa poslednjeg linka. Ja sam napravio "shegu" od tvoje rechenice jer je pre tebe ponovljeno 10x na kom principu funkcionishe PSjailbreak, pa ako ima nekoga ko nije ukapirao...

Za sve oni koji bitch-uju da im se ne svidja potencijalna nemogucnost koriscenja PSN-a sa ovim hackom evo jednog podsecanja: since dawn of time [end of 2006], samo korisnici koji imaju najnoviji PS3 firmware mogu da se konektuju na PSN. To znaci cim Sony izda prvi firmware, svi koji ostanu na ovom hacku automatski prelaze u offline mod.

Naravno, neznamo dal ce ovi leekovi updateovati svoj hack da radi sa novijim fw-ovima.

I originalima će pasti cena ako ovo ispadne tačno, posebno što se tiče polovnih igara.

Bilo bi dobro kada bi tako bilo ali nešto ne vidim da su cene Xbox 360 igara pale iako imaju pirateriju odvajkada. Drago mi je zbog klinaca koji su davali preko hiljadu eura na kojekakve splačine od igara. Jeste da su retardi zbog toga ali mi je draže da vidim Activision kako mu izbijaju neki dinar iz džepa nego da gledam decu kako bacaju roditeljske teško zarađene pare na gluposti od igara.

Lično ne vidim prednost ovog hack-a. Košta kao dva originala a ono što ja kupujem za PS3 su ionako samo ekskluzive i fudbal+košarka a to su igre koje poprilično retko izlaze tako da ne vidim opravdanje za njihovo piratizovanje (pogotovo što većina ima multi). Ostale igre (multiplatforme) "testiram" na PC-ju pa ako mi se neka dopadne onda i podržim developera putem Steam akcije sve za 2 eura :d

Bilo bi dobro kada bi tako bilo ali nešto ne vidim da su cene Xbox 360 igara pale iako imaju pirateriju odvajkada. Drago mi je zbog klinaca koji su davali preko hiljadu eura na kojekakve splačine od igara. Jeste da su retardi zbog toga ali mi je draže da vidim Activision kako mu izbijaju neki dinar iz džepa nego da gledam decu kako bacaju roditeljske teško zarađene pare na gluposti od igara.

Lično ne vidim prednost ovog hack-a. Košta kao dva originala a ono što ja kupujem za PS3 su ionako samo ekskluzive i fudbal+košarka a to su igre koje poprilično retko izlaze tako da ne vidim opravdanje za njihovo piratizovanje (pogotovo što većina ima multi). Ostale igre (multiplatforme) "testiram" na PC-ju pa ako mi se neka dopadne onda i podržim developera putem Steam akcije sve za 2 eura :d

Skokni na ebay pa proveri pošto se mogu naći polovne x360 eskluzive 🙂

A što se tiče hacka, ako je validan, biće za ~20e kad se smiri hype...

Procitao sam da u Sonyju vlada hajka na leakera. :d
Izgleda da ce zaustaviti ovu trenutnu pirateriju posle kamenovanja leakera ispred glavne zgrade u Tokiju. :d

U pitanju je PIC18F4455 čip. Klonovi počinju da izlaze sledeće nedelje...

Na PS3 imam Save data folder (klasika) a na USB nisam nista pravio nego u root sam snimio sve...kako ide sistem snimanja, odnosno sta treba da uradim da PS3 prepozna snimljene pozicije?

Da na flešu napraviš folder PS3, pa u njemu SAVEDATA, a zatim tu snimiš pozicije i trebalo bi da radi...

Prekasno 😀

O, konačno . . .. . . sada je već vreme da počne da s e razmtra kupovina trojke . . . i otkazao sam preorder GT5 na ShopTo.net . . .

LOL, znachi sad je "trojka" najbolja konzola :d:d:d

Vrh brate! 😀 :bottle:

Da li to ne radi PSN, ili mi je samo ruter pobrljavio 🙂 ?

Nije jos, ali po svemu sudeci, hoce.
Kako samo uvek nadju nedeljom...

@magicmaster....a ako kopije ne mogu da se igraju online
GT5 mi izgleda za online dusu dalo

Ponovo radi PSN.
Izgleda da je ipak bio samo regularni maintenance.

ja sam posle duzeg vremena upalio ps3 danas i odradio update i sad vise ne mogu da pristupim PS store-u (probao sam sa UK i US nalozima)

Pitanje za one koji igraju online recimo sa nekim iz kanade kao samnom na primer😀.
Da li bi lagovale igre izmedju Srbije i Kanade(konkretno Montreal)?
Hvala!

Zavisi koje igre, ali nije bas pozeljno generalno... neke igre i onemogucavaju igranje sa ljudima van tvog kontinenta.

Nazad
Vrh Dno