a koji je to model ili da idem u tehnomaniju i da trazim "adapter za novatron":eyebrows:Ja sam probao nekoliko wifi adaptera i nisu radili. Ali kao sto sam rekao, mozes da kupis adapter koji je bas za
Novatron, imas ga u acs-u i tehnomaniji.
Pozdrav.
Pozdrav, pitanje vlasnicima - Da li i kako funkcioniše NTR81/83+wifi povezan na N router koji je povezan na PC putem N standarda, puštanje full HD -a
Imam jedan problem koji nisam uspeo da resim, naime ubacio sam HDD u uredjaj i sve savrseno radi, ukljucim snimanje sadrzaja ( bilo klasicno snimanje, bilo timeshift ) i kada zavrsim sa snimanjem kada zelim da ugasim uredjaj on kaze da to nije moguce jer je HDD zauzet ???
On posle snimanja savrseno radi, ali ne dozvoljava mi da ugasim uredjaj ?
U cemu je problem ???
Imam jedan problem koji nisam uspeo da resim, naime ubacio sam HDD u uredjaj i sve savrseno radi, ukljucim snimanje sadrzaja ( bilo klasicno snimanje, bilo timeshift ) i kada zavrsim sa snimanjem kada zelim da ugasim uredjaj on kaze da to nije moguce jer je HDD zauzet ???
On posle snimanja savrseno radi, ali ne dozvoljava mi da ugasim uredjaj ?
U cemu je problem ???
Auuu.. ova 40mm pozadi me izludjuje u ove sate, kao da imam komarca u sobi. Da li bi mogla da se raskaci, sta mislite jel bi se puno grejao aparat ili neko pasivno hladjenje umesto nje, ali koje, ako ima neki predlog?
Можеш да налепиш већи хладњак на процесор али то захтева да скинеш дигитални тјунер али чак и да не дираш ништа сем да искључиш вентилатор неће доћи до прегревања.
Danas sam kupio ntr83 i povezao ga hdmi kablom sa tv-om. Cinceve sam spojio sa Panasonic-om dvd home theater 5.1 i dobio zvuk u stereo formatu.
Zanima me da li bih mogao da dobijem zvuk 5.1 na Panasonic-u. Mozda preko scarta ?
Opasno sam se zaglupeo !
Evo slike Panasonica otpozadi:
jesi isprobao bez ventilatora, ili mislis da moze, ne bih nesto da se sprzi unutra.
mozda velko zna kad ce novi firmware, meni titlovi najvise smetaju, a bilo bi dobro da moze da se diodama regulise svetlost, mnogo su jake uvece
I mene interesuje da li rade torrenti na ovom uredjaju, ima li ko da odgovori
torrent klijent radi, jedino je potrbno ubaciti link ka torrentu, za odredjeni fajl....
ja sam skinuo dosta toga, bas sa NTR 83.... :type:
prica se da ce u verziji 0.56 firmwera poboljsati/postaviti GUI za torrent klijenta...
FW se ocekuje ovih dana, cim isprave neke bagove....
a kako se ubacuje? startujes taj fajl samo?
kopiras liniju torenta.... nesto kao ovo
Alvin_and_the_Chipmunks_The_Squeakquel_2009_BRRip_H264_AAC_SecretMyth__Kingdom_Release_.torrent
na ntr83 particiju hdd1/torrent....
kasnije iz file managera, startujes fajl, i pokrenes skidanje ....
progress bar nije najpregledniji (mogao bi da pokazuje %, umesto plave liniji), ali se bar vidi brzina kojom se fajl skida....
zakacio sam kratko uputstvo ovoga sto sam gore napisao...
pozdrav... :banana:
kopiras liniju torenta.... nesto kao ovo
Alvin_and_the_Chipmunks_The_Squeakquel_2009_BRRip_H264_AAC_SecretMyth__Kingdom_Release_.torrent
na ntr83 particiju hdd1/torrent....
kasnije iz file managera, startujes fajl, i pokrenes skidanje ....
progress bar nije najpregledniji (mogao bi da pokazuje %, umesto plave liniji), ali se bar vidi brzina kojom se fajl skida....
zakacio sam kratko uputstvo ovoga sto sam gore napisao...
pozdrav... :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari