Šta je novo?

Heroes of Newereth

E pretera ga. Ne vredi bednih 20 evra? Stvarno ne vidim kako bi mogli da ga ponude jeftinije, a da nešto zarade i imaju para da održavaju servere.

Shvati tih 20 evra kao filter protiv dece i dotarda. HoN je zamišljen kao vrlo kompetativna igra za ozbiljna takmičenja, a ne da gomila F2P noob-ova ide okolo i uništava partije ostalima.

Do sad sam sreo 90% nezrele dece u HoN-u tako da me bas nije odusevila kao "filter protiv retarda". Ja cu iskreno videti dal cu dati 20e za igru, jer sadasnje online igre malo nude za pare koje traze.

Do sad sam sreo 90% nezrele dece u HoN-u tako da me bas nije odusevila kao "filter protiv retarda". Ja cu iskreno videti dal cu dati 20e za igru, jer sadasnje online igre malo nude za pare koje traze.

Pa sad je upravo problem što je HoN u beti i dostupan svima, gomila ******a je došla iz dote, a znaš verovatno i sam da ta igra ima najgori community koji postoji. Kada HoN bude trebao da se plati, gomila njih će se vratiti doti.

Singleplayer igre pređeš za par sati, a koštaju duplo više nego HoN, tako da verujem da igra koja se igra godinama zaista isplati. Već sada postoje modeli za još petnaestak heroja, a vremenom će pojaviti i mnogo više njih, čineći ovu igru zanimljivom još dugo.

Au kakav smo mec odigrali malopre, znaci fucking pr0. Bili smo trojica iz SRB i dvojica iz BD, protiv neka 2 klana, 5 na 5. Odavno nisam bolju partiju odigrao, bilo je neizvesno ali smo ih na kraju sabili :D Oko sat i po je trajao mec :)

Pa sad je upravo problem što je HoN u beti i dostupan svima, gomila ******a je došla iz dote, a znaš verovatno i sam da ta igra ima najgori community koji postoji. Kada HoN bude trebao da se plati, gomila njih će se vratiti doti.

Singleplayer igre pređeš za par sati, a koštaju duplo više nego HoN, tako da verujem da igra koja se igra godinama zaista isplati. Već sada postoje modeli za još petnaestak heroja, a vremenom će pojaviti i mnogo više njih, čineći ovu igru zanimljivom još dugo.

Nadam se. Eto imam vas koji cete mi reci da li se stanje poboljsalo ili ne posle izlaska payed verzije ^^.
@Abbadon, odigrah i ja finu partiju sinoc, 18/0/14. Prostudirao sam mq koliko se moze. Sa njom, ako na pocetku pokupis svaki last shot za pare, i ne umres nijednom a pritom ubijes protivnickog heroja u middle lane-u par puta, pobedio si igru sam ^^. Ultima je previse OP sa staff of master, mozes solo 4 heroja samo tako.

Au kakav smo mec odigrali malopre, znaci fucking pr0. Bili smo trojica iz SRB i dvojica iz BD, protiv neka 2 klana, 5 na 5. Odavno nisam bolju partiju odigrao, bilo je neizvesno ali smo ih na kraju sabili :D Oko sat i po je trajao mec :)

Уста моја хвалите ме... :). Дај идентификатор партије(match ID) па видим репризу.
Иначе отворено бета тестирање почиње за који дан. Одлична прилика за све 1800+ фрикове да се на кратко убаце у 1500+ партије и нахране свој големи его :D. Одбројавање је почело http://www.heroesofnewerth.com

Не верујем да се ико може вратити доти. Ја сам пробао после једно 50 партија Хероја и нема шансе. Лагује у пм. А кретена има и биће их увек. Зато постоји банлиста листа пријатеља.

Džabe sve to za sad kada ljudi mogu da prave nove naloge čim na starim im padne psr ili nakupe leave-ove. Tek kada igra stvarno krene moći ćemo da se odmorimo od ******a u partijama. Problem sa matchmaking-om je trenutno u tome što svi kreću od 1500 (nije psr u pitanju), tako da je potrebno nekoliko partija dok igra ne utvrdi tvoj pravi nivo sposobnosti. Bojim se da ako mi se problemi sa netom nastave igra ima da me baci među najgore noob-ove koji ne znaju da treba da kupe čizme.

Neće me ovaj vikend nikako, mora da sam izgubio 10 partija za redom. Konačno počnem jednu da odvaljujem i krene da mi puca internet veza. :( Iznervirao sam se samo tako.

CS ima najgori community, pa tek onda DotA pre bih rekao.

Džabe sve to za sad kada ljudi mogu da prave nove naloge čim na starim im padne psr ili nakupe leave-ove. Tek kada igra stvarno krene moći ćemo da se odmorimo od ******a u partijama.
Ту си у праву. Ја кад играм с неким ко је нормалан и солидно игра додам га у пријатеље. Не мора да буде про ал само нек није идијот и можемо поново да пикамо. Који ти налог у херојима?

morb, trebali bi i servere malo da odrade bolje, jer u 50% partija server laguje ko nezdrav. inace, i mene poslednjih 10 partija nece nikako, svaka partija neko iz mog tima rageuje i ***** ces da dobijes partiju sa 4v5 kada ih je rager nahranio ko budale. Sad sam dao burazu da se izivljava i vezba na ovom accu, pravicu jedan clean, i igracu sa odabranim drustvom u NO AB partijama.

Ja igram samo kad se skupimo iz SRB, ovako ima uvek neka retarda u timu, ne vredi da se igra tako, samo gubis zivce ...

Koja graficka bi zavrsila posao da sve glatko tera na max, sa full AA itd ...

Meni ova iz potpisa, Sapphire Radeon HD 5770 tera sve na max bez ikakvih problema.

Au koja frka online xD
Patch, nema servera, pucaju serveri, unauthorised acc's, stats reset, lol, ludilo

Poslednja izmena:
kolko sam ja u toku statovi nisu resetovani...

Kad hon izadje zvanicno mocice ce da se igra na RGC-u, tako da ko nece da plati moci ce da igra tamo.

Sinoc su bili, al to valjda zbog upedjta, sad su normalni..

Pričali smo RGC-u još ranije, baš ovde. :)

nnnn, da li je sam S2 dozvolio takav pristup igranju HoN-a, tj. dozvolio " integraciju " RG klijenta? Kako bi uopšte izgledao princip korišćenja klijenta uz HoN?

Pa RGC dobija virtuelni lan uskoro, tako da ce sve igre koje podrzavaju LAN, moci da se igraju. Sto se tice HON-a, S2 je rekao da ce retail izdanje imati lan support, tako da ce biti podrzano.. Dalje RGC ce imati neke opcije za najpopularinje igre, kao automatcki matchmaking, statistike itd.. Sve u svemu bice mnogo dobro ne samo sto se tice hon-a nego svih igara. Virtuelni lan otvara vrata bezbroj mogucnosti, a platforma evoluira ka tome da bude big social/gamming network..

LAN podrška kažeš? Možda ćeš ipak morati da poseduješ nalog, ili će princip pristupa LAN-u biti identičan onom viđenom u WarCraft-u?

Što se tiče RGC-a, zaista odlične vesti. Keep us posted!

Teška navala novih igrača otkad je igra u otvorenoj beti, sinoć odem u jednu MM partiju, kad sve nubovi oko mene, nisam ni brojao koliko sam ih poklao dok se nisu predali. Biće bezveze igrati ovih dana izvan klana.

Kažem još jednom, ovu igru zaista treba kupiti, 30 dolara je ništa. Da će imati pretplatu ili neke ekspanzije koje se plaćaju ili tako nešto, pa ajde i da razumem da se igra na RCG-u, ali nema, igra se plaća jednokratno i sav naknadni sadržaj je džabe. Plus time što si platio se odmoriš od dece, hakera, igrača iz bumfuck zemalja sa ogromnim pingom, itd.

Uzgred, patch koji donosi novog heroja stiže sledeće nedelje. Jedino se zna da neće biti onaj koji je zadnji prikazan na Facebook-u.

Teška navala novih igrača otkad je igra u otvorenoj beti, sinoć odem u jednu MM partiju, kad sve nubovi oko mene, nisam ni brojao koliko sam ih poklao dok se nisu predali. Biće bezveze igrati ovih dana izvan klana.

Kažem još jednom, ovu igru zaista treba kupiti, 30 dolara je ništa. Da će imati pretplatu ili neke ekspanzije koje se plaćaju ili tako nešto, pa ajde i da razumem da se igra na RCG-u, ali nema, igra se plaća jednokratno i sav naknadni sadržaj je džabe. Plus time što si platio se odmoriš od dece, hakera, igrača iz bumfuck zemalja sa ogromnim pingom, itd.

Uzgred, patch koji donosi novog heroja stiže sledeće nedelje. Jedino se zna da neće biti onaj koji je zadnji prikazan na Facebook-u.

Platio sam igru i uopshte ne mislim da je bachena para. Igra je po meni znatno bolja od dote.
Jedino je greota ako ti u timu zapadnu sve loshi igrachi, gubish partije i trpish posledice jer je open igra.

Inace novi acc mi je brijac, zaklana sam dao burazu da se igra...

To da li je neko platio igru ne povlaci za sobom da nije noob ili da nije flamer. Na isto ti dodje.

Ocekivati neki team play i skill u public partijama su pusti snovi u bilo kojoj igri, ako ides solo i upadas u random team.

Nisam probao jos taj matchmaking, ali jedino sto ima smisla je nesto kao war3 arranged teams. Znaci, tvoj tim sa vas 5 zajedno trazite match i sistem vas matchuje kao ceo tim, a ne ko pojedince. Svi ostali ratinzi su golo ***** i potpuno nemerodavni, a i iz iskustva izvlace one najbednije osobine iz ljudi :D

To da li je neko platio igru ne povlaci za sobom da nije noob ili da nije flamer. Na isto ti dodje.

U ovom trenutku, da. Ali kada se beta završi, ljudi će i te kako morati da paze na ponašanje jer kad im opadne PSR i nakupe kick-ova niko neće hteti sa njima da igra. Jedino ako su spremni non-stop da plaćaju za nove naloge ili resetovanje statistike, ali ja bih smislio i bolje načine da se novac troši.

Nisam probao jos taj matchmaking, ali jedino sto ima smisla je nesto kao war3 arranged teams. Znaci, tvoj tim sa vas 5 zajedno trazite match i sistem vas matchuje kao ceo tim, a ne ko pojedince. Svi ostali ratinzi su golo ***** i potpuno nemerodavni, a i iz iskustva izvlace one najbednije osobine iz ljudi :D

Nemoj da te guja peči da probaš matchmaking u ovom trenutku, sve je prepuno noob-ova koji veze sa igrom nemaju, samo ćeš se iznervirati. Ali MM će biti dobra stvar za budućnost, moći ćeš da igraš kad god poželiš sa igračima koji su približno na tvom nivou veštine. Za MM rejting je merodavno samo koliko pobeđuješ u drugim MM igrama sa random igračima, tako da se ne može nikako štelovati, za razliku od PSR koga ćeš lako nakucati naviše igrajući u javnim partijama sa svojim klanom. Ja sam za samo jedno veče sa našim klanom podigao PSR za 100 gazeći noob-ove. :D

Pa da ali moja poenta je da je solo rating igraca u timskoj 5v5 igri jako tesko merljiv i nije merodavan. Ono sto ima smisla je rating za ceo tim. Znaci napravis tim i igrate ladder, imate rating, ranking, etc.

Pa da ali moja poenta je da je solo rating igraca u timskoj 5v5 igri jako tesko merljiv i nije merodavan. Ono sto ima smisla je rating za ceo tim. Znaci napravis tim i igrate ladder, imate rating, ranking, etc.

To nije lose, to mu dodje kao neki arange team(AT) u warcraftu.

Vrh Dno