Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Garmin za e72

Pomoc ljudi,
instalirao sam garmina 5.0 na nokiju e72 i nece uopste da se pokrene.
Da li neko zna provereno koja verzija radi na pomenutom telefonu i da mi ostavi link i upustvo. Naravno i za odgovarajuci scr rut
HVALA UNAPRED

Citat:
Citiram korisnika: neznalic_a Pogledaj poruku
Pomoc ljudi,
instalirao sam garmina 5.0 na nokiju e72 i nece uopste da se pokrene.
Da li neko zna provereno koja verzija radi na pomenutom telefonu i da mi ostavi link i upustvo. Naravno i za odgovarajuci scr rut
HVALA UNAPRED
probaj 5.60 verziju

Da li imas mozda linkove

takodje, updateuj e72 na poslednju verziju software-a, ako vec nisi.

da bi upgrade-ovao software na telefonu skini sa Nokijinog sajta Nokia Software updater.
Pre toga ti savetujem da skines Nokia pc suite / Ovi suite (takodje sa nokia sajta) i napravis backup telefona.
Nakon toga samo prati informacije sa ekrana, izuzetno je jednostavna procedura.

Pozdrav svima, jel moze savet koju mapu da ubacim na Nokia 5800 da bih imao pristojnu mapu Grcke, tacnije ostrvo Lefkada me interesuje, ali to verovatno nije bitno :)

Imaš da nađeš samo mapu Grčke, a mislim da je Grčka urađena i u novoj NT 2011 karti Evrope.

Pozdrav svima, jel moze savet koju mapu da ubacim na Nokia 5800 da bih imao pristojnu mapu Grcke, tacnije ostrvo Lefkada me interesuje, ali to verovatno nije bitno :)

Za Garmin ide

Auto Drive Hellas v1.95 (03/22/10) poslednja verzija.
http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl_en.html
Nadji na netu raspakovanu verziju tj. trazi .img fajl...ostalo je sve isto sto se tice ubacivanja ,) (img i unl fajl idu u root Garmina...)

Moj savet probaj i Nokia Maps, dzabe je, samo skini mapu grcke preko Nokia(Ovi) suit-a...imaces dve navigacije, ako jedna zakaze ;)

Za Garmin ide

Auto Drive Hellas v1.95 (03/22/10) poslednja verzija.
http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl_en.html
Nadji na netu raspakovanu verziju tj. trazi .img fajl...ostalo je sve isto sto se tice ubacivanja ,) (img i unl fajl idu u root Garmina...)

Moj savet probaj i Nokia Maps, dzabe je, samo skini mapu grcke preko Nokia(Ovi) suit-a...imaces dve navigacije, ako jedna zakaze ;)

Tacno + google maps ( za svaki slucaj ).

Garmin Mobile XT v6.00.10

Jel probao neko? o_O

Osetno brže radi od prethodne verzije. Brže hvata satelitski signal. Ostalo je još samo da proverim kako rutira.

Jedino je problem što još više greši sa nadmorskom visinom, ponaša se kao da ima neki offset. Starija verzija je grešila za oko 50 m u plus, a ova greši za oko +100m.

Garmin Mobile XT v6.00.10

Jel probao neko? o_O

Probao, nisam primetio da brze nalazi fix, i na moju veliku zalost, nije resio problem kompatibilnosti sa tastaturom na mom telefonu (nokia e55). Inace, izgleda potpuno identicno kao i 5.00.50. Nisam siguran da je izasla zvanicna verzija, posto je na oficijelnom sajtu jos aktuelna v5.00.50

Za nokiu van srbije imate sasvim pristojne i free OVI Maps...

^^Nema vise oficijalne verzije Garmin Mobile XT-a...proizvod je discontinued :(...bar sam tako video..tj. nesto je bio preimenovan u Garmin Mobile 20, ali je i on discontinued.
Zato sam i pitao za tu 6.00.10 verziju, odakle je ona ispala :p

Verovatno su ga ugasili zbog ovog Nuvifone-a :(

Ne verujem da je to oficijelna verzija. Garmin aplikacije su uvek bile potpisane, a ova nije. Liči na lažnjak.

Hi hi!

Garmin normalno nudi softver na svom sajtu, a na Wikipediji piše da je taj softver diskontinjud. Izgleda da ovi u Garminu ne čitaju šta kaže tetka Wiki.
:p:d:p

Hi hi!

Garmin normalno nudi softver na svom sajtu, a na Wikipediji piše da je taj softver diskontinjud. Izgleda da ovi u Garminu ne čitaju šta kaže tetka Wiki.
:p:d:p

Pa nude, ali verziju 5.00.50 (govorim o symbianu) koja datira od aprila 2009, tako da je "tetka wiki", nazalost, u pravu...

Pa ima na Wiki onaj [edit] sa strane, pa udrite junaci...:type:

Ko su oni da nam ukidaju Garmina :banana::-devil-::banana:

Oggy, mozes li napisati koji je unlock code za mapu auto drive hellas 1.95?

Unlock kod je vezan za ID programa koji ga odredjuje preko IMEI telefona, znaci za svaki telefon je drugaciji...;)

Probao, nisam primetio da brze nalazi fix, i na moju veliku zalost, nije resio problem kompatibilnosti sa tastaturom na mom telefonu (nokia e55). Inace, izgleda potpuno identicno kao i 5.00.50. Nisam siguran da je izasla zvanicna verzija, posto je na oficijelnom sajtu jos aktuelna v5.00.50

A da li blokira prilikom skrolovanja mape?

Ne znam, posto ne mogu da skrolujem mape (imam Nokiju E55, a garmin ne prepoznaje njenu polu-QWERTY tastaturu). Mislim da ne, posto ne blokira uopste.

bile su nekad sasvim pristojne mape i za srbiju, ali su mamlazi uradili nešto sa novim updateom, pa sad ima samo autoput. smradovi jedni

To je bila Tele Atlas-ova mapa Srbije, a danas koriste iskljucivo Navteq jer je ista u vlasnistvu Nokie od prosle godine.

Bice i nas verovatno uskoro, jer zemlje u okruzenju su uradjene jos prosle godine.

Kao sto kaze danijel00, za ljude koji putuju van Srbije, Ovi mape su sasvim upotrebljive i konkurentne jer ipak iza njih stoji Navteq (plus sto su besplatne).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno