Final fantasy vise nije sto je nekada bio. Sa devetim delom se sve zavrsilo, sa desetkom su eksperimentisali, i to nije to. Na srecu FF nije jedini japanski serijal. Trenutno, nema sanse pored namcovog Tales serijala. A tu su i Ar Tonelico , Atelier Iris...A mislim da nema potrebe spominjati legendarnu Personu, koja je kvalitenija od ovih novih FF-ova, bar nekoliko puta. Ko je igrao, zna.
Square samo pumpa animacije i nista drugo. Igra je mnogo vise od toga, tako da ne cudi sto je FF 13 prsao u Japanu. Sta ja mislim, vi dizete igru u nebesa samo zato sto se zove Final Fantasy. Zatvarate oci pred cinjenicom da su poslednja tri nastavka bila bezveze. Pa prosle godine je stigao Star Ocean 4 , isto ga radio Square Enix, isto je visokobudzetna igra, pa ga niko nije ni igrao. Zasto? Pa nije FF, da se zove FF, svi bi ga dizali u nebesa, a ovako nista. Pa imate i Last Remnant i Infinite Undiscovery, obe igre za Xbox, obe radio Square Enix, pa nesto nisam video da ste ih hvalili i igrali. A FF 13 hvalite godinu dana unapred.
Ne brinite se, igra nece biti nista posebno, strogo linearna igra sastavljena od animacija i borbi, nikako ne moze da bude dobra. Ni FF X nije nista posebno.
Poredjenja radi, FF 7,8,9 odigrao sam svaku po 5-6 puta, FF X, X-2 i FF 12 jedva sam po jednom. Nesto se promenilo, ali nisam ja. Vec je opao kvalitet.
http://news.vgchartz.com/news.php?id=7117Square-Enix - Final Fantasy VII Remake Would Take 10+ Years
Joj, i ja nikako da docekam da mi igra "stigne" .
Inace, ne znam da li FIX moze da se "primeni" samo na prvom disku posto je pisan za prvi i drugi u paketu... Znaci treba da cekam i drugi disk.
Aj' Kuzma, javljaj utiske.![]()
-Animacije su ocigedno kompresovane, a ima ih dosta, tako da moze da smeta slabiji kvalitet.
Nema expirience poena, koliko sam video. Neznam kako se napreduje. Znam samo da sam nasao jedno novo oruzje i nekoliko prstenova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari