Šta je novo?

Bulletstorm

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
U ponedeljak ce biti zvanicno predstavljen novi naslov tima People Can Fly (painkiller) koji je danas u sastavu Epic-a.

2w7hmkl.jpg

Epic's Cliff Bleszinski was set to appear on Jimmy Fallon last night to reveal Gears of War 3 and another game, but was bumped to Monday.

As the name suggests, players will take on hideous mutants in a flurry of lead, all the while racking up combos that encourage variety over headshot after headshot. It's impressive stuff, and after reading our 10-page feature you'll have an idea why Epic Games bought a majority stake in People Can Fly after seeing it demoed for the first time.

Igru ce izdavati EA, za PC, X360 i PS3...

Znaci opet cemo cekati makar godinu vise za PC verziju? :(

A sta je ovo,mix Bioshock-a/GoW-a?

Meni vise lici na miks Dukea i Painkiller-a...:p I ne verujem da ce se na PC verziju cekati uopste, jer nas dragi Microsoft nije u prici ovog puta.

Opet Unreal 3?...

Naravno, sta bi drugo bilo, kad igru radi Epic?

Ja nista...samo sam odgovorio na pitanje:)

Poslednja izmena:
As the name suggests, players will take on hideous mutants in a flurry of lead, all the while racking up combos that encourage variety over headshot after headshot. It's impressive stuff

:d

***, dokle vise "face-lifted" all-pretties popcorn igara...

Sve dok je CliffyB živ i Microsoft zadovoljan profitom koji on pravi.

Deluje kao unapređeni Painkiller klon, što me i ne čudi pošto igru razvija People Can Fly.

Ala pici uz Wish od NIN-a. Me like it.:)

Deluje kao unapređeni Painkiller klon, što me i ne čudi pošto igru razvija People Can Fly.

Unapređeni? Ah, misliš na ona slova (size 72) što iskaču kad god ubiješ nekoga, valjda da te obaveste o nekom achievmentu :D

Lepo sam ja govorio, ove nove igre su za one što im je zanimljivo da pakuju kutije u fabrici. Jedna kutija, druga kutija, treća...deseta, yoopi dobio sam jedan bon za topli obrok (crna kafa je 1000 bonova :d).

Donekle pohvala za izbor muzike, NIN huge respect :) ali da se razumemo, za mene je najbolja stvar za ovakve igre upravo Painkiller od Judasa (inače najbolja metal stvar ikada).

Posto sam pogledao par novih filmica i intervju za Blazinskim, cini mi se da ce ovo biti prilicno zabavna igra.

nadam se... :D inace trailer mi je ekstra ! jedva cekam e3 !

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4HfCqw_8iKo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4HfCqw_8iKo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo zapravo dosta bolje deluje od onog sto kako sam prvobitno ocekivao da ce da ispadne. Ima lepo odradjenih efekata na oruzju kao kada reload-uje onu sacmaru i kada se kada cevi minija usijaju; takodje i onaj tocak na kraju.
Ali mi se voice acting nikako ne svidja, bas su smorili sa onim igovorom, deluje previse izvestaceno i neprirodno, "you scared the dick off me" :S:

Poslednja izmena:
Odlicna *******cija sto naslucuje extra igru. Meni se voice acting bas svidja, pogotovo sto ovaj lik podseca na savremenog Duke-a.
Kada onog lika pogodi u dupe i izbije vatra pise "fire in the hole".:D

Odlichno ovo izgleda, mnogo bolje nego onaj prvi trejler. Jedva chekam da probam.

izgleda fino, ali meni opet bode oci da je konsolaski fps koji kad dodje na pc ce biti toliko prelagan i neizazovan da ces vise da gledas igru nego sto je zapravo igras... booooring

sadasnji fps-ovi se prave tako da su izazovni jedino klincima kojima je fps naslov prvi drugi u zivotu... ko bi rekao da ce i do toga doci... davno bese vreme kada je bio potreban skill za igranje fps-a

Poslednja izmena:
izgleda fino, ali meni opet bode oci da je konsolaski fps koji kad dodje na pc ce biti toliko prelagan i neizazovan da ces vise da gledas igru nego sto je zapravo igras... booooring

sadasnji fps-ovi se prave tako da su izazovni jedino klincima kojima je fps naslov prvi drugi u zivotu... ko bi rekao da ce i do toga doci... davno bese vreme kada je bio potreban skill za igranje fps-a

Cekaj, ovo je konzolaski fps, a Painkiller to nije bio ?

Gamecon video.

[YOUTUBE]Pk67_UqDpZw&hd=1[/YOUTUBE]

Bice ovo gotivno za dzuskanje... :)

P.S.

Sve moze,ali kad vidim kako neko igra FPS sa dzojpedom ne znam da li da se smejem ili da placem...
:d

Vrh Dno