Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

lol,weasel i njegova alergija na fejs... :)

Upao lik danas u radnju i pita imamo li memorijske za playstation 2
-Rekoh nemamo ali mozemo nabaviti...
-Od koliko giga?
-Nema giga,ima 8 MB
-Ne lupaj,kako onda stanu igre na nju!?
No comment...

Ja:koji browser koristis da bi isao na internet
Tip:pa fejsbuk

Ahh ima toga koliko nećeš, kada sam radio u tehničkoj podršci na pitanje "Koji browser koristite?" U 90% slučajeva odgovor je bio Google, i nisu mislili na Chrome.

Moj drugar radio u obezbeđenju u SBB-u... uglavnom celu noć blejao na netu itd... i tokom zime neki panduri im uvek dođu da im prave društvo... umesto da se mrznu napolju. Njima je to bilo ok, smeste ih u kancelariju i ovi spavaju ako nekim čudom nešto pođe po zlu dobro je da su tu. E sada među njima je bio jedan izuzeeetno glup lik... koji je shavtio da su kompjuteri dobra stvar i rešio da kupi sebi jedan. E sada otprilike ovako je išao njihov razgovor.

Pandur: E kupio sam kompjuter!
Ortak: Super, pa kakav je?
Pandur: Ma ima sve televizor(monitor), mp3, tastaturu, miša...
Ortak iskulira to i pita "A koliki hard disk ima?"
Pandur: Ma kakav hard disk, jel čuješ ti mene ima MP3!

-Od koliko giga?
-Nema giga,ima 8 MB
No comment...

ha, prajsles

Zar je moguce da i u 2010. godini imamo dodirnih tacaka sa DOS-om? :trust: FAIL!
fail.jpg

Kako fail? Pa Windows je DOS-ov derivat. Prvo se DOS boot-uje, pa onda windows...:)

Ma najbolji su pojedici koji pogledaju u monitor i prvo što kažu je:
- nije ti loša ta pentujum trojka
- koja pentujum trojka?
- Pa ta tvoja!
- pitam a kako znaš da je to pentijum trojka?
- pa nisam siguran možda je i pentujum dvojka
- kako znaš?
- Pa ja imam pentijum četvorku i ona je veća od ove tvoje trojke.

Ili diplomac nekog informatičkog smera sa eletronskog fakulteta u Čačku pre jedno desetak godina upada u štampariju u kojoj sam radio. Pitanje je bilo jel možete da mi odštampate diplomski? Mi to ne radimo bavimo se štampom drugih stvari. Onda kreće ubeđivanje, molbe da čas pustimo njegov diplomski. Vlasnik štamparije mi da blagoslov, ja mu kažem donesi fajl pa ćemo da odštampamo. Nije prošlo 5 minuta i lik ulazi na vrata sa kućištem u rukama. Ja u čudu pitam čekaj šta će mi kućište daj disketu, cd... odgovor koji sam dobio bio je: Ma ne znam ja da snimim to i nemam vreme za *******ciju zakači čas ovo na štampač i pusti. :) E sad sve to ne bi bilo tragično toliko da taj isti lik nije par meseca posle krenuo da predaje informatiku prvo u jednoj osnovnij školi a kasnije i u jednoj srednjoj i ne samo to čuo sam da lik uporedo drži u kućnoj režiji kurseve za obuku rada na računarima.

a realno kad si poslednji put video strucnjaka u osnovnoj skoli? to su po pravilu neki priuceni likovi/likuse sa kurseva. a i bilo bi stvarno tracenje vremena pametnih ljudi da predaju informatiku i racunarkse predmete jer se i dalje uci po prastarim programima. pre par godina sam na predmetu programiranje koristio knjigu u kojoj se hvale "sjajni mediji flopi diskovi" i pominju se nove tehnologije u vidu cd-a na koji bi mogle da stanu do sada nevidjene kolicine podataka. to je bilo u 4. godini u ets nikola tesla.

Ja sam dobio literaturu za prvu godinu elektrotehnicke skole (by Nikola Klem, ko god da je, nek' mu je teska crna zemlja). Kolege profesori su me striktno (zbog direktora) zamolile da se drzim plana i programa i da sve bude po knjizi. Otvorio ja par stranica da prelistam... Spoljasnje memorije - magnetne trake. U fusnoti ispod - pojavili su se CD romovi... godina stampe 2008...
Dalje ne mogu, zbog svog dusevnog zdravlja.

-Od koliko giga?
-Nema giga,ima 8 MB
No comment...

Ahahaha, znaci legendarno! :D A dobra je lasica, ipak. :d. Inace, vizl memo karta za ps2 sluzi da se smeste sejvovi igara, ne i same igre. 8 mb je ekvivalentno kartici od 150 memo slotova za PSX.

Poslednja izmena:
Ahahaha, znaci legendarno! :D A dobra je lasica, ipak. :d. Inace, vizl memo karta za ps2 sluzi da se smeste sejvovi igara, ne i same igre. 8 mb je ekvivalentno kartici od 150 memo slotova za PSX.

Nije weasely one rekao za to za karticu. :D Failov'o si.

:d Nije ni da bi ja znao bolje oko ps2 i memorije kartica :)

Hajde da i ja postavim par verujem interesantnih fotografija iz nase maloprodaje i iz servisa

Prilozi

• babin-UPS.jpg
    babin-UPS.jpg
    100.1 KB · Pregleda: 433
zar ih ima toliko na ploci :D

Evo da ispunim zelje onih koji su trazili - svi moji potpisi na jednom mestu:

Jednom za svagda: 25fps, vs 30fps, vs 60fps The Lyricist: Ja sam zadovoljan i sa svojih 15... Ako stigne dotle, naravno... :\ gx-x: pa ti onda nisi "pravi ljubitelj igara" , ni konzolu nemas verovatno sram te bilo The Lyricist: imam konzolu... Pritisnem ~ i izadje konzola... kako nemam...

Diablo 2 kako na istok? svetionicar: Moze Li Neko Da Mi Kaze Kako Da Prodjem, Tj. Da Odem Na Istok ? Ne Znam Sta Vise Treba Da Uradim Da Bi Mi Se Otvorio Portal Za Taj Novi Svet. bojsa: odes kod Warriv-a i kazes mu da oces na istok, on je uvek oko logorske vatrice svetionicar: Lave i to sam uradio, ali nece da mi se otvore vrata za zapad, ne znam iz kog razloga ? bojsa: cekaj u kom si gradu sada? svetionicar: Kako to mislis u kom sam gradu ? Pa u Beogradu...

Jos jedan obican dan na Benchu...Pitanje : Koji GF4 da uzmem, Inno ili Prolink ?
Aca: Uzmi Leadteka Muzzy: E da, Leadtek je straavaaa borab: Uzmi Atija... Simpson: Ma da vidis rezultate kad se klokuje Mister No: Treba ti jak procesor Magick: Sacekaj jos godinu dana da Matrox napise drajvere i uzmi Parfeliju, ima i DM Student: Ma Inno ima 30 poena manje u 3d marku, ja bih razmislio Max: Uzmi Atija, ne, Matroxa, ne, GF4, ne... Broz: Ma i Hercules je dobar Luka_l: Ne bih da pravim offtopic ali da li paradajz cveta 2x godisnje ? Gedza: Prolink. Sad Smirela - da ne banujem!

GTA IV starivuk: Nemate vi pojma ni jedan igra ne koristi sva 4 jezgra pa ni gta 4 kod quad procesora sva jezgra rade na 25 posto aj tako da kazem to je jedno celo jezgro jel tako ,a kod dual radi dva po 50 posto to je opet jedno jezgro da gta 4 koristi sva 4 jezgra od quada pa on bi letio ,ne samo 1 jezgro se koristi maximalno tako je i kod svih drugih igara e to je problem danasnjih procesora realno bolje jedan na 6ghz nego 4x2ghz

Corsair HX620 R.I.P. FIREBIRD: Corsair HX620 je juce popodne crko, komp vise ne startuje. Neznam zasto, ostavljen je ukljucen kad se sestra vratila vise nije davao znake zivota . Shang Tsung: Da nisi malo preterao sa klokovanjem? FIREBIRD: Mozda sam i ja kriv prikljucio sam akumulator od 74ah da se malo dopuni, bilo mi blizu da razvucem kabl kroz prozor. Mozda ga je akumulator ubio? Kompjuter je radio, ja sam provuko kabl kroz prozor, otvorio kuciste i prikljucio molex. Zakacio kleme na akumulator, otiso drugim autom. Ranije sam punio kamionske akumulatore od 143ah prastarim AT 200w najanjem bez problema, nisam ga mogo naci sada pa sam povezao na COrsa. Kontam AT je imalo 7-8A pa je radilo, ovo ima 50A moze biti samo bolje.

Kraj kablova? yooyo: Ja sam stavio sliku Alana Cumaka ispod wireless routera, tako da filtrira sve lose talase... Mislim da mi posle toga router radi brze i uopste nije stetan po okolinu. Cak mi se i komsija iz stana iznad pohvalio da mu se krvni pritisak stabilizovao od kako sam uveo Internet u stan.

Crysis Warhead vojans: Poz. ljudi, imam problem. Na prvom nivou posle tri cetiri sejva, kada dodjem na neku uzvusicu iz svih oruzja pocinju umesto metaka da izlecu kokoske, naravno instalacija je cista, nisam se igrao nisakakvim config fajlovima.
Ako je neko imao slican problem, molim da mi pomogne.

Mreza pitanje :) (**** lud zbunjenog) HerbalKing: e pa da krenem ovako imam adsl koji se nalazi na ip 192.168.0.1 huwaie telekom onaj rozi ruter... wirelles... se nakacim jos neki lap top i tako to... inace xp je up itanju... ja imam 2 lana u kompijuteru 2 lan kartice... jedva sam ih iskonfiguraisao... Imam adls... ja i on smo u wlan mrezi zbgo sherovanja... bbukvalno... widnwos... trbeao... ond ami... automatic metrcic...

Covek naspram koga je Baltazar mala maca??? exste: Baltazar nije bio prevarant. On je bio simpaticni naucnik-dedica u misiji resavanja tudjih problema pomocu specijalne masine koja radi na poluge i proizvodi magicnu tekucinu koja resava stvar. Mozda si mislio na Barona Minhauzena cuvenog lazova ali porediti ovog domaceg prevaranta sa Baltazarom nije primereno.

:)

eh ima bisera :D :D :D

Za neke sam znao, al za vecinu nisam, pa sam se slatko ismejao, samo ti nastavi da ih prikupljas i malo cesce ih menjaj :p

Ni ja za jednu od ovih nisam znao :)

Diablo 2 kako na istok?
svetionicar: Moze Li Neko Da Mi Kaze Kako Da Prodjem, Tj. Da Odem Na Istok ? Ne Znam Sta Vise Treba Da Uradim Da Bi Mi Se Otvorio Portal Za Taj Novi Svet. bojsa: odes kod Warriv-a i kazes mu da oces na istok, on je uvek oko logorske vatrice svetionicar: Lave i to sam uradio, ali nece da mi se otvore vrata za zapad, ne znam iz kog razloga ? bojsa: cekaj u kom si gradu sada? svetionicar: Kako to mislis u kom sam gradu ? Pa u Beogradu...

Meni je ovo vr' vr'ova :D.
Ovo kad sam prvi put citao, vristao sam :d, evo i sad se smejem dok pisem post :).

Poslednja izmena:
Joj bože, ja sam ove relativno nov, pa nisam znao za ove izvale. Sve sam pročitao, i bukvalno plakao kada sam čitao onu temu sa mrežom. Taj brat je najjači, mada jak je i onaj iz Beograda. :D:D:D:D:D:D

Ovo su slike od drugara, iz servisa u kom radi. "Doktori" koji sami sklope komp, pa se poslje čude "šta mu je što neće da radi". Ima tu svega

Prva dva nisu radili
n1019284539_30133627_2446.jpg

n1019284539_30133628_4759.jpg

A ovaj se iz nepoznatog razloga gasio, predpostavljam da je nepoznat razlog temperatura
n1019284539_30145804_9594.jpg

n1019284539_30145805_9908.jpg

n1019284539_30145806_177.jpg

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Jaooo crko sam od smeha :-devil-:

zensko + sunce + upaljac = ovo u attachu

Prilozi

• DSC00117.jpg
    DSC00117.jpg
    234.2 KB · Pregleda: 400
  • DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    250.2 KB · Pregleda: 390
Ovaj što vezao HDD na CD-DVD .... čovek je hteo da ubrza rezanje ... garant ....

Hvala za slike,pogotovo od coolera,bas si me nasmejao...i ja sam svasta vidjao,ali ovo...

Vrh Dno