Šta je novo?

HTC HD2

@ Thepace

Cime si mu promenio taskbar da izgleda onako sa onim ikonicama posto, znajuci da su Duttys-ovi ROM-ovi prilicno blizu stock ROM-ovima, pretpostavljam da to nije doslo sa HG 1.2 vec je uradjeno uz pomoc nekog caba.

Ako ti nije problem mozes li postaviti neku adresu do tog ili nekog drugog caba koji si koristio.

Hvala unapred.

@ Thepace

Cime si mu promenio taskbar da izgleda onako sa onim ikonicama posto, znajuci da su Duttys-ovi ROM-ovi prilicno blizu stock ROM-ovima, pretpostavljam da to nije doslo sa HG 1.2 vec je uradjeno uz pomoc nekog caba.

Ako ti nije problem mozes li postaviti neku adresu do tog ili nekog drugog caba koji si koristio.

Hvala unapred.

da li si mislio na ovo gore http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584531 ili ovo dole http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642603 :D ?

evo jos par linkova ako nekom treba i ovo ostalo neka vice
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=640958
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642603
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503511

Hvala drugar.
thumbsup.gif

Da pitam, jel u iGo 8 postoji mogucnost da se ubaci da se na karti prikazuju i objekti/zgrade, nesto kao saobracajni znaci i ostale sitnice (recimo neko skretanje i slicno) i ako jeste gde bi to moglo da se nadje za nasu zemlju.

EDIT: Nasao sam za 3D buildings, samo da skinem i vidim jel radi (prokleti Rapid
evil%20(20).gif
)

Poslednja izmena:
ScreenShot1.jpg
ScreenShot5.jpg
ScreenShot3.jpg

Cookie home tab, dinik's HD2 ikone, laskartheme v2b, jwmd icon changer, a-h brians's taskbar

"telefon" izgleda extra, samo je zaista preglomazan. Ja sam osoba koja voli da vuce telefone po dzepovima, da ne razmisljam previse da li ce da se izgrebe nesto. 157 grama je tezak, zaista previse.

"telefon" izgleda extra, samo je zaista preglomazan. Ja sam osoba koja voli da vuce telefone po dzepovima, da ne razmisljam previse da li ce da se izgrebe nesto. 157 grama je tezak, zaista previse.

to sam ja pricao za n95 i hd2 pa sam oba na kraju uzeo, osecaj u ruci je skroz drugaciji, u stvari da bi telefon bio za drzanje u dzepu debljina je presudna a tu hd2 polaze ispit . sto se tice tezine ne oseti se, to je odavno prestala da mi bude vazna karakteristika ( jer volim da telefon osetim u ruci sto mi je cak bitan faktor u ukupnom utisku). uz koriscenje futrole koja stize uz telefon ne razmisljas previse sta ti je sve po dzepovima ;)

to sam ja pricao za n95 i hd2 pa sam oba na kraju uzeo, osecaj u ruci je skroz drugaciji, u stvari da bi telefon bio za drzanje u dzepu debljina je presudna a tu hd2 polaze ispit . sto se tice tezine ne oseti se, to je odavno prestala da mi bude vazna karakteristika ( jer volim da telefon osetim u ruci sto mi je cak bitan faktor u ukupnom utisku). uz koriscenje futrole koja stize uz telefon ne razmisljas previse sta ti je sve po dzepovima ;)

Ma de bre, pa jam kupio letos samsung innov8 (odlican telefon btw), i on je tezak 135 grama. Znaci kada ga drzim u dzepu u bermudama, bukvalno mi vuce bermude na dole, pocnu da mi spadaju lol (jer nema jak lastis haha). Jos kad krene da landara kad hodas....

Da se razumemo, HD2 mislim da je odlican, ali definitivno je za nekog ko nosi torbicu neku sa sobom non stop, a ja nisam taj tip osobe. Meni sve stoji po dzepovima.

Znas kako kazu, krivom ku...u svaka dlaka smeta.

problem sa IGO8

svaki put kad startujem navigaciju IGO8.3 na HD2 moram da idem u setovanja za GPS i radim autodetekciju com porta jer mi prijavljuje da nije nasao gps uredjaj a onda i otvara i bluetooth ekran da kao prikacim na njega.
Jel znate mozda u cemu je problem, da li postoji neko setovanje tih com portova bas za HD2.

shto mislish da smo bacili pare!?
tebi phone ne radi na win6.5!?
qpio si ga zbog win7 ili...!?
i na kraju krajeva sve i da ne bude!
ko ga shljivi i ovako radi posao vishe nego dobro!
a qvari ce da zaqvaju dobru chorbu sa win7 knedlama!
zato što će developeri da batale stari sistem, logično zar ne?

RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Shi

RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship
kakva su vam ljudi isqstva sa ovim official romom!?

nece!
mislim da je problem u tome shto mi je install Microsoft Outlook 2010 (Beta)
nece da mi da da obeležim contacts, calendae, e-mail...
bla

Otvori ActivSync na tvom telefonu. Zatim idi na Menu > Opcije i tu bi trebao da imas Windows PC i ispod listu stvari koje zelis da sync-ujes. Ako imas Windows PC 2 i sl... slobodno klikni na 2 i obrisi sa liste.

da li bi moglo da se install official rom npr France: (FRA) 1.66.406.1, a originalni je bio npr East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.1!?
da li ce onda phone biti na francuskom!?

moras da imas instaliran HSPL da bi mogao da instaliras rom koji nije za tvoj region,
ukoliko bi instalirao taj rom bio bi na francuskom

svaki put kad startujem navigaciju IGO8.3 na HD2 moram da idem u setovanja za GPS i radim autodetekciju com porta jer mi prijavljuje da nije nasao gps uredjaj a onda i otvara i bluetooth ekran da kao prikacim na njega.
Jel znate mozda u cemu je problem, da li postoji neko setovanje tih com portova bas za HD2.
Nije valjda da niko nema resenje za ovaj problem?

ne!
on proverava sve portove a prvi u nizu je Bluetooth!
tu mu samo reci ok i on ce nastaviti dalje!
pronacice ti gps na 4. portu!

A jel postoji mogucnost da se iskljuci da proverava bluetooth, na drugim uredjajima IGO automatski pronalazi GPS bez odlaska u setovanja, cudi me da na HD2 mora uvek da se radi autodetekcija.

?

A jel postoji mogucnost da se iskljuci da proverava bluetooth, na drugim uredjajima IGO automatski pronalazi GPS bez odlaska u setovanja, cudi me da na HD2 mora uvek da se radi autodetekcija.

chekaj!
svaki put kada pokrenesh iGO ti morash da trazhish gps!?
probaj manuelno da ka nadjesh!ako ni to ne pomogne onda ti je losha verzija Igo-a!
ja koristim i iGO i garmin i nisam imao nikakvih problema!
iGO sam morao da uradim auto dedekciju gps prvi put i onda nikada vishe!

Pa da, svaki put kad pokrenem IGO moram da idem na trazenje GPS.
Ako imas neku ok verziju, sibni mi na PM gde da je skinem posto me ovaj postupak uzasno nervira.

neznam zasto opera 10 nece da se pokrene posle instalacije, da li se i vama desilo ko je probao da je instalira, pise kao "couldn't not initialize... " tako nesto?
hvala.

Nazad
Vrh Dno