Šta je novo?

HTC Desire

Imam za pocetak dva pitanja, prvo na Home strani mi stoji vreme recimo 7:14, a ja hocu da bude 19:14, kad sam otisao da podesim ono opet stoji sedmica i kako da mi update vremensku prognozu i da mi pise beograd a da nije preko wifi-ja

Imam za pocetak dva pitanja, prvo na Home strani mi stoji vreme recimo 7:14, a ja hocu da bude 19:14, kad sam otisao da podesim ono opet stoji sedmica i kako da mi update vremensku prognozu i da mi pise beograd a da nije preko wifi-ja

setings/datw&time/ use 24-hour format.

za prognozu mora net da ti nonstop ube ukljucen da bi staalo beograd ili ga pali povremeno kad vrsis update prognoze.

Poslednja izmena:
kako da odem na net preko gprs-a

Podesiš ga, i onda ga upališ pomoću widgeta

al ne mogu nikako da ga nadjem, stalno mi prijavljuje wifi, ali posto njega ne mogu ja hocu preko gprs da update vreme, mislim da za to ne skida puno

Možda si pri prvom podešavanju telefona podesio da telefon ide na internet samo preko wifi. A jel si uopšte podesio gprs?

pa ne primecujem ga ili me ova vrucina udarila pa ga ne primecujem ali kad probam na net on mi stalno nudi samo wifi, a cini mi se da sam na pocetku na podesavanjima stavio i jedno i drugo ili je to bio mozda gps pfffff sad se ne secam

Gprs podešavaš u wirelles&networks / mobile networks / APN
Ako tu nemaš podešeno ne možeš ići preko gprs-a na internet.

da kad udjem u to samo stoji sve crno :( pa kako ne mogu na net preko gprs a mogao sam na starom mobu

preko mts-a sam

a ono network mode mi stoji podeseno gsm i wcdma auto ,jel tako treba

Ovo je za mms
14jmhc1.png
2usj5h3.png
6oess8.png

Ovo je za internet
2m47qyo.png

Password je 064, network mode ostavi tako kako je.

Poslednja izmena:
pojavljuje mi se gore pored dometa dve strelice i slovo h a kad hocu da update onda 3g ali opet nece, prijavljuje neki error

kaze ovako: there was a connection error while attempting to download weather data

Nekada default weather aplikacija zna to da izbaci, ugasi internet, ponovo upali i probaj da refrešuješ.

jeeeeeeeeeeeeeeeeee uspelo je pa ti si telep car :) jeeeeee samo ne znam da li tako treba ali ne moze i jedno i drugo da bude stiklirano vec samo jedno od to dvoje odno ili mms ili net

reci mi samo jos ovo jel treba sad nesto tu da isklucujem posto mi gore i dalje stoji 3g i jel mogu da podesim da mi sam update vreme na par sati preko gprs , znaci sam to da radi a ne ja

Sada sam pogledao mms i ne treba da bude otkačen. Stavi widget za paljenje i gašenje interneta na desktop, i sam refrešuj vremensku prognozu, možeš ti da držiš i stalno upaljen internet onda će on sam refrešovati u zadato vreme, mada ja ne bi držao upaljen stalno ako nemaš u paketu megabajte.

Poslednja izmena:
ok, nisam preko paketa, onda cu ja sam da radim update na 5, 6 sati sto nije strasno , ne skida puno za vreme, znaci kod mene je ovako kod mms-a nije zelen kruzic ai jeste kod mts net-a

hvala PUNO za ovo sto si mi pomogao, bas me je nerviralo dok nije bilo kakvo je vreme :) nekako bilo celavo :) pa cu sutra nastaviti sa cackanjem Desirea

Da li je Belgrade koji se pojavljuje u weather widgetu kao current location Beograd-Srbija ili ne. Pošto ponekad su situacije o vremenu identične a nekad ne. Recimo pre neki dan proverio sam temperaturu na par mesta kao i na sajtu Hidrometeorološkog saveza i svuda je pisalo 33C kao i na Deseriu za Beograd, dok je Belgrade bio 28C

ja imam opciju i beograd i belgrade pa ne znam sta da se odlucim za to dvoje, sta li je tacnije ne znam :)

Nesto me zanima, kad ne diram fon recimo 3 minuta ekran se zacrni skroz odnosno sam se zakljuca, e sad kad hocu opet da udjem moram prvo da idem na ono gore dugme gde se pali i gasi pa onda ono standardno da se povuce na dole i stavio sam ono da se prstom povlace neke linije, ali me zanima da li je moguce da se probudi na neki drugi nacin, tipa samo pipnem ekran ili neko od onih dole dugmica a da nemoram ono gore na vrhu i recimo kad telefon miruje da na ekranu stoji datum i sat, da li to moze da se podesi?

Vrh Dno