Šta je novo?

HTC Desire

evo nade za nas HTC-ovce.
http://www.mobitech.rs/htc-desire-hd-mozda-u-oktobru/

Here are the rumored specs from Android and Me:

-4.3 inch WVGA Touch Screen
-8 Megapixel Camera
-1 GHZ Qualcomm Processor
-Android 2.2 OS
-HD 720p Video Capture
-Xvid Video Playback
-SRS Surround Sound
-Automatic Face Tracking
-Adobe Flash 10.1 Support
-4GB Internal Memory (up to 32GB)
-E-book Reader Feature
-Unibody Aluminium Design

Poslednja izmena:
Pa osim većeg ekrana (i telefona) i interne memorije, ništa preterano vredno apgrejda...

Ako moze mala pomoc tj savet :)
Danas sam obisao par radnji u potrazi za Desire-om i evo ovako:
1 radnja, cena je 51999 dinara a garancija 6 meseci, kad sam pitao da li ga imaju da mi ga pokazu, rekla je mora da se naruci da ga donesu iz magacina pa za pola sata
2 radnja, cena je 45500 a garancija 1 godina, trazio da mi pokaze i svidelo mi se sto je original HTC-ova kutija ona uska bela i sve lepo ,tel ima onaj celofan preko njega...
3 radnja, cena 48500 a garancija 1 godina, isto trazio da mi pokaze i kad je donela tel je bio u crnoj uskoj kutiji na kojoj pise Orange, a kad je izvadila tel on je ceo crne boje (znaci nije kao ovaj standardni sivkast ) i na ledjima je tamo ispod kamere pisalo Orange.
i 4 radnja tu je cena cini mi se isto oko 48000 (ili malo vise, ne secam se od vrucine) i garancija isto 1 godina ali ga trenutno nemaju , kao stici ce u ponedeljak, mada pre par dana kad sam bio u toj radnji receno mi je da ce stici u cetvratk tj juce , ali eto sad kao pon.

Tako da sutra bi otisao da ga kupim , e sad koju biste radnju odabrali? Ja imam radnju koja mi je favorit ali da cujem vas da li se podudaramo i hvala puno unapred svima koji mi pomognu :)

zar je moguce da nisi nasao sa 2 god garancije? si isao u comtrade i sl prodavnice?

com trade-u sam poslao mejlove svim radnjama koje imaju i odgovorili su mi da ga nemaju na lageru , a u big bangu sam ga video pre mesec dana i bio je oko 65 hiljada, tako da sam gledao u ovim obicnim prodavnicama, nemam gde drugde :(

hehehe borise bio sam upravo u tim radnjama i to im nisu prave cene, na to dodaj +50evra

Koji olosi..

A zasto ne na ugovor kod Vipa ili Telenora. Kod Vipa te izadje 35k odma, a na postpaid 150 tarifi mesecno 883 dinara sa porezima ako sam lepo izracunao, ako uopste mozemo da posmatramo to kao "rate" posto dobijas besplatne minute i poruke.

35k + 24*883 = 35k+ 21.2k = 56.2k a spreman si da platis preko 500 evra, pa cak i 650 u nekoj radnji.

Gizmor prvo nisam zaposlen a cini mi se da je to potrebno kod vipa ,zatim mi je zaista jezivo to vezivanje na 2 godine plus sto mislim da je mts najjaci barem sto se tice ovog signala, dometa, cega vec.... i kod njih sam od pocetka i njihov broj koristim vec deset godina i ne bi da menjam.

i ja sam bio na telenoru (063) deset godina i presao sam sada pre dva meseca na vip
a na mts ne bih presao ni da mi plate

i ja sam bio na telenoru (063) deset godina i presao sam sada pre dva meseca na vip
a na mts ne bih presao ni da mi plate

+1 za odluku. Ista stvar i imam identično iskustvo i razmišljanje

PS (njujork14):
Poslušaj Illidana
Mislim da kod Vip-a nije potrebno zaposlenje jedino što moraš tad da im platiš 3 rate unapred (tako sam čuo), Drugo može neko od rodbine da potpiše Ugovor a ti da plaćaš

Poslednja izmena:
Gizmor prvo nisam zaposlen a cini mi se da je to potrebno kod vipa ,zatim mi je zaista jezivo to vezivanje na 2 godine plus sto mislim da je mts najjaci barem sto se tice ovog signala, dometa, cega vec.... i kod njih sam od pocetka i njihov broj koristim vec deset godina i ne bi da menjam.

Kad je vec tolika cena, najbolje bi bilo da uzmes u VIP-u i siguran si da je telefon legalan. A i imas 2 godine garancije, sto je jako vazno.

A ovo sto sam boldovao je mozda bio slucaj pre 2 godine, ali danas je skroz netacno. VIP ima odlicnu pokrivenost.

Nikako sa Orange mreže, eventualno ako je baš drastično jeftiniji. Zezanje sa apgrejdima softvera u najavi i praktično obavezna kupovina unlock koda da ne bi gledao u pasulj da li će se zaključati telefon kad apdejtuješ radio i slično.

ja sam hteo da uzmem u vipu onako u slobodnoj prodaji i taman kad sam odlucio oni su ukinuli tu mogucnost , jaoooooooooooooooooo sta da radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

oglasi ftw...imas sa garancijom za ~420e

ne smem preko oglasa to mi je sve jako sumljivo, ne bih mogao, imam vec neka losa iskustva tako da ne nikako.Jedino sto je prednost kod vipa sto mozes na net kad god hoces posto se dobijaju ti mb a ovako ako nisam preko njih koristim samo wifi

Imaš po oglasima nove sa garancijom od 2 godine za po 400-430EUR...

dunno, do sada nisam imao ni jedan problem sa kupovinom preko oglasa....ne razumem kakav problem moze da ti iskrsne ako uzmes telefon pod garancijom? kapiram da moze ako je bez

Kad ga prvi put punim jel ne treba ono formiranje baterije? I jel mora da bude ugasen ili moze upaljen i da li za vreme punjenja treba da bude u njemu sim kartica ili ne ?

ne treba da se formira, posto koliko znam htc daje vec formirane baterije....barem ja to nisam radio lol

kupiiooooooooooooooo ga :) jedno pitanje jel smem odmah da ga koristim pa da ga onda punim kad se istrosi, ili bolje prvo da ga punim pa onda koristim?

bateriji ne treba formiranje -.-
ali ako hoces da eksperimentises nemoj uopste da ga koristis, i stavi ga ugasenog da se puni sledeca 72 sata(ili jos bolje 120h) cisto da budes siguran da se napunio ^^

ps: cestitam na kupovini :)

Poslednja izmena:
pa ovo je divno, kakav telefon ,tresu mi se ruke :) sav sam se najezio

:d :d :d

Razumem ja da je svakome svoj uređaj najmiliji, ali to što ti pričaš ne pije vodu.

naravno da pije vodu, crna na iphone4 nije crna :D

A bela? Jel cista bela ili sigurna bela? :d

Vrh Dno