Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel jos neko imao problema juce u Nisu? Pucala veza na 5-10 min skoro ceo dan...

Prijavio se za studentski paket. Zvali me danas da preuzmem opremu.

Ja još uvek čekam da me pozovu iz telekoma pa koristim Sezamov USB modem, kad od pre par trenutaka Chuck 3x14 krenuo na 420 kb/s. Looodilo

BTW kako je moguće da mi to radi sa sezamovim modemom? evo slike
95504299.png

Ljudi hoće li biti povećanja brzina protoka? Ima li kakvih novih informacija?

posto ne mogu da garantuju stabilnu vezu a korisnici lude onda pustaju buvu da ce doci do povecanja da bi smirili korisnike do jeseni.
za stare korisnike ih nije briga nego pokusavaju da dovuku nove. samo da imaju sto bolju poziciju pred prodaju tih 40% akcija (vlada se nada da ce ih prodati za dve milijarde evra).
a posle toga sta ce biti njih bas briga. samo treba izdrzati jos malo.
a zasto tako cesto pada pppoe a dsl je stabilan to ne znaju ni oni. taj problem vuku od pocetka samo sto se sada intezivirao.

jel neko raskinuo ugovor sa beotelom i dobio nazad pare od akcije 6+6 ? nece da vrate pare lopovi !

Baš su kvarni!Koristio si prvih šest meseci besplatno sad bi da raskineš ugovor,uzmeš pare nazad pređeš kod drugog provajdera i koristiš tamo neku drugu akciju,pa opet nisi zadovoljan a nas smaraš glupim postovima ovde na forumu.Kakvih likova ima pa to je strašno.

ma sta hoces ti ?! jel ti uopste znas koliko sam ja koristo net ? 3meseca ,ne 6

I sta to menja?Pa potpisao si neki ugovor,ajde citaj malo.

kakav sam ugovor potpisao ? aj nadji mi taj ugovor,da vidim o cemu pricas ?

Onda inspekcija,sud,advokat...

jel postoji neki ugovor za uplatu 6+6 kod beotela ?

Kakva je sad praksa kod telekoma kada se zatrazi izdavanje user name-a i passworda od adsl porta, koliko im treba vremena da vam izdaju isti.

Lazu u tri poslovnice i to kod desetak salterusa da nikada u zivotu nikad niko nije zatrazio user name i pass i sto je nagore kao obavezno je preuzimanje modema/rutera jer tek tada telekom stice osnov za sudsku tuzbu ukoliko prevremeno raskinete ugovor??? Ludilo.

Sto je najgore sve su neke nove salteruse, ne vidim ni jednu staru.

^ Ja sam pre 10tak dana zatrazio user i pass na [email protected]
Danas mi je stigao odgovor da ce razmotriti i ukoliko bude sve u redu poslati zajedno sa ADSL racunom.

Prijavili smo se za studentski paket, odobrili su vec sledeceg dana i rekli da u roku od 7 dana mozemo doci po opremu (wifi ruter). S obzirom da je sestra student i da je ona podnela zahtev, da li mogu ja da potisem ugovor i preuzmem oremu ili mora opet ona da ide? Jednom mi je jedan salterusan rekao, neka se ona samo prijavi prvi put, i posle je kao ok.

Kakva je sad praksa kod telekoma kada se zatrazi izdavanje user name-a i passworda od adsl porta, koliko im treba vremena da vam izdaju isti.
User name i password dobijes napisan u ugovoru kad preuzmes opremu
Lazu u tri poslovnice i to kod desetak salterusa da nikada u zivotu nikad niko nije zatrazio user name i pass i sto je nagore kao obavezno je preuzimanje modema/rutera jer tek tada telekom stice osnov za sudsku tuzbu ukoliko prevremeno raskinete ugovor??? Ludilo.

Zasto te to cudi? Mozes na prste da izbrojis koliko ljudi koristi drugi ruter sem Telekomovih krsheva pa im treba user/pass

Kad preuzmes opremu potpisujes ugovor koji je jedini osnov za nastajanje ugovornog odnosa koji se racuna kod suda

User name i password dobijes napisan u ugovoru kad preuzmes opremu

Zasto te to cudi? Mozes na prste da izbrojis koliko ljudi koristi drugi ruter sem Telekomovih krsheva pa im treba user/pass

Kad preuzmes opremu potpisujes ugovor koji je jedini osnov za nastajanje ugovornog odnosa koji se racuna kod suda

A pre koliko vremena je to bilo.
Mozda ranije ali sada prave frku.

Ajde da vidimo sta ce ljudi javljati koji su skorije prolazili kroz celu frku.

dabog da vam preseo adsl :) :) :) :) :)

Hoce li biti uskoro neko povecenje brzine za stare korisnike, ili samo daju za nove jebbem li im mammu u ...... bre. Kako ih nije sramota , da daju bolje pakete ljudima koji prvi put uzimaju telekom, a starije korisnike niko ne jebbe 2 %. Sad cu da ih zovem da im se naj****m majjke. Pa i ja sam student hocu 4mb govedda lopovska. Koje su to manipulacije...

Hoce li biti uskoro neko povecenje brzine za stare korisnike, ili samo daju za nove jebbem li im mammu u ...... bre. Kako ih nije sramota , da daju bolje pakete ljudima koji prvi put uzimaju telekom, a starije korisnike niko ne jebbe 2 %. Sad cu da ih zovem da im se naj****m majjke. Pa i ja sam student hocu 4mb govedda lopovska. Koje su to manipulacije...

:smackbum:

!

Zameni govedo monopolisticko (lelekom) - ... sto se uzbudjavas ?

Potpisan ugovor i dobio wifi ruter danas, kad dodjem kuci da ga namestim. E sad ova 3 meseca su nadam se puna 3 meseca, a ne kao sto su neki pitali da su kalendarski meseci u pitanju pa da ugovor treba potpisati pocetkom meseca, ako je stvarno tako, onda imam samo 2 meseca gratis!

Potpisan ugovor i dobio wifi ruter danas, kad dodjem kuci da ga namestim. E sad ova 3 meseca su nadam se puna 3 meseca, a ne kao sto su neki pitali da su kalendarski meseci u pitanju pa da ugovor treba potpisati pocetkom meseca, ako je stvarno tako, onda imam samo 2 meseca gratis!

Kalendarski meseci su u pitanju. Racun ti se ispostavlja do 1og u mesecu.

Meni su rekli u KC da dodjem po modem prvog radnog dana u maju, jer ce mi se ovih nekoliko dana do prvog maja racunati kao pun mesec :smackbum:
Jedini problem je sto cu ostati bez neta nekoliko dana :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno