Nisam siguran da Ameri uopste mare za FF.
Nisam se dobro izrazio, mislio sam na Amere xboxovce.Tu si u zabludi. FF je jako popularan u Americi i to ne samo među AznAmerikancima.
Naravno , volim i ja gradove , samo sam htio da istaknem da FF10 nema gradove pa je i pored toga ( barem meni ) mnogo bolja igra od FF12.....
Square samo pumpa animacije i nista drugo. Igra je mnogo vise od toga, tako da ne cudi sto je FF 13 prsao u Japanu. Sta ja mislim, vi dizete igru u nebesa samo zato sto se zove Final Fantasy. Zatvarate oci pred cinjenicom da su poslednja tri nastavka bila bezveze. Pa prosle godine je stigao Star Ocean 4 , isto ga radio Square Enix, isto je visokobudzetna igra, pa ga niko nije ni igrao. Zasto? Pa nije FF, da se zove FF, svi bi ga dizali u nebesa, a ovako nista. Pa imate i Last Remnant i Infinite Undiscovery, obe igre za Xbox, obe radio Square Enix, pa nesto nisam video da ste ih hvalili i igrali. A FF 13 hvalite godinu dana unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari