Šta je novo?

Heroes of Newereth

Opet dele invajtove preko grupe na fejsu ili?

Ja imam 3 pozivnice za closed betu.Ako nekome treba PM.

Isto, kome trebaju invajtovi, posaljite mi na koji mail hocete kljuc na [email protected]

Meni trebaju, ali za Starcraft 2, pa ako bude, javite :D

Hajde da napravimo klan više, ja se prihvatam toga. Potrebno mi je četiri dobrovoljca koji će biti Charter Members u klanu, ostavite mi ovde svoja imena iz igre i stići će vam PM na HoN forumu sa uputstvom kako da prihvatite da postanete osnivači klana. Takođe smislite i neko ime čiji bi akronim bilo SER, SRB ili tako nešto, da ljudi odmah znaju ko smo i odakle smo.

Bio bi zahvalan ako bi mi neko poslao PM-om 1 beta ključ. Hvala unapred.

Nekoliko korisnih linkova...

- HoN Cast, sajt na kome možete pogledati pregršt mečeva kompetitivne scene HoN-a uz odličan shoutcast.

- GameReplays - HoN portal, novosti na HoN sceni, turniri, replay-evi uz shoutcast... Još puno toga.

- HoN League, pandan GR-u, orijentisan prevashodno USA HoN sceni.

Mala zanimljivost... Tim za koga u ovom trenutku smatraju trećim timom sveta, Dirty Minds, u svojim redovima sadrži i jednog srpskog igrača. Čak sam načuo da je isti igrač član Benchmark zajednice. :)

Zahvaljujem "markotod91" na beta ključu. :D

Hajde da napravimo klan više, ja se prihvatam toga. Potrebno mi je četiri dobrovoljca koji će biti Charter Members u klanu, ostavite mi ovde svoja imena iz igre i stići će vam PM na HoN forumu sa uputstvom kako da prihvatite da postanete osnivači klana. Takođe smislite i neko ime čiji bi akronim bilo SER, SRB ili tako nešto, da ljudi odmah znaju ko smo i odakle smo.

Ajd, ali ako moze da budem samo member :d
BSR - benchmark srbija :D

edit, sad sam llacu i ostajem na ovom nalogu, updejtujte friend listu

Poslednja izmena:
Inace, u igraonici Deus (stariji igraci verovatno znaju) sam instalirao na sve racunare HoN, tako da, ukoliko neko nije u mogucnosti da igra od kuce, ili jednostavno zeli da nadje jos nasih igraca na jednom mestu, prostoo, posetite navedenu lokaciju, pa da se igramo.

Jel ima neko kljuc viska da mi posalje?:)

Ostavi mi svoju e-mail adresu na PM i dobićeš pozivnicu. :)

Da li treba da se radi neki port foward za igru? i kako se gleda ping u samoj igri? F7?

Ovaj, ako neko ima pozivnicu viska, hteo bih da probam HoN :)

Имам ја још 3 позивнице. Ко оће, нек ми шибне мејл у поруци.

Ako neko ima volje da mi posalje invite bio bi zahvalan - pm za email. Hvala unapred.

poslat invajt:

nemanjacorbic, Homer junior, warmaster, Abaddon.

toliko od mene, *** nema se vise :)

Zahvaljujem vrlo :)

kada ću ja moći da šaljem invite, da se odužim ovde.

Thx alot ^^. Igra je fino odradjena. Defiler mi je za sada omiljen :). Predator je prosto gay hero >.>

Kakve dve partije sam odigrao sad uf uf, prvu sa Malikenom i drugu sa (naravno mojim omiljenim) Valkyriom. Kad bi bilo nekog organizovanog igranja (da se zna tacno kad i kad) moglo bi da bude fino.

Nazad
Vrh Dno