shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Kada vec pominjemo uvrnute driving kontrolere, da li se neko seca ovoga?

Ne svidja mi se u onom videu lik sto vozi ferrari po Rim kako se tokom kontakta vozila previse vide varnice. Od ovog E3'ja sam izgubio nadu da ce ikad odraditi 1 prema 1 animaciju volana, jeste da ne vozim uvek iz kabine volim povremeno a ovo mi tako bode oci:wall:
Neki french magazin tipuje na 24. Novembar (moj rodjendan) da ce se igra pojaviti u evropi. mada jos nista nije zvanicno do Gamescoma 2010 u Nemackoj zakazanog za August 18th.
Ma ne pouzdajte se u to. Momci sa Sim Racinga koji su bili iza zatvorenih vrata na Kazunorijevoj konferenciji su rekli da ce standardni automobili biti makar na nivou automobila iz gt5 prologue-a.
Ono u sta ja verujem je da ce biti pogleda iz kokpita samo sto je razlika manji broj detalja (na nivou prologa) standardnih u odnosu na premium modele.![]()
Ma ne pouzdajte se u to.
Gotivna su mi ova dvojica, ali jos ne znam koliko ozbiljno ih treba shvatati. Kazu ponasanje dosta slicno kao Prologue, dok je meni Time Trial demo bio znacajno bolji od Prologue-a.. Vozili su Nascar stock automobil i poredili sa iRacing-om, i kazu da je dosta lakse voziti u GT5... sad ce da uleti Driver i da kaze da teze ne znaci realnije, ali opet, ni u Time Trial demou, niti u jednom od filmica, se ne vidi nikakva nestabilnost kod automobila, nijednom nisam video da pobegne guzica pri zakljucavanju kocnica, a bogami gaze kocnice ovi novinari... Jos uvek je to nekako previse stabilno, mada svi novi automobili se prave da se bas tako mrtvo ponasaju, zanima me kakva su neka malo starija kola bez svakakvih pomoci..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari