....jer ti si ovde mnogo reako i nista istovremeno... A inace kada se ogromna vecina slozi da je nesto ok, onda je valjda to stvarno ok....
"Ako jedan čovek ima jedno,a drugi drugo mišljenje, postoji mogućnost da su i jedan i drugi u pravu.
Ako jedan čovek ima jedno,a dvoje drugo mišljenje, opet postoji mogućnost da su i jedan iil drugo dvoje u pravu.
Ali ako je jedan čovek ima jedno mišljenje,a većina ima drugo mišljenje, onda je sigurno taj jedan u pravu jer je nemoguće da postoji toliki konsenzus mudraca u univerzumu." - poslovica, zaboravih čija
Šalu odnosno poslovicu na stranu, što god si rekao dole u pravu si i kada izađe trojka, ja ću reći da je drugi deo bio vrh a ovaj ne valja - jer ako ne misliš kao masa odmah sledi kamenovanje
A izgleda da je meni minus samo to što sam prvi rekao da ova igra nije ništa spektakularno kako se predstavlja, a verujem da ima i drugih istog mišljenja samo pametno izbegavaju ovakve zavrzlame, koju sam opet sam sebi nametnuo.
A naravucenije bi u ovom slucaju moglo da glasi otprilike da ove dve igre imaju oderedjene slicnosti prakticno jedino u izvodjackom smislu, ali se po mnogo cemu ne mogu uporedjivati uopste pa cak ni i u tom delu...
Naravoučenije?....pfff....
Rekao sam da je bolji fight u PoP, ne da je PoP bolja igra u celini, nemoj izvrtati.
I nisam ni pomenuo PoP kameru.
I opet, po stoti put....rekoh da je ovo OK igra ali nije ultra mega dobra kako je neki "pumpaju".
I bolji su mi i SC, i Thief i po neki TR od ovoga, koje su pak donekle slične ovoj igri - ali mi ni one nisu "vrh".
A karakteristi nešto kao vrh je apsurd.....
Što, ako sada kažem da su mi Into the Eagle's Nest ili pak Chuckie Egg 2, F.E.A.R., BG2, FO2, Dragon Age ili Half Life ili I Have Mouth and I Must Scream ili URU super igre, ti ćeš izvesti zaključak neki pompezni....koji? Uraditi mi psihoanalizu da sam mnogo rekao i ništa istovremeno?
(igre sam nabrojao random, i sve mi i jesu dobre i kvalitetne, ima tu i drugih....boljih)
Pazi molim te rasprave. Između onih kojima je ova igra OK, i onih kojima je igra suuuper/vrh, šta li već :wall: ....šta li biste "radili" onima koji bi rekli da im se ova igra ne sviđa....katran i perje,a? :S: