Ok, ajmo ovako.
Da li je ovo verzija koju imaš? (Options, About)
Nije isti frame nikako![]()
Ne porede se frejmovi odprolike mora osd da bude ukljucen i da se vidi tacno broj frame-apogledaj mindjusu samo , al dobro da zanmarimo to posto izgleda da i ovako vidis razlike
plus tesko je stvanro videti razliku na jpgu kolko god da je ima
ja licno :
KOlko vidim razlike nema a i jedino sto mi se malo cini da je boja tamnija na kmpu a to je do rgb konverzije i podesavanja brihtinsa i slicnog.
razlike u kvalitetu slike ne vidim ni malo.
A i tesko je videti na ovoj rezoluciji i jpg slici ako je ima , a ne verujem da je ima.
btw prebaci se na bicubic resizing mnoogo je kvalitetnije.
KMP po default-u radi seek samo po keyframe-ovima, pa je samim tim mnogo brži, ali i neprecizniji.Ok hvala. Ajd jos jedno pitanje.
Zasto mi se desava u mpc-hc kada premotam film unapred za recimo ctrl+desna strelica par puta ili direktno na slideru, treba mu par sekundi da otpocne film odatle, a tada je ubrzana slika oko sekunda i posle sve ide normalno.
U kmp taj seek ide trenutno i bez ubrzanja ?
Pošto sam sredio sve problemčiće sem jednog malog....stoga molim nekog da mi kaže kako da podesim KMpl da NE isključuje AERO kad pušta film.....
Za sve koji imaju problem sa CLASS NOT REGISTERED, iz internet explorera skinite flash player (Adobe), i instalirajte ga, posle toga ne bi trebalo da bude problema.
Za sve koji imaju problem sa CLASS NOT REGISTERED, iz internet explorera skinite flash player (Adobe), i instalirajte ga, posle toga ne bi trebalo da bude problema.
Za one koji nisu izguglali resenje za 'Aero vs. KMPlayer' problem:
Desni klik -> Video (Advanced) -> Video renderer-> promenite Overlay Mixer (Default) u neki drugi, npr. Enhanced Video Renderer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari