Šta je novo?

HTC Desire HD

Creative_X

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
360
[youtube]MEJoPXmwVAE[/youtube]

hm...... :banana:

Poslednja izmena od urednika:
trebao bi da izadje u Oktobru a super telefon jedan od mogucih kojeg bi mogao posjedovati

4.3 inch WVGA Touch Screen
8 Megapixel Camera
1 GHZ Qualcomm Processor
Android 2.2
HD 720p Video Capture
Xvid Video Playback
SRS Surround Sound
Adobe Flash 10 Support
4GB Internal Memory (up to 32GB)
Uni-Body Aluminium Design

htc-desire-hd.jpg

Poslednja izmena:
Super je sto postoji taj kompetitivni spirit izmedju Apple i HTC (Google) tako da mi kao krajnji korisnici bi trebalo da profitiramo. ,)

4.3"? Mogli su da zaokruže na 10. ,)

Zasto moraju da izbace godisnje 1001 model!?

Te skuplji android, te ekonomski android, pa onda skuplji WM, pa jeftiniji WM, pa onda neke medjuklase itd.

Poslednja izmena od urednika:
@ZeeGerman: ta raznolikost ima mnooogo vise prednosti nego mana. koliko ljudi nema novac ili ne zeli da iskesira toliko (odlican lap-top) za jedan telefon i jednostavno uzme Wildfire ili tako nesto, drugo mozes da izaberes model koji ti se najvise svidja (a ne da budes ogranicen necim). A kad odaberes model, pravac xda forum i doteras sw po svojoj meri-upravo onako kako tebi najvise odgovara (naravno ako si advance user i mrzis sva ta fabricka sr***) i srecaaan+plus znas da je tvoj fon jedinstven ;)

Velika mu je mana odsustvo pravih tastera u donjem redu, mozda prvi utisak uliva uverenje elengancije ali posle par dana upotrebe sa tako velikim telefonom ti tasteri sluze da zadrzis telefon u ruci i sprecis klizanje pri naginjanju a i za podizanje vrha telefona (kao polugica) pri cemu sve se obavlja jednom rukom.

Koliko "touch" odusevljava toliko i nervira.

@ZeeGerman: ta raznolikost ima mnooogo vise prednosti nego mana. koliko ljudi nema novac ili ne zeli da iskesira toliko (odlican lap-top) za jedan telefon i jednostavno uzme Wildfire ili tako nesto, drugo mozes da izaberes model koji ti se najvise svidja (a ne da budes ogranicen necim). A kad odaberes model, pravac xda forum i doteras sw po svojoj meri-upravo onako kako tebi najvise odgovara (naravno ako si advance user i mrzis sva ta fabricka sr***) i srecaaan+plus znas da je tvoj fon jedinstven ;)

Ko ima da da 350+ evra za fon...dace i 550 evra ako mene pitas. Ako hoces smartfon, svakako moras da se otvoris, a ako ne - imas telefone za 25-30 evra (NOVE), prave ih i nokia i samsung i mnogi drugi...pa izmeri sta ti treba i sta zelis.

imam neki popust od vip-a,ono nakon isteka ugovora od 2 god. pa sam malo pogledao te postpaid pakete, Android platformu uglavnom, ,bas mi Desire zapao za oko, posto me Symbian smorio...al kad videh cene...realno mogu samo da se nadam da nekom strancu ispadne iz dzepa HTC ili iPhone, ako se uopste i prevari da udje u moj taxi... toliko o prosecnom srpskom standardu ,)

Cak i da je pocetkom oktobra kod nas u Vipu, to nije dug period. Razmisljao sam da uzimam Galaxy S ali cu ipak sacekati ovu zverku.

Ova zvjerka ce biti skupa do bola, gustirat cu HD2 pa zvjerku kupim kad joj malo ukrote cijenu :)

Verujem da ce samo zameniti cenovno obican Desire.

Bice ovo cudo skuplje bar za 5k uz postpaid pakete u odnosu na desire! Specifikacije su zaista super, ovo je ustvari nesto kao EVO4G!

Ako bude toliko skuplje, to ce biti ok imajuci u vidu ovu zverku.

Sad gledam specifikacije, pa u odnosu na desire, ovaj ima veci ekran i jacu kameru, sve ostalo je manje vise isto. Valjda zbog veceg ekrana nece izgubiti na ostrini slike, jer i ovaj ima 800x480

Po specifikacijama ( mada nisu zvanicne ) ovo bi trebao biti HTC EVO za evropsko trziste

meni nije jasno odakle htc-u amoled-i :)

Ustekali verovatno za Desire HD odredjen broj primeraka. Jel pocela vec nestasica amoleda?

pa ono....desire se vec isporucuje sa super lcd-om

pa ono....desire se vec isporucuje sa super lcd-om

Otkud to? O kakvoj se nestasici radi?

EDIT: Evo sad citam po netu i ne mogu da verujem. Prodavace uporedo Desire sa oba tipa ekrana sto je ka kupcima krajnje nekorektno. Nadam se da cemo moci da ih razlikujemo po nekoj oznaci na kutiji!

Poslednja izmena:
Nemaju više AMOLED ekrana i sada koriste Sony LCD ekrane u Desire.

Ma mislim da je to marketinska fora da se svi sad zalete na Desire. Bice toga,na tone,jos!

Samsung ne isporucuje vise HTCu AMOLED jer im treba za svoje telefone. tako da je HTC presao na SONYjev Super LCD

^^Izgleda nece vise biti. Cekali su isporuku AMOLED-a, nisu docekali, nasli drugog dobavljaca (Sony) i stvar resena. Nece sad svaka 2 meseca menjati i sklapati telefone sa x razl. tipova display-a

Jel ce se prodavati ovaj model u Kanadi ili je samo za Evropsko trziste?

Vrh Dno