Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

@Marli Bob: Upali slušku sledeći put. Koliko god to čudno zvučalo, svaka povratna informacija zlata vredi. A i nekako je zabavnije ćaskati tokom igre. :)

To isto upućujem i Garettu. Jeste da je odličan healer, ali, zabavnije je ćaskati tokom igre :)

Ma nisam ljubitelj price dok igram, uvek losije odigram jer price krenu u *******ciju. A i nesto mi sve vise smeta Sony sluska za ovu, pocne da me boli posle pola sata.
Dajte neki prelog za slusku koja prvenstveno lagana, dobro stoji na uvetu i da bude dobra za mob (to mi je vaznije od PS3).
Mislim da Dodatak nema slusku, tj ja ga nikad nisam cuo da prica.
Ja sam palio slusku samo 2 puta mozda dok smo igrali ja i Boris, samo smo se nesto sprdali.

Ja imam NOKIA BH-320, oko 1500din. košta, mala, lagana, ne osećam je na uvetu, i mogu igrati više od 2h, nikad mi se uvo ne zamori, + me saigrači dobro čuju, a odlično i ja čujem njih. Probao sam je i sa SE, sinhronizacija je odlična, tako da eto, to je od mene preporuka, ako već tražiš laganu, a isplativu slušku

Ne znam kakve su za mob, ali one Gioteck sto sam uzeo sa Shopto-a su vrh.. ne osecaju se na uvetu.

Jel ne spada sa uveta tah Gioteck ?
Ne sta baguju EA serveri, nece da se uloguje...

Ne spada uopste, i bukvalno je ne osecas..

Poslednja izmena:
Da, nule su... bilo je tako i pre neki dan, pa onda juce "under age" :) pa sad ponovo nule, ali dobro, opravice ga..

Nego zanimljiva stvar, ne znam da li ste se igrali sa osetljivoscu u igri, ali kad sam cacnuo samo jednom na desno, neverovatno koliko sam precizniji i koliko vise ubistava imam.. poigrajte se malo s tim..

Da li se rezultat ulazi u statistiku ako se izađe iz partije pre kraja?

Proradio je "My soldier" ali poslednji update je vrsen pre 22 sata, nema nista novije... Lepo je i pregledno, ali na 'stat-o-matic' ima detaljnijih podataka, tipa broj headshotova sa odredjenim oruzjem i slicno... verovatno ce biti i ovde, odnosno da ovo nije konacan dizajn..

Sinoc sam igrao sa nekim nasim ljudima, klan tag im je "JNA" :) pa ako hocete dodajte ih u prijatelje, 'sereagle' i 'yugolovac'.

Brate biti u ovoj igru snajper je isto kao da si meso za klanje, malo malo pa me neko kolje. Necu ja sa reconom da igram, medic mi najbolje lezi.

Brate biti u ovoj igru snajper je isto kao da si meso za klanje, malo malo pa me neko kolje. Necu ja sa reconom da igram, medic mi najbolje lezi.

Otkad sad to, ti si bio odlican sa assault, meni medic malo dokurchio, samo idem i ozivljavam vas a neretko i zaginem zbog toga :d. U beti sam bas dosta igrao sa reconom, ovde malo manje mada ima partija kad se nauzivam skidajuci protivnicke snajpere pogotovo kad me prvi isprovociraju :). Mozda malo da zaigram sa assault posto tu imam osvojeno samo stotinak poena sve ukupno sa klasom.

Poslednja izmena:
Pa poceo sam malo sa reconom da probam kako je, malo mi se bilo svidelo,ali tu si van svake akcije, smor bre.
Nisam igrao sa Assaultom uopste, imam 1000 poena mozda.
Medic sam u zadnje vreme, a kad je mapa sa vozilima uzimam Inz da mu tenkove da skinem.
Ona M60 puska mi zver, znaci meni najbolja u igri, jaka je, 2 metka i cao, plus je dosta precizna za jedan mitraljez. :)

@ Garett: Samo ti igraj sa medicom, odličan je filing kada nas oživiš, onda tek na.ebu protivnici :D

Ona M60 puska mi zver, znaci meni najbolja u igri, jaka je, 2 metka i cao, plus je dosta precizna za jedan mitraljez. :)

Uzeo sam greskom neciji M60 juce, ono je strasno kako kida :D sa dva metka obara i mega je precizan, dobro je sto ce ga verovatno sad malo oslabiti..

@ Garett: Samo ti igraj sa medicom, odličan je filing kada nas oživiš, onda tek na.ebu protivnici :D

Malopre me neki retard dva puta ozivljava, a tri metra od nas dvojica rostiljaju i cekaju.. :wall:

Uzeo sam greskom neciji M60 juce, ono je strasno kako kida :D sa dva metka obara i mega je precizan, dobro je sto ce ga verovatno sad malo oslabiti..

Malopre me neki retard dva puta ozivljava, a tri metra od nas dvojica rostiljaju i cekaju.. :wall:

E pa sad sam uzeo i ja M60 sa magnum municijom, smucilo mi se vise da me neko skida sa 2 metka a ja da ga punim sa preko 10 i nista. Bilo bi lepo kad bi ga oslabili jer vidim da su ljudi to provalili i sve ih vise igra sa M60 i teskom cevi ili magnum municijom sto pocinje da smeta.

Kad sam ja jos rekao da su Medici prejaki :) U 70% slucajeva ginem od njih... kad me onaj ruzni rus sa beretkom ubije, po*izdim :d Videcete kad smanje i Conquest sirenu, ili je naprave da krace traje, pa se onda opet podsmevajte mojim kritikama :p

Kad sam ja jos rekao da su Medici prejaki :) U 70% slucajeva ginem od njih... kad me onaj ruzni rus sa beretkom ubije, po*izdim :d Videcete kad smanje i Conquest sirenu, ili je naprave da krace traje, pa se onda opet podsmevajte mojim kritikama :p

I ubace na mapu podatak koliko trenutno ima pixela na njoj..... :p :p

Koliko je bilo potrebno ubistava za Platininium star ? Posto sam dobio za vozila.

Za oruzja 1000, ne znam za vozila. Ja cu da jurim sa M416 platinu verovatno, trenutno sam na 6 (i po) zlatnih.. Cveja me navuko..

Nasao sam, 500 je za vozila (sa istim vozilom naravno)..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno