Šta je novo?

HTC HD2

Ау бре људи шта правите науку око те временске прогнозе и сл. То се једноставно погаси или се стави да се освежава на највећи могу период и завршен посао. Та временска прогноза узме 2-3 килобајта и рецимо да се освежава 2 пута дневно то му дође максимум 150-200 килибајта месечно, а то није ни 10 динара :)
Па ваљда вреди она фенси анимација тих 10 динара месечно :)

Nisi bas u pravu, posto je update vremenske prognoze izasao tacno 37,7 kB - proverio malopre preko SPB Wireless monitora, sto ce reci ako updatuje dva puta dnevno na kraju meseca ces platiti ukupno 113,1 dinar (37,7 kB*2 puta dnevno*30 dana*0,05 din/kB).

Nisi bas u pravu, posto je update vremenske prognoze izasao tacno 37,7 kB - proverio malopre preko SPB Wireless monitora, sto ce reci ako updatuje dva puta dnevno na kraju meseca ces platiti ukupno 113,1 dinar (37,7 kB*2 puta dnevno*30 dana*0,05 din/kB).

ko je uzeo telefon kod vip-a ne placa nista ;) , a ionako je bio jeftiniji tamo , tako je svako ko je na vip karticu uzeo povoljnije prosao

da li je neko koristio aplikaciju Co0kies Home Tab .... i kakvi su utisci?

moze li se animacia vremenske prognoze postaviti a da se update iskljuci jer meni ne treba a fensi je vidjeti na ekranu. znaci da mi stoji samo za ukras

ja

da li je neko koristio aplikaciju Co0kies Home Tab .... i kakvi su utisci?

lolita program je sjajan!konachno vishe ikonica na home ekranu koje rade kako trebe i josh puno stvarno puno zanimljivih stvari!
ko ima hd2 mislim da je ovo prvi progaram koji treba da install!
pisala si da li mozhe da se iskljuchi veliki flip sat!
da mozhe! sa ovim programom mozhe
Co0kie.HomeTab_v1.7.0
CHTEditor.v1.7.0.0
konachno sjajna stvar!
:)

pitanje

koristim CHTEditor.v1.7.0.0 , Co0kie.HomeTab_v1.7.0
i pobegle mi quick icons skroz dole ne vidim ih!
da li neko zna kako da ih vratim!? da ne moram na radim reinstall programa
probao sam da idem na meni/edit home layout ali ne mogu da pristupim i dalje se ne vide skroz su dole i ne mogu da podignem quick icons da drzim prst na njima da mi se pojave opcije!
kada probam varijantu da ih podignem pa tek onda meni/edit home layout
on mi vrati na home screen i opet nishta ne mogu, ne vide se!
hvala!

Poslednja izmena:
neko je trazhio dobar program za convertovanje videa!
ovaj je sjajan!(ja ga korisitm vec dugo i pokazao se odlichan)

http://usde.ru/warez/333437-format-factory-230.html

-birash model telefona na koji hocesh da prebacish video!
-do najmanje sitnice imash da podesish sve!
-mozhesh da nalepish titlove!
-a nije tezhak za rukovanje i FreeWare je

E odlichno,ovo je dobra opcija shto mogu titlovi da se nalepe!
Ja sam koristio mp4forHD isto je gratis i stvarno je odlichan.Filmovi na ovom ekranu izgledaju fenomenalno!
Imam jedno pitanje koji rom koristish,a ovo se isto odnosi i na HD2 usera,i koju verziju manila-e.Meni je:
Rom: 1.66.479.2
Manila: 2.5.19211619
Ako bi hteo da stavim novu manilu jel bi morao da flash-ujem telefon i shta bih mogao da koristim da sachuvam podatke?neshto mi se ne istalira sve ponovo!

Onaj problem shto sam imao sa rotacijom ekrana u landscape mode sam reshio delimichno preko BsB tweaks-a.Ali nadjoh neki post na forumu da bi sa novom manilom to bolje funkcionisalo. :trust:

eto

koristim CHTEditor.v1.7.0.0 , Co0kie.HomeTab_v1.7.0
i pobegle mi quick icons skroz dole ne vidim ih!
da li neko zna kako da ih vratim!? da ne moram na radim reinstall programa
probao sam da idem na meni/edit home layout ali ne mogu da pristupim i dalje se ne vide skroz su dole i ne mogu da podignem quick icons da drzim prst na njima da mi se pojave opcije!
kada probam varijantu da ih podignem pa tek onda meni/edit home layout
on mi vrati na home screen i opet nishta ne mogu, ne vide se!
hvala!

Pa meni je ukljuchen na home skrinu samo jedan red ikonica i ako ih ne zelim tu samo prevuchem blago na dole i one se sakriju iza taskbara a ako ih zelim nazad odmah iznad taskbara prevuchem na gore i one se vrate.
Ima i ona crtica odmah pored sata gore desno ali ona samo skida sat sa ekrana!
tako je barem kod mene! poz

Pa meni...
...odmah pored sata gore desno ali ona samo skida sat sa ekrana!
tako je barem kod mene! poz

nema veze! mislim da je to neki bag u programu!
reinstall sam ga i sada fercera normalno!
ja koristim stock rom 1.66.4792.2
manula je 2.5.19211619.0
spb backup ti je sjajan program za naravno backup
a manilu da installirash mislim da ne bi morao da fleshujesh fone!
p.s. pazi kod lepljenja titla u format-factory-230 da ti regija bude kolko se meni chini 1150
da imash qkichava slova!

Poslednja izmena:

Хвала на исправци. Јел то са само једним градом или са више? Ако је са више треба ова задња цена да се подели са бројем градова :)
Све у свему бар имамо неку конкретну цифру па свако може да процени да ли је то вредно свог цимања :)

U Telenoru, "dodaj internet" 50 MB je 290din + PDV.
Mnogo manje od mesečne amortizacije HD2. A HD2 bez internet konekcije je... skoro pa cigla.

Neke stvari nikad neću razumeti...

Virus found on Windows Mobile Software

Virus found on Windows Mobile Software
http://www.xda-developers.com/windows-mobile/virus-found-on-windows-mobile-software/

-------------------------------------------------------------
pogledajte koji grad stoji na prognizi od ˝Co0kieMonster˝
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483
http://www.imgboot.com/image.php?u=Co0kieMonster&i=screen04_1.jpg
da nije tip odavde!?

------------------------------------------------------
neko je pominjao METRO themes!?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=659601
http://zitoun.jimdo.com/smartphones/themes-sense-2-5-htc-hd2-ou-htc-sous-roms-leo/

Poslednja izmena:
Хвала на исправци. Јел то са само једним градом или са више? Ако је са више треба ова задња цена да се подели са бројем градова :)
Све у свему бар имамо неку конкретну цифру па свако може да процени да ли је то вредно свог цимања :)

Ne vidim razlog zbog kog bi broj gradova uticao na potrosnju neta, jer on odradjuje update istovremeno za sve imao samo trenutnu lokaciju ili jos pet gradova pored.

U Telenoru, "dodaj internet" 50 MB je 290din + PDV.
Mnogo manje od mesečne amortizacije HD2. A HD2 bez internet konekcije je... skoro pa cigla.

Neke stvari nikad neću razumeti...

Ne znam koje su to stvari koje neces razumeti ali ako je vezano za moj post o potrosnji tokom updatea vremenske onda bih morao da naglasim da ja internet itekako koristim - gde je moguce WiFi, a ako mi je potrebno koristim Telenor internet i ne gledan na potrosnju. Ono je bio samo odgovor da podaci o utrosenim kB nisu bili tacni i nista drugo.

Btw. to da dodaj internet paket od 50MB iznosi 290 din + PDV je tacno ali vazi samo za pripejd korisnike, dok je za postpejd korisnike najmanji paket od 300MB i njegova cena je 590 din + PDV, sto se da videti ovde.

pogledajte koji grad stoji na prognizi od ˝Co0kieMonster˝-da nije tip odavde!?

Jeste iz BG.

Ne vidim razlog zbog kog bi broj gradova uticao na potrosnju neta, jer on odradjuje update istovremeno za sve imao samo trenutnu lokaciju ili jos pet gradova pored.

Evo upravo sam izvršio malu probu - update samo trenutne lokacije nosi oko 2.6-2.8KB. Sa još 4 grada izašlo je na 12.3KB. Dakle broj gradova utiče na količinu, što je i logično :)

hm

Nasla sam appl RAM Sweeper da li neko nesto o njoj www.freewarepocketpc.net/ppc-dowload-ram-sweeper.html

ja nisam chuo za njega i nisam ga naravno samim tim ni probao!
hd2 ima 448 rama!
i to je bash dosta!u ovom trenutq mislim da nema potrebe za programom koji chisti ram!
probaj ovde da procunjash
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554871

-----------------------------------------------
Citiram korisnika: Martin Mystere
Jeste iz BG.[/QUOTE]

bravo za njega!
ovde je na forumu!?

Poslednja izmena:
Evo upravo sam izvršio malu probu - update samo trenutne lokacije nosi oko 2.6-2.8KB. Sa još 4 grada izašlo je na 12.3KB. Dakle broj gradova utiče na količinu, što je i logično :)

Mozda, ja imam jedan standardan broj gradova koji stalno updatujem tako da nisam bas obratio paznju na to, a i ne mogu da vec tri dana odradim update trenutne lokacije.

da

ciao!shta ima "HD2"!?
da, moguce je !zato shto je telenor smanjio cene tj. prepisao ih od vipa!
sada je vip morao da neshto uradi i napravio je cene manje od telenora!
a vidish da je cena bez paketa ostala ista?to znachi da telefonu realno nije pala cene nego su samo snizili cenu uz paket!
smanjili su cene paketa da bi bili najjeftiniji!
za koliko si ga ti pazario!?kada!?

---------------------------------------------
http://www.xda-developers.com/wp-content/uploads/2010/04/Picture-2.png

Poslednja izmena:
Kako do tih 448 mb rama i 512 mb roma?Ja imam najvise 200mb rama slobodno nakon soft reseta,i 60 roma,stime da skoro sve imam na kartici.Uredjaj je iz vipa i ima 336 mb rama i 181 roma s tim da je dosta zauzeto samim OS-om?!

zdravo mishans
ja sam ga platio 43 u paketu 325,krajem decembra sam ga uzeo,
a bio sam ubedjen da nece da obaraju cene po paketima

mislim da je i cena aparata oborena 2iljde

privatno: polozio sam kol

Poslednja izmena:
Kako do tih 448 mb rama i 512 mb roma?Ja imam najvise 200mb rama slobodno nakon soft reseta,i 60 roma,stime da skoro sve imam na kartici.Uredjaj je iz vipa i ima 336 mb rama i 181 roma s tim da je dosta zauzeto samim OS-om?!

Pa to ti je ukupna kolicina RAM odnosno ROM memorije kojom uredjaj raspolaze, dok ti se trenutno raspoloziva RAM odnosno ROM memorija razlikuje i manja je od ukupne iz razloga sto sam OS i odredjeni programi uzimaju deo od ukupno raspolozive memorije kako bi isto moglo da funkcionise, sto je sasvim logicno.
Primetices da ce ti kolicina memorije u procentima varirati u zavisnosti od toga koje programe si instalirao i koje koristis/upravo si koristio i to je sasvim OK.

Dobro to je tako,samo sto oni reklamiraju 448rama i 512 storage memory,ako je ram i rom 448 gdje je onda jos ovih 512?

Dobro to je tako,samo sto oni reklamiraju 448rama i 512 storage memory,ako je ram i rom 448 gdje je onda jos ovih 512?

448 ram -kada se win mo podigne uzme ti oko 200mb (ispravite me ako greshim)
512 rom -samo installacija win mo je oko 300mb (ispravite me ako greshim)

tako de ja jasno gde je sve nestalo ne!isto kao i n PC-u!

Nazad
Vrh Dno