Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Poz ljudi, planiram da uzmem xbox360, i zanima me par stvari.

1) Koji xbox mi se najvise isplati da uzmem? Arcade, Elite ili Super Elite (ovaj novi)? Imam eksterni hard.

2) Kada ce otprilike doci taj novi xbox kod nas? Na netu pise da je release date za evropu 16. jul, jel to znaci da ce i kod nas tad doci, ili postoji neki lag? Nikad do sad nisam uzimao nesto 'cim izadje' kod nas, tako da nemam pojma kako ide to sa release datumima. Koliko ce biti skuplji kod nas novi xbox? Hoce li odma moci da se cipuje kako bi radio sa piratima, ili ce se i to dodatno cekati?

3) Jel svaki xbox moguce nakaciti na monitor preko VGA, kako to ide, kakav je kvalitet slike?

4) Jel moze nekako da se namesti ps3 gitara da radi na xbox-u? (Guitar Hero)

1) Novi još nije propisno "ispitan", ja bih rekao onaj Jasper od 120GB.

2) Nem pojma.

3) Moguće je, kvalitet je ok, malo mutnjikav ako porediš sa HDMI, ali daleko bolji ako porediš sa SDTVom.

4) Mislim da su instrumenti kompatibilni.

Posto polako ali sigurno odlazi u vecna lovista, gde bih mogao da se obratim za iscitavanje DVD key-a i eventualnu zamenu darjva?

servis za xbox

I ja bih da se nadovežem na ovu temu. Elem, dobio sam na poklon xbox360, nažalost neispravan. Koliko ja znam nikada nije imao RROD i urađen je xclamp (ili kak god da se to zove) u nekom servisu. Probao sam par igara i sve lepo krene, prođu inotri podešavanaj a onda kad počen igra se posle neodređenog vremena blokira.
Ima li neke šanse da se popravi i kome da se za to obratim u Beogradu?

fala unapred odgovor može i private i ovde

Dal neko zna dal novi slim model moze da pusta back up kopije?

I ja bih da se nadovežem na ovu temu. Elem, dobio sam na poklon xbox360, nažalost neispravan. Koliko ja znam nikada nije imao RROD i urađen je xclamp (ili kak god da se to zove) u nekom servisu. Probao sam par igara i sve lepo krene, prođu inotri podešavanaj a onda kad počen igra se posle neodređenog vremena blokira.
Ima li neke šanse da se popravi i kome da se za to obratim u Beogradu?

fala unapred odgovor može i private i ovde

otidji u virtual master na novom beogradu on ti se nalazi kod meka drive inn pa iza u onoj velikoj zgradi ili pokusaj da kontaktiras drivera sa ovog foruma on ti je gore na vracaru, pa vidi sa njime da mu objasnis svoj problem pa vidi dali mozda moze da ti pomogne jer ipak covek radi x-clamp e sad dali radi jos nesto osim toga to moras sa njime da se cujes ili da ako se cujes sa njime a ne moze da ti pomogne da vidis da te uputi na nekoga ili jednostavno da odes u virtual jer oni isto rade prodaju i servis...

otidji u virtual master na novom beogradu on ti se nalazi kod meka drive inn pa iza u onoj velikoj zgradi ili pokusaj da kontaktiras drivera sa ovog foruma on ti je gore na vracaru, pa vidi sa njime da mu objasnis svoj problem pa vidi dali mozda moze da ti pomogne jer ipak covek radi x-clamp e sad dali radi jos nesto osim toga to moras sa njime da se cujes ili da ako se cujes sa njime a ne moze da ti pomogne da vidis da te uputi na nekoga ili jednostavno da odes u virtual jer oni isto rade prodaju i servis...

Ovo sto mu blokira u igri to je 99 % RROD i pitanje je vremena kada ce poceti izbacivati crvene lampice na konzoli.

narezivanje diskova

Aj još jedno pitanje, vezano je za narezivanje diskova. Kao što rekoh imam samo originale al pošto je navodno konzola otključana, rekoh da probam i neku, kako vi to zovete "narodnu" verziju. Tako ja skinem Read Dead Redemption i Brutal Legends i probam da narežem po uputstvu (imgburn, layer break 1913760 i 2.4 brzina) verbatim disk. Ispucao sam tri diska i svaki put mi xbox prijavi da je na disku DVD film a ne igra. Da li ja u nečem gešim ili konzola nije otključana?

pa sasvim je moguce da ti drajv nije flesovan kad ne prepoznaje piratsku igru na narezanom disku. mozda ti treba i neku update, mada bi te verovatno obavestio xbox.

ima jedan deo tokom narezivanja gde te imgburn pita nesto. zaboravih sta. jako je cudno formulisano pitanje. cini mi se da treba staviti no da bi igra radila(mada ne mogu vise da se setim)

Aj još jedno pitanje, vezano je za narezivanje diskova. Kao što rekoh imam samo originale al pošto je navodno konzola otključana, rekoh da probam i neku, kako vi to zovete "narodnu" verziju. Tako ja skinem Read Dead Redemption i Brutal Legends i probam da narežem po uputstvu (imgburn, layer break 1913760 i 2.4 brzina) verbatim disk. Ispucao sam tri diska i svaki put mi xbox prijavi da je na disku DVD film a ne igra. Da li ja u nečem gešim ili konzola nije otključana?

Ima stari firmware, treba ti LT, 20e daj i pevaj.
AKo ne skini Activation disk i ubacuj ga svaki put pre wave 4+ igre.

u da wave 4. kako se ja nisam setio :p

btw. svidja mi se ovaj limbo. pomalo retro i malo bolesno. mnogo je mocno kada stane na zamku za medvede :D

nedaj nikom nista:) skini 360wavepatcher i sve igre wave 4 prebaci u wave 3 pre rezanja i radice normalno.

I popice ban prvim kacenjem na LIVE. Ako iole razmisljas o MP igranju zaboravi na menjanje wave-a igre.

Microsoft today announced the price of its controller-free technology - Kinect. The all-new Xbox 360 4GB console, Kinect sensor and “Kinect Adventures” will be packaged together for $299.99. As MS explained, “Kinect Adventures” allows players to make their way through 20 adventures, "navigating roaring rapids and ducking and dodging through mountaintop obstacle courses and other exotic locations." You do all of that, of course, with no controller, wand or balance board.

Gamers who already own an Xbox 360 console can acquire the Kinect sensor, along with a copy of Kinect Adventures for $149.99.

“Kinect for Xbox 360 offers tremendous entertainment value for the whole family,” said Dennis Durkin, Xbox 360 chief operating officer. “With full body, voice and the ability to play games with your friends right out of the box, Kinect is the most unique, complete and affordable way for everyone to enjoy controller-free fun and entertainment.”

So, once again, as of today, select retailers are taking pre-orders for the Xbox 360 Kinect Console Bundle at $299.99 and Kinect for Xbox 360 at $149.99.

299$ za xbox 360 arcade sa 4gb memorije i kinectom.........nije lose.....samo je smesno sto se dobija 4 gb...:S:

kinectoffprice1ms.jpg

Samo pitanje, na ovim sada flesovanim xbox-ovima, kada se instalira igra na HDD, da li i dalje mora da bude disku u drajvu kako bi se igrala igra, ili je sama instalacija dovoljna?

Unapred hvala.

ne postoji no cd crack. mada se igra samo pokrene pa dvd samo cuci unutra i nista ne radi.
moze sa jtag-ovanom konzolom valjda i bez diska, ali sa njom ne bi smeo na live.

moze sa jtagovanom konzolom bez problema na live da ide bar tako tvrdi prenex, tako da za vise informacija se obratite njemu... a inace sa jtagovanom konzolom mozete da igrate igre bez cd-a znaci samo je dovoljnoda imate image odigre, pa da igrate igre od starog xbox isto netreba cd, pa onda mozete da igrate pal i ntsc igre posto je sama konzola region free, pa mozete da nakacite externi hard bilo koje velicine i mogu jos da se igraju razni emulatori tipa snes, sega, gb, gbc itd...

+ Xbox live arcades, najbolja stvar kod jtag hacka.

A recite mi jos ovo... Kako na najbolji nacin da povezem (koji mi kablovi trebaju) da bih povezao xbox 360 sa vga monitorom, i usput dobio ili cinceve za audio, ili 3.5mm ulaz (bolje bi bilo kad bi islo na 3.5mm).

Pa kupish kabl koji ima VGA+chincheve ili 3.5mm :)

Ju hvala ti... Nisam znao...

Pitah konkretno da li postoje takvi kablovi, jer googlah ja i dobih neke opcije od 50-60 dolara...

Postoje naravno na ebayu koliko hocesh, kod nas ako nema Virtual, nema niko...

Bem ti... mada sto, nije to toliko tesko napraviti... :d

A recite mi jos ovo... Kako na najbolji nacin da povezem (koji mi kablovi trebaju) da bih povezao xbox 360 sa vga monitorom, i usput dobio ili cinceve za audio, ili 3.5mm ulaz (bolje bi bilo kad bi islo na 3.5mm).

Imas VGA kabl po nasim radnjama (Game-S, Virtual...).
Evo, vidi npr. ovde. Tu imas cak dva razlicita koliko mi se cini.
Ja sam ranije koristio SpeedLink-ov (dok nisam presao na HDMI) i nista mu nije falilo.

Nazad
Vrh Dno