Ladno reklamiraju foldere a to imao i symbian :d
Pa naravno da je izmislio, isto kao što je izmislio video call.Hoćeš da kažeš da je Apple izmislio točkove?![]()
Vidis, svi ga imaju u kucistu osim novog iphone-a koji ga ima spolja, tj u ramu, to je razlika:I onda on objasni da su to antene za GSM, Wifi, BT... I onda svi još jači aplauz?! 'Alo pa ni jedan telefon nema grid antenu za wireless, svima je u kućištu, od nokije 8210 prije 10 godina se ugrađuje gsm antema u kućište. Svaki telefon ima BT u kućištu, pa? Normalno, sve je to Apple patent.
Od 2000tih sam imao telefoncice sa kamericom napred, a napravio sam ukupno 0 video poziva u zivotu, zasto??? Pa ne poznajem nikoga ko ima ljudski iskonfigurisan gprs ili ne daj boze 3g a kamoli da zna da stisne video call.
4G ce napraviti revoluciju u tome sto ces ti dobiti telefon sa prvim ukljucivanjem iskonfigurisan za to i po prvom pozivu na relaciji 4G na 4G ti ces stisnuti video call i videti coveka sa druge strane.
Kako smarate ...
"dizajn je gej" ...
i iPhone predstavlja sinonim za kičericu
E vidiš kako iPhone može odjednom da dobije sve što mu je falilo kad konkurencija pritisne! Umesto da kao i do sada Apple daje features jedan po jedan, na kašičicu, sada su dali i veću rezoluciju, i multitasking, i prednju kameru, i jači hardver, sve odjednom. Ipak, i sa time oni sada samo sustižu, ne pretiču značajno druge, nisam primetio neki novi gimmick koji pojačava famozni "user experience".
ako nije do hardware_a stavi taj iOS na 2G
a u cemu ih je to zakopao? i u cemu to kaskaju jedno par godina?
E vidiš kako iPhone može odjednom da dobije sve što mu je falilo kad konkurencija pritisne!
IPhone OS je smesan i necu dalje komentarisati nedostatke.
ajd ok dizajn, mada nekima se vise svidja dizajn 3g, ovaj izgleda sa strane kao neki SE
tanak telefon? imao sam e71 koji je izasao 2008 i bio je isto tanak telefon (pazi kada je bio isto od stainless steel)
ajd staklo, mada i to se moze izgrebati
ekran, hoces da kazes da je IPS kvalitetniji (superiorniji) od Super AMOLED?
iOS ok
touchscreen, ovo ne razumem, jesi probao touchscreen na novim htc uredjajima? ja ne vidim da je ovo nesto bolje.
a ovo itd? sta je to? mozda "ultra veliki" 3.5" ekran?
ajd ok dizajn, mada nekima se vise svidja dizajn 3g, ovaj izgleda sa strane kao neki SE
tanak telefon? imao sam e71 koji je izasao 2008 i bio je isto tanak telefon (pazi kada je bio isto od stainless steel)
ajd staklo, mada i to se moze izgrebati
ekran, hoces da kazes da je IPS kvalitetniji (superiorniji) od Super AMOLED?
iOS ok
touchscreen, ovo ne razumem, jesi probao touchscreen na novim htc uredjajima? ja ne vidim da je ovo nesto bolje.
a ovo itd? sta je to? mozda "ultra veliki" 3.5" ekran?
Mene zanima šta će se dešiti sa igrama. Da li će one i dalje biti rađene za 320x480 pa biti upscale-ovane na novu rezoluciju ili će biti rađene specijalno za stare modele i specijalno za 4G? Koliko je unapređen grafički čip koji treba da tera poprilično visoku rezoluciju 960x640?
Zaboravaljate glavnu stvar da trenutno 20% vlasnika iphonea ne mozhe da koristi josh ni stare verzije sa 3.1.3 basebandom....i da za 3.1.2 morate da imate komp ako sluchajno ugasite telefon....
Zamislite da imate auto koji necje da krene par meseci dok ne izadje "crack" ?
Ili da vam da upalite komp kada se ugasi treba drugi komp da ga upalite ?
Da li bi vam i to bilo OK ? Mozhda ste navikli na Yugo pa vam to budi nostalgiju
Apple je sigurno josh vishe mislio "kako da zezne masu" sa 4 verzijomovo je Iphone ajde da zeznemo masu rev 4
Prosto ne mogu da verujem pa da je josh duplo bolji telefon kako neko mozhe da kupi neshto za shta se boji da updatuje, mora da otkljucha prvo da "radi", pa onda baseband pa onda....mislim LOL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari