Zar je bitno sta pise, ako radi posao za koji je predvidjena?
linx ne radi u kontinuitetu, vec kad obrne krug ide kratka cooldown faza,
za vreme koje se procesora malo rashladi, i dobije vremena 'da dise'.
zbog toga je najbolje zagrevanje testirati prime-om jer on 'kidise' konstantno i neprekidno![]()
45nm procesori ne bi trebalo da se teraju preko 1.4v .
@TheBear: stavljao sam i 1.35V i opet nije htelo, trenutno su mi ova podeshavanja.
Inache memorija je Geil black dragon 1600 CL9, kad povecjam mnozilac memorije na 6.66 (1731) buzzer na plochi zapishti i vrati mi klokove na default, probao sam sa dizanjem napona na memoriji na 1.7 ali ni to nije dalo rezultate, dakle imam dvojaki problem. Negde sam chitao i da povishena NB frekvencija zahteva manju frekvenciju memorije, sad 'ebemliga. Dosta toga sam chitao pre nego shto sam se odluchio za ovaj potez, ali opet mi je bolje da dobijem josh neku sugestiju.
Sto ne sme? Pa 1.4v je za vecinu AMD procesora default radni napon. Kada smo kod drugara terali 620-icu preko 3.5GHz, trebalo mu je 1.525v.
Moj problem konkretno je taj shto ne mogu NB freq da dignem na 2500/2600. Koji faktori konkretno utichu da bi se dobila ta freq.? CPU NB Voltage? Da li je zavisna od Bus Speed-a?
Btw, matrix, u lynxu imam 47GFlops-a na 3,5GHz, vishe nego ti na 3,9, mislim da i ti trebash da dignesh NB freq.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari