Šta je novo?

Mafia II

Yes, indeed... Mislio sam na demo, jer mi je puno da cekam 27. ;)

Collectors edition za PC je ukinut svugde, sem u Nemačkoj, gde će moći da se nabavi od retailera "Saturn"...

http://mafia2game.com/demo/

Poslednja izmena:
Poruči sa shopto.net, uštedećeš 15 evra :)

Poruči sa shopto.net, uštedećeš 15 evra :)

haha a koliko im treba da isporuce?

i zasto je mafia II naj jeftinija za PC?

Mafia II (2)
Xbox360

45.50€

RRP: 61.50€

Mafia II (2)
PlayStation 3

45.50€

RRP: 61.50€

Mafia II (2)
PC

33.50€

RRP: 43.50€

Poslednja izmena:
Sada ce da me lincuju ovde, ali mene Mafia 1 nije bas nesto odusevila. Igrao sam je koju godinu nakon sto je izasla, pa je to mozda razlog. Ali nista posebno nisam video niti iskusio da bi me nateralo da uopste ocekujem drugi deo. :)

i zasto je mafia II naj jeftinija za PC?

Verovatno zbog piraterije koja je najmasovnija na PC-u.

Poslednja izmena:
Sada ce da me lincuju ovde, ali mene Mafia 1 nije bas nesto odusevila. Igrao sam je koju godinu nakon sto je izasla, pa je to mozda razlog. Ali nista posebno nisam video niti iskusio da bi me nateralo da uopste ocekujem drugi deo. :)

Verovatno zbog piraterije koja je najmasovnija na PC-u.

pretpostavio sam ali piraterija nikada nije bila 100% dobro odrajdena neki bug i exe fajlu itd ... sto se tice mafie jedan kada si je igrao meni je dok sam imao monitor 4:3 bila do jaja :-D sada vec na Wide monitoru izgleda smesno kao i razmazane slike itd... jer je rezolucija dakleko iznad tadasnje,sam gameplay se sada smejurija ali tada brale moj GTA je bila SMESNA igra i da naglasim da je igra izasla PRE GTA 3 :) tako da :) probaj trojku i ovo :) uporedi i javi :)

pretpostavio sam ali piraterija nikada nije bila 100% dobro odrajdena neki bug i exe fajlu itd ... sto se tice mafie jedan kada si je igrao meni je dok sam imao monitor 4:3 bila do jaja :-D sada vec na Wide monitoru izgleda smesno kao i razmazane slike itd... jer je rezolucija dakleko iznad tadasnje,sam gameplay se sada smejurija ali tada brale moj GTA je bila SMESNA igra i da naglasim da je igra izasla PRE GTA 3 :) tako da :) probaj trojku i ovo :) uporedi i javi :)

Prvo, za pirateriju... Skroz netacno. UVEK dobro odrade svaku igru. Ne uspeju mozda iz prvog puta, ali otprilike svaka bude razbijena skroz u roku od mesec dana (cast izuzecima, necu da ih navodim jer nema ni potrebe).

Drugo, Ja i danas nemam wide monitor, nije to uopste u pitanju. Ja najmanje gledam grafiku, gameplay mi je bitan. A tu me nije nesto ocarao. A igrao sam je pre 5-6 godina, otprilike.

A trece... GTA3 je izasao pre Mafia igre.

GTA3 - 2001
Mafia - 2002

I GTA3 je MENI daleko bolja igra od Mafia. Da ne pricamo o GTA - VC-u koji je po meni najbolja igra u serijalu do danas.

Poslednja izmena:
Prvo, za pirateriju... Skroz netacno. UVEK dobro odrade svaku igru. Ne uspeju mozda iz prvog puta, ali otprilike svaka bude razbijena skroz u roku od mesec dana (cast izuzecima, necu da ih navodim jer nema ni potrebe).

Drugo, Ja i danas nemam wide monitor, nije to uopste u pitanju. Ja najmanje gledam grafiku, gameplay mi je bitan. A tu me nije nesto ocarao. A igrao sam je pre 5-6 godina, otprilike.

A trece... GTA3 je izasao pre Mafia igre.

GTA3 - 2001
Mafia - 2002

I GTA3 je MENI daleko bolja igra od Mafia. Da ne pricamo o GTA - VC-u koji je po meni najbolja igra u serijalu do danas.
koliko se secam gta nisi mogao naci nigde 2001 :-DDD ali ok meni je trojka smesna jednini gta koji gotivim jeste GTA 4 prva gta igra koja valjda necemu mada i SA nije bio los ali graficki daleko ispod 4 vorke ja gledam sve pa i grafiku :)

koliko se secam gta nisi mogao naci nigde 2001 :-DDD ali ok meni je trojka smesna jednini gta koji gotivim jeste GTA 4 prva gta igra koja valjda necemu mada i SA nije bio los ali graficki daleko ispod 4 vorke ja gledam sve pa i grafiku :)

E sad, to sto ti nisi mogao naci GTA3 pre Mafie... :)

Da si igrao SA u vreme kada je izasla, a onda GTA4 nakon toga, verovatno bi ti misljenje bilo drugacije. Isti slucaj je i kod mene. Da sam igrao Mafia kada je izasla, mozda bi mi se dopala.

Naravno da je grafika SA daleko ispod GTA4. Glupo je to uopste i porediti.

E sad, to sto ti nisi mogao naci GTA3 pre Mafie... :)

Da si igrao SA u vreme kada je izasla, a onda GTA4 nakon toga, verovatno bi ti misljenje bilo drugacije. Isti slucaj je i kod mene. Da sam igrao Mafia kada je izasla, mozda bi mi se dopala.

Naravno da je grafika SA daleko ispod GTA4. Glupo je to uopste i porediti.

pa SA sam igrao jos 2005 :-D ali opet za to doba bila je grafika krs :)

samo NVIDIA ;-) ne secam se sta je bilo u pitanju ali sam igrao na HIGH ;-)

Ako si igrao sa sve na max, onda ne razumem tvoju konstataciju jer pamtim da je grafika bila odlicna za to vreme. I bile su samo reci hvale. E sad, ovo je tezak offtopic. Tema je Mafia 2. :)

Pozzz

Ako si igrao sa sve na max, onda ne razumem tvoju konstataciju jer pamtim da je grafika bila odlicna za to vreme. I bile su samo reci hvale. E sad, ovo je tezak offtopic. Tema je Mafia 2. :)

Pozzz

a na zalost bilo je igara sa daleko boljom grafom kao SC itd :) da ne bude off mafia 2 ima savrsenu grafiku bas mi se svidja na shotovima

2K Games o tehnologiji, Illusion endzinu, PhysX-u,...

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G1bg64t-pM0&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G1bg64t-pM0&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

We do have the CE on PC - but not in all regions. Here is a list of major regions that will be getting it:

North America
France
Italy
Germany
Spain
Belgium
Netherlands
Luxembourg
Australia

There are also some other European areas that are not on my list that will get some, but I don't have them all on the sheet I was given.
oficijalni forum

Evo još nekoliko screenshotova...

Citat sa nemačkog Mafia sajta

"Mafia 2 habe Superhit-Potenzial"

:)

takođe

Joe Barbaro ist der Cousin von Vito Scaletta
es wird im Spiel geben Katzen: Sat Fauche im Test Ein Kater Vito an, als dieser die Wohnung verließ
Langeweile Fehlanzeige: "so viel dass sich Abwechslung [...], in den vier Aufgaben gespielten [der Preview-Fassung - ANM. Mafiaii.net] nicht eine Second Langeweile einstellte"

Poslednja izmena:
Još četiri puta spavam i, ako budem imao sreće, moći ću da vidim kako izgleda Mafia II!
:banana:
:D

Ne bih se bunio da mi je PCIe slot popunjen jednom 9600gt.. ;)

Pa poslah ti juce na skype onaj link za oglas bre...

Sve je to OK, ali necu da kupim nista, dok ne vidim kako ce Mafia II da se ponasa.
El_Barto je rekao "da ce nas mozda naci ista sudbina", pa ja zbog toga.. :)
On ce sigurno moci da je igra, ali ja... Nema sanse. No, cekam malo, pa cu postaviti oglas ovde na forumu. :)
Mafia II ce 'ladno izvuci od mene gomilu novca za graficku.. Ne mogu da verujem.
:)
Jedina igra zbog koje (trenutno) razmisljam o kupovini graficke. :d

Po zahtevnosti nemam dovoljno dobar procesor... mada verovatno cu moci da poteram, ali opet se brinem. :D

Po zahtevnosti nemam dovoljno dobar procesor... mada verovatno cu moci da poteram, ali opet se brinem. :D

Pa zasto ga ne OC bar na 3ghz, to mozes sigurno postici a da bude stabilan i sa box kulerom...

Pa da, to cu verovatno i uraditi... mada ako budem mogao na 2.4 Ghz verovatno ga necu overclockovati.

Nazad
Vrh Dno