Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Naravno da nije to sve, ali sumnjam da će ih biti 200. Nije to GT serijal. Meni je ipak bitnije da sve ostalo bude kako valja nego da nas zatrpavaju sa ogromnom količinom modela od kojih ćemo redovno voziti možda 10%.

TDU ima dosta modera tako da to sa modelima nece da bure problem :) do duse jedna Yamaha R1 sa dobrom fizikom i zvuk zadovoljava moje potrebe :D:D:D

Koji je ovo SLR u pitanju? Stirling Moss?

E bas taj! ^^^

Pfff, al' ne razumem, 20 minuta za celo ostrvo? Pa na TDU ima ona million-dollar mission za koju je potrebno minimum 40 minuta?
+, Realno, potrebno je oko pola sata baš brze vožnje da se prođe direktno sa jednog kraja ostrva na drugi. 20 minuta oko celog!? I dalje sam zbunjen :(

Odavno znamo da će teren biti dosta manji od 1 dela, i Ibiza je mnogo manja od Oahu, ali biće mnogo detaljniji i popunjeniji. Biće manje od 1000km puteva (verovatno uključujući i off road) što je dosta manje od onih 1600km na Oahu, ali ako ne budu onako grbavi kao stari i to nije strašno.
A koliko ja shvatam, mislili su 20 minuta sa kraja na kraj ostrva (across island) a ne oko njega. Mislim takođe da nećemo moći tako lako da vozimo 250-350 km/h jer neće biti baš puno širokih i pravih autoputeva, što meni lično ne smeta...

20 minuta se definitivno odnosi na odlazak sa jednog na drugi kraj ostrva. Za obilazak celog, sigurno će trebati barem duplo više.

Neka budu uzi putevi da motori dodju do izrazaja :D:D :) i kad bi se motor na tocak dizao realnije :) uhhhh i kad vec ima opcija kvacilo da moze da se tako i digne :)

Moraću da te razočaram, motora neće biti, bar ne u početnoj verziji. Trebalo bi kasnije da budu i obliku DLC-a...:S:

sorry :(

Slabo znam engleski videh tamo da su rekli kao sigurno planiramo motore e sad te sitinice bas nerazumem ali *** :( no do tada ce da doktoriramo ako bude 911 GTR A8 R8 RS6 :)

Najs

155m3ab.jpg

2k1s7m.jpg

It's true! TDU2 will according to Gamestar' June 2010 issue be on Ibiza and O'ahu!!

? I jedno i drugo?

hehe hteo sam malo da sačekam dok ne bude i zvanično. Za iduću nedelju su najavali trailer, do tada bi trebali da znamo da li je to tačno.
Jednom rečju....ludilo :,,:

Bruka...Plus Havaji...:)

HD 720p verzija :d

[YOUTUBE]<object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AMOQTS49zrI&hl=en_GB&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AMOQTS49zrI&hl=en_GB&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>[/YOUTUBE]

HD 720p verzija :d

[YOUTUBE]<object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AMOQTS49zrI&hl=en_GB&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AMOQTS49zrI&hl=en_GB&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>[/YOUTUBE]

lepo:D:D:D

Ufff Q7 i CCX su me odusevili... :smash:

Ioako sam uživao u prvom delu TDU i žao mi je što nisam kupio original i igrao online, nemogu da se otmem utisku da je ovaj trailer prikaz nedovršene igre, čak lošije od prvog TDU.

Pogledajte senke/osvetljenje unutrašnjosti automobila, prašina kada se vozi offroad (vuče za sobom 5 meteri dima/prašine), fizika koja nije baš najrealnija... Jedino što su dodali je real-time weather change i bloom, a ovo dodavanje jahti, hi-class life i sl. mi izgleda kao simbioza Sims-a i TDU.

Naravno da ću igru probati kada izađe, ali me za sada ništa ne oduševljava :(

da se razumemo, fizika nikad nije bila jacha strana, za to imamo simulacije voznje, ovo je samo dobra zabava mnogo bolje nego li NFS bar po mom misljenju

kad mi dodje stavim volan i igram rFactor

mene vuce to sto imas slobodu voznje i promenljivi uslovi ima stvari koje obecava dal ce biti na nivou prvog dela ostaje da se vidi

a inace i meni je zao sto nisam uzeo original prvi deo

Nazad
Vrh Dno