Šta je novo?

E3 2010

Da nije njega, ovaj topic ne bi bio zabavan :D Doduše, i ostali topici su ekstra :d

Gde mogu da odgledam celokupnu Sony konferenciju? Nasao sam samo na gametrailersu delove, ali ja bih celu pogledao ako ima negde. Trazio sam link u temi bezuspesno, izvinjavam se ako je neko postavio.

Skupo ispadnu motion kontroleri. 50$ za onaj veci, 30$ za manji kontroler i 50$ ako se ne varam za kameru...........130$:smackbum:

dosta dobrih igara ce se kupovati krajem godine prvo ide MAFIA 2,pa PS move ,pa MHH,pa solder of fortune ,crysis....

Ima Playstation konferencija da se skine sa PSN US store-a. Snimak je full HD, ja sam stavio da se skida i dok se skidalo sam uključio da gledam i nisam imao problema. Inače našao sam samo prvi deo, ostalo će tek da nakače. :)

Poslednja izmena:
hahaha, pola foruma je marliju na ignore listi :D

Bolje i tako nego da slusam koje kakve gluposti i napusavam nekog, dobijem ban, itd.
Sad sam se opametio. Pre nisam ni znao za ignore listu. :d

Sto se mene tice, nista posebno nije prikazano na ovom E3u... Twisted Metal me ne zanima...

Najavljeni nastavci su bili i ocekivani, a od tih naslova su me zainteresovali DS2, Infamous 2, AC3...

Razocaran sam sto nije nista vidjeno za Last Guardian, takodje sam mislio da ce vise pokazati od MGS: Rising-a!
Od shooter-a jedino Killzone 3 i Ghost Recon: Future Soldier!

Steta, vidim Kojima sada radi na MGSu na 3DSu. Za sada klip koji sam video ukazuje na remake MGS3 u 3Du.

Ima dosta prikazanih igara, ali nista posebno... Mada vreme ce pokazati!

Sta je bilo sa Batman AA 2, jel ima nesto o igri da je prikazano? Takodje se slazem za ovo gore, moralo je biti vise TLG-a a i MGS Risinga. Daj bre za godinu dana nisu mogli bar neki demo da prikazu za Rising nego samo par sekundi iz igre u traileru.

Steta sto i Rockstar nije bio na E3, bas me je zanimalo da vidim nesto o LA Noire.

Rockstar obicno napravi predstavljanje odredjene igre u casopisu, a traileri krenu skoro pred samo pustanje u prodaju.

TLG je najverovatnije rezervisan za TGS.

Do sad su ameri bili samo debeli, a sad ce biti debeli i vrljavi :D Imam veliki otpor prema celoj 3d maniji i mislim da cemo tek sagledavati stetu koriscenjem ove tehnologije nastale samo zbog prezasicenosti trzista lcd i plazma ekranima i zeljom da se razmazenim kupcima ponudi nova mamipara. Zivi bili pa videli.

A taj 3D je isti kao onaj gde ti trebaju naochare i novi TV ? :)

Do sad su ameri bili samo debeli, a sad ce biti debeli i vrljavi :D Imam veliki otpor prema celoj 3d maniji i mislim da cemo tek sagledavati stetu koriscenjem ove tehnologije nastale samo zbog prezasicenosti trzista lcd i plazma ekranima i zeljom da se razmazenim kupcima ponudi nova mamipara. Zivi bili pa videli.

3d efekat moze da se iskljuci na 3ds-u, zar ne ?
Jeste da mlate pare, ali sigurno im ne trebaju tuzbe.

Gledam onaj snimak sa 3DS (ovo ko naziv neke politicke partije :d) i ne vidim sta je tu 3D.
Koliko sam ja pratio do sada razvoj 3D tehnologije, rekli su da ce tek za 10-15god biti moguce doziveti 3D efekte bez cvikera...

Nije to, nego ne kapiram kako je Nin uspeo da razvije tehnologiiju za koju su svi rekli da ce biti moguca za 10 godina ?
Mozda je navlakusa...
Uskoro ce se i mleko prodavati kao "3D kravica". :d

Nije to, nego ne kapiram kako je Nin uspeo da razvije tehnologiiju za koju su svi rekli da ce biti moguca za 10 godina ?
Mozda je navlakusa...
Uskoro ce se i mleko prodavati kao "3D kravica". :d

"If the GPU within the Nintendo 3DS is less powerful than some might have hoped for, the actual presentation via auto-stereoscopic 3D display is nothing short of sensational. The 3D image gives plenty of depth and looks superb: bright, clear and very crisp, right up there with the best PSP screens, albeit with that extra, crucial dimension.

In contrast to the current 3D screens using glasses, there's absolutely no dulled image quality with 3DS. Conventional stereo 3D requires half of the light emitted by the display to be sent to each eye, reducing overall clarity. Not so with 3DS, which is vibrant and beautiful."

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-nintendo-3ds

Ja sam pre 2 godine video 3D monitor i 3D TV koji rade bez naočara. Čak sam WoW igrao na tom monitoru. Grafička, jadna, rendira 5 frejmova od jednom a ekran ih u isto vreme pokazuje, samo se vide iz različitih uglova.

Ja sam pre 2 godine video 3D monitor i 3D TV koji rade bez naočara. Čak sam WoW igrao na tom monitoru. Grafička, jadna, rendira 5 frejmova od jednom a ekran ih u isto vreme pokazuje, samo se vide iz različitih uglova.

Pa i ja sam jos pre par godina citao u Svetu Kompjutera o 3D monitorima bez cviki.
Uopste mi nije jasno kako to radi i zasto se forsira ova 3D tehnika sa cvikama ?
Mozda je losija slika bez cviki ?
Ja sam bio odusevljen ostrinom i svetlinom slike na Braviji NX900, mnogo bolje nego u bioskopu.
Samo sto ce taj model bruka da kosta, a Samsung jos nisam probao, video kako radi.
Prica se da ce biti od 1.jula po marketima. Bas me zanima kvalitet.

Ah, pa da, kada budem igrao 3DS, gledaće me i mama, brat, sestra, tata, drug, 3 drugarice i bakuta koja je svratila u goste, i onda to nije to, jer je taj 3D sistem samo za jednu osobu :)

Ima na youtube-u snimaka koji su radjeni stereoskopskom kamerom i moze da se vidi snimak gameplay-a na 3DS-u u 3D. Za jadniju verziju 3D efekta dovoljne su i plavo-crvene naocare ali je ipak bolje na 3D monitoru sa odgovarajucim cvikama.

Izgleda dobro, mada bih radije da to vidim uzivo u pravim razmerama.

Znachi Nintendo je na buljavoj dzepnoj konzoli napravio bolji sistem nego ovi shto morash da kupish i TV i naochare ? :) Daj ne lozite se, pa Nintendo je jedva posle 5 godina napravio hardver koji se poredi sa PSPom :d:d

Pre dva dana sam gledao 3D na nekom 50" Panasonicu i ono je neverovatno, nema shanse da je to tako isto na 3DSu, nema shanse ni bez naochara josh dosta vremena. Nintendo standardno prodaje maglu casualima i neobaveshtenima :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno