- Učlanjen(a)
- 10.04.2005
- Poena
- 409
@Marli Bob: Upali slušku sledeći put. Koliko god to čudno zvučalo, svaka povratna informacija zlata vredi. A i nekako je zabavnije ćaskati tokom igre. 
Da li se rezultat ulazi u statistiku ako se izađe iz partije pre kraja?
Brate biti u ovoj igru snajper je isto kao da si meso za klanje, malo malo pa me neko kolje. Necu ja sa reconom da igram, medic mi najbolje lezi.
Ona M60 puska mi zver, znaci meni najbolja u igri, jaka je, 2 metka i cao, plus je dosta precizna za jedan mitraljez.![]()
@ Garett: Samo ti igraj sa medicom, odličan je filing kada nas oživiš, onda tek na.ebu protivnici![]()
Uzeo sam greskom neciji M60 juce, ono je strasno kako kidasa dva metka obara i mega je precizan, dobro je sto ce ga verovatno sad malo oslabiti..
Malopre me neki retard dva puta ozivljava, a tri metra od nas dvojica rostiljaju i cekaju.. :wall:
Kad sam ja jos rekao da su Medici prejakiU 70% slucajeva ginem od njih... kad me onaj ruzni rus sa beretkom ubije, po*izdim :d Videcete kad smanje i Conquest sirenu, ili je naprave da krace traje, pa se onda opet podsmevajte mojim kritikama
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari