Predviđa se preko 4 miliona primjeraka u prvoj godini
DICE i Electronic Arts su prilično zadovoljni jer je Battlefield Bad Company 2 više nego dobra, čak i bolja nego se ranije predviđalo. Prema posljednjim izvještajima, BFBC2 je do sada prodan u preko 2.3 miliona primjeraka i u prvoj godini predstavljanja prodaja bi trebala preći 4 miliona.
Prodaja nije jedina pozitivna stvar vezana za BFBC2; kritike su bile više nego pozitivne i mnogi recenzenti su govorili o odličnom multiplayer iskustvu u igri. Trenutni rejting igre na Metacriticu iznosi 88, što znači da su i korisnici i recenzenti dali dobre ocjene za BFBC2.
Ipak, ni multiplayer nije bio bez nekih problema. DICE nije očekivao navalu igrača po predstavljanju igre što je dovelo do nekih problema sa serverima. Od tada je DICE aktivirao dodatne servere da bi mogao podržati tako veliki broj igrača, i problemi su nestali. Najveći broj korisnika koji su istovremeno igrali BFBC2 online je iznosio 230,000, što je zaista impresivno.
Ovakav uspjeh BFBC2 je sigurno dobra vijest i za EA, ali sam uspjeh jedne igre neće moći dovoljno podići vrijednost dionica, iako predstavlja korak naprijed.
Bas to... meni je MW2 'legao' jer me KZ2 smorio a kao leba mi je trebao takav fps, ali igra je zaista puna mana, u pocetku ti je stvarno sve super, perkovi, vamo tamo.. ali posle nekoliko sati shvatis da valja jedna i po mapa, da killstreaks opasno nerviraju, da je P2P sistem ocaj.. i da je to ipak igra koja bolje lezi mladjoj populaciji.. BC2 nije mogao u boljem trenutku da izadje..
Sa Psihom u tenku, KD i poeni izlecu kroz plafon![]()
^Realno u toj partiji smo imali tim mnogo losih igraca, *** ja i ti smo imali fazon 5k, sledeci je bio na 1k,uzas.
Ali za dlaku da ih zadrzimo na zadnjoj tacki na Africa harbor. Bedak, bas smo ih slagali 3,4 min ko sardine.
Evo igram malo Conquest, mape su perZverija, ali se skroz igra drugacije od Rush-a, uvek gubim, ne znam dal upadnem u losiju ekipu uvek. Ovde je mnogo bitnija timska igra koliko vidim.
Rodjen sam za tenka, obozavam to cudo od 100tona, samo gledam da ga ukradem.![]()
Ma ja sam mislio da je pukla Mstation ! Ne zezaj da smo dobili ?! Hahha, ne verujem, *** nas dvojica smo zadrzali njih bukvalno 7,8. Brate sta znaci medic sa M60, seje smrt. :d
Pa i meni Conquest bzv jer se svodi samo na ubijanje, trebalo bi valjda nesto da znace te CTF pozicije.
Nek neko od veterana bekne koju u vezi toga.
Stvarno ide na kkk ona sirena!![]()
5 Reasons Why MAG Is A Superior Over Battlefield: Bad Company 2
Auuu... Nisko
ALI bih bio realan za trenutak i podržao tačku 5, gde se pominje manjak smisla za Capture the Flag sistem igre u BFBC2, dobro su im skrenuli pažnju.
Za ostalo neću da iznosim mišljenje, nisam igrao MAG pa da prosudim
5 Reasons Why MAG Is A Superior Over Battlefield: Bad Company 2
Auuu... Nisko
ALI bih bio realan za trenutak i podržao tačku 5, gde se pominje manjak smisla za Capture the Flag sistem igre u BFBC2, dobro su im skrenuli pažnju.
Za ostalo neću da iznosim mišljenje, nisam igrao MAG pa da prosudim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari