Šta je novo?

Corsair Graphite Series 600T

redkanji

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2009
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 8400 + Hyper 212 BE
Matična ploča
B365M H
RAM
2x Kingston Beast 8GB DDR4 2666MHz
GPU
Sapphire 5700 xt Pulse
Storage
970 Evo Plus 250GB + 860 QVO 2TB
PSU
EVGA G3 750W
Kućište
Asus A21 White
Monitor
Lenovo D32q-20 + Dell P2717H
Miš & tastatura
Razer Basilisk V3 + Razer Blackwidow V3
Tablet
Samsung Galaxy Tab A 10.1
Mobilni telefon
Nothing Phone 2a
Pametni uređaji
Amazfit GTR 2e + Samsung Watch Active2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Corsair, a worldwide designer and supplier of high-performance components to the PC gaming hardware market, today announced the Graphite Series 600T mid-tower case, the latest addition to Corsair's award-winning range of high-performance computer cases.

The Graphite Series 600T builds on the success of the Obsidian Series 700D and 800D full-tower cases, by combining the features and performance that enthusiasts demand with a premium standard of build quality. It is designed to accommodate years of future component upgrades, with a USB 3.0 front panel connector and heavy duty latches and panels. The Graphite Series 600T stands out from the crowd of standard mid-tower cases on the market by offering builder-friendly features, optimized airflow, and exciting, dynamic styling.

"Corsair took the case market by storm with the launch of the Obsidian Series 700D and 800D, and with the launch of the Graphite Series 600T, the storm will most certainly continue," said Jim Carlton, VP of Marketing, Corsair. "The Graphite Series 600T may be a mid-tower on the outside, but inside it offers the features and performance of a full-tower case. Whether you are building a system with multiple GPUs, extra-long GPUs, or advanced watercooling, the 600T will accommodate your needs with style."

The Graphite Series 600T incorporates many of the same builder-friendly features from the award-winning Obsidian Series 700D and 800D, including advanced cable management and a large backplate cutout for easy CPU cooler installation. Specific design steps were taken to enable advanced watercooling configurations, including support for a dual 120mm radiator.

Cooling is taken care of by one 200mm front intake fan with an easy-access dust-filter, plus one 200mm and one 120mm exhaust fan. An integrated fan controller allows for flexible control over fans speeds to balance cooling performance and sound levels.

Up to six 2.5in or 3.5in storage drives are supported in easy-access caddies, plus up to four 5.25in front-panel devices. The Graphite Series 600T also supports all long graphics card formats, such as the NVIDIA GeForce GTX 400-series and ATI Radeon HD 5970, and will easily fit 3-way SLI or CrossFireX configurations.

The Corsair Graphite Series 600T mid-tower case is expected to be available later this summer from Corsair's worldwide network of authorized distributors and resellers. It is supplied with a two year warranty, and is backed up by Corsair's legendary customer service and technical support.

2evxlhf.jpg
htdz6v.jpg
2vchzqa.jpg

via techPowerUp!

U poređenju sa HAF-om 922, sličan izbor ventilatora, ujedno i sličan raspored istih... Rekao bih, kućište sličnih mogućnosti, ukoliko bismo ga dalje upoređivali sa HAF-om.

prelepo kuciste,samo da ima providnu bochnu stranicu sa jednim 140mm fanom i vrh.

Poslednja izmena:
Stvarno jedno od retkih kucista ciji mi se izgled bas dopada, stranice nisu suplje niti providne, dobar posao su odradili dizjneri. ;)

Poslednja izmena:
Unutrasnjost je odlicno resena, spolja mi se ne svidja nesto, ruzne su bocne strane izmedju ostalog, i mogli su neki sidefan da stave...

Meni se bas zato svidja sto nema nista sa strane. :)
Gotivan je ovaj feature sa skidanjem HDD cage-a, sto daje prakticno neogranicen prostor za graficku.

POZ

Fenomenalno! Jedino su mi malo ruznjikave one bravice na stranicama ali verujem da mi nimalo nebi smetale i svidja mi se diskretan izgled bez providne stranice.
Jedino jos ne mogu da svarim mid tower kucista :(

Meni se bas zato svidja sto nema nista sa strane. :)
Gotivan je ovaj feature sa skidanjem HDD cage-a, sto daje prakticno neogranicen prostor za graficku.

POZ

A nijedna graficka nece doci ni blizu HDD Cage-a inace, 5970 staje opusteno, tako da to je ok sto moze ali ne neki plus....

Bolje je da ima sa strane ventilator zbog hladjenja graficke na primer.

Coolermaster Storm Sniper u izvođenju Corsair-a. 20cm fanovi spreda i gore, 12cm pozadi, potenciometar obrtaja ventilatora na istom mestu...
Sviđa mi se što ima gumene obloge za cable management, ali mi se kod Sniper-a (black edition) više sviđa ventilator sa strane i što je "prozračnije" nego ovo. Ipak bih pre pazario Sniper nego ovo. Ali Obsidian je već druga priča...

daj boze da bude i kod nas, ako bude, daj boze da se prodaje posebno onaj kavez za hardove....

dizajn unutra je odlican.... znaci lepo su ga napravili... za spolja i sve ostalo me nije briga , samo mi se cena uopste ne svidja. skupo. steta sto kinezi ne naprave isto ovako nesto sa ovakvim otvorima i rasporedom samo duplo jeftinije i ruznije :D islo bi ko alva:p

dizajn unutra je odlican.... znaci lepo su ga napravili... za spolja i sve ostalo me nije briga , samo mi se cena uopste ne svidja. skupo. steta sto kinezi ne naprave isto ovako nesto sa ovakvim otvorima i rasporedom samo duplo jeftinije i ruznije :D islo bi ko alva:p

Eh, ne bi to bilo to, veruj mi. Neki kažu da je ovo kućište ružno, neki kažu da je Sniper ružan, ali mislim da su to ljudi koji se ne razumeju mnogo u kućišta i za šta ona služe. Ja imam prelepo Spire Pininfarina kućište...ali ni traga od kabl menadžmenta, prednji 14cm ventilator je posle 10-ak dana prskao iz čista mira na pola, u sred rada, morao sam da postavim tri 12 cm ventilatora na sve moguće rupe kako bi CM Hyper TX2 ohladio neklokovani C2D E6600 na ispod 60 stepeni u idle, pa sad huji kao avion četvoromotorac. Gde sam nagurao višak kablova iz napajanja da ne pominjem, gornja vratanca sam polomio na najmanji dodir...
Sutra mi stiže mašina iz potpisa i želja mi je da vidim da je bilo šta u kućištu ispod 50 stepeni. Žao mi je što ovog kućišta nema kod nas...

Svidja mi se izgled. Jednostavno, prakticno (ima gore usb, nema vratanca i sl), ne svetli :)

vidi se da je fina obrada pedantna i na oko ,a raspored je odlican,znaci duva i hladi extra... izgleda fino ali to je diskutabilno,kad se odaljis malo isto je ko i kenesko :p:p a koliko kosta??? znaci samo da sklepaju od nekog jeftinog lima ofarbanog sve na istu foru... i sta , pa ima isto da hladi... stepen gore dole i nije neka razlika... a cena???
mozda da kuciste drugcije izgleda i ja bi se upecao, mada bitno mi je da je provetreno , s izgledom se covek navikne... Kad cujem Corsair,pomislim na napajanja, i podje mi voda na usta... a napajanje se i ne vidi spolja al ja znam sta je unutra... meni je to bitno... Napajanje sigurno vredi te novce a mozda i vise...
kuciste? malo srafova i metala i nista vise,svaka supa u Srbiji moze da napravi isto tako funxcionalno za manje para,a sad sto ce biti manje fino za gledanje:puostalom,ovo ovde je Balkan,i nas pojam za estetiku ume da odudara od zapadnih stavova i pogleda na istu... i treba biti ponosan na to:eyebrows:

Moje sledece kuciste, definitivno!

Odlicno kuciste, odlican dizajn. Crno, diskretno, kvalitetno i neverovatno prakticno.

meni se ne svidja... kao ni obsidian...

Vrhunski proizvod.Sva (tri?) njihova kucista su mi odlicna.

Ja sam poručio ovo kućište. Samo čekam da vidim da li mogu da mi ga nabave i po kojoj ceni. Jedva čekam da se rešim mog cooler mastera.

Ja sam poručio ovo kućište. Samo čekam da vidim da li mogu da mi ga nabave i po kojoj ceni. Jedva čekam da se rešim mog cooler mastera.
Gde si porucio ? Javi za cenu da vidimo koliko je isplativo kuciste :)

Emmi. Čekam da mi jave šta će biti.

Super bi bilo da postoji verzija sa providnom bocnom stranicom. Grafit crna odlicno izgleda.....meni ovo izgleda dosta bolje od HAF-a...bas me zanima cena kod nas

Sve zavisi. Ja ga uzimam baš zato što nema providnu stranu.

Nazad
Vrh Dno