Samo zadrzi prst (par sekundi) na poruku koja te ne interesuje (te sto si pomenuo: "stizem", "kako si"

) i izaberi DELETE

Izvezbaj se na nekim nevaznim prvo
Hvala, uspeo sa da provalim u "Handcent SMS", 15 minuta pre nego ću sesti za računar i videti tvoju poruku...

Ali u samom mesengeru mi nije išlo...:wall: Tek posle tvoje poruke sam probao ponovo i ponovo i ponovo i uspeo. Ne znam zašto kao da "messaging" slabije reaguje na dodir, tj treba mu više vremena da izbaci meni.
Sada kada bih još našao način da razdvajam thread-ove. Da mi ne krlja sve zajedno nego da mogu da razdvojim priču po želji (danima, temama, sunčevim menama...)...
***, nov sam sa ovim telefonom i još se ne snalazim najbolje...
Uzeo sam ga pre par dana "preko ruke", par dana star iz telenora.
Nikako da stignem i pročitam celu temu da vidim šta i kako...
Interesuje me kako da mu pogasim sve tupave servise, tačnije sinhronizaciju koju malo malo pokušava i to sa njegovim (onog od kojeg sam kupio telefon) google accountom. I kako da ga promenim u moj.
Kako u muzičkom plejeru da napravim playlistu. Jedinu opciju izbora koju lista daje je starost pesama (kada sam ih snimio na telefon) koje su na telefonu. Ne mogu da verujem da moj matori, tupavi SE-k510i u koji se ne mogu staviti mem. kartice i koji sa svojih unutrašnjih 28MB može da primi dve ipo pesme, ima bolji muzički plejer od ovog "smartphone"-a.
Takođe me interesuje koji program za navigaciju da mu stavim jer sam ga pre svega zbog toga i uzeo, a i povoljne cene jer se klincu žurilo...
Doduše. možda i najbitnija pitanja su prebacivanje kontakata sa SEa na Galaxy (imam jedno 400 imena svako sa po tri broja prosečno, adrese, mailovi...), da li se može otključati telefon i koristiti na MTSu ili VIPu i ima još nešto samo su me prekinuli s poslom u kucanju, pa sam zaboravio... (a taman sam pomislio imaću jedno 15tak minuta mira da otkucam poruku na benchmarku

)
Eto šta su ti firme, hoće i da radiš za bednu crkavicu koju zovu platom...:d
PS: Šta je ovo? Na benchu postoji ograničenje na 10 smajlija po poruci? To još nisam video. Bio sam prinuđen da ti brišem smajlije iz tvog odgovora...
>---TAG---<
Rođen da peca, primoran da radi...