Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkrio sam par opakih bagova sa ranged jedinicama, naročito ako se bore između građevina. Npr. iako zadam attack move, znači ne neku jedinicu specijalno, Roach-evi se rasporede tako da 2 komada tuku nešto, a ostali se nešto baguju po pola milimetra levo-desno, kao da uđu u petlju dok im se ne izda neka nova komanda. I tako za nekoliko trupa. Doduše, jedino kada se koristi attack move.

5.1 ai ne igra loshe, stigao mi sa 10 keriera vrlo brzo :D

Ja poceo da igram sa terranima, protiv protosa, i ja se zezao ****** OPET, i sa zelotima me sjebao odma. Ja restart da mu ebem kevu, medjutim naleteli mi zergovi. I naravno *** sam im kevu :D , mada ovo je stvarno do sad najbolji AI.

Baze su maaalko bolje cuvane bile, mada voleo bih protiv protosa da odigram opet.

Btw, klasicna defanziva sa terranima su napunjeni bunkeri, + tenkovi sa onim jakim topovima... e sad, problem je sto kada se igra protiv protosa, ta taktika vise ne moze da funkcionise zato sto protosi dovedu one imortals, i mora da se improvizuje.

Tako da, bice zanimljivo... svidja mi se to sto su uradili.

stvarno najbolji AI do sada, igrao sam sa teranima i osurili me terani, uleteo mi u bazu sa 10 battlecruisera a ja nisam imao vazdusnu odbranu!

procitao sam da ce uskoro izaci i verzija 6.0 tako da bice igranja!!!

stvarno najbolji AI do sada, igrao sam sa teranima i osurili me terani, uleteo mi u bazu sa 10 battlecruisera a ja nisam imao vazdusnu odbranu!

procitao sam da ce uskoro izaci i verzija 6.0 tako da bice igranja!!!

Glupi su, pazi kad sam mogao da ih oteram sa 3 ona protiv avionska djavola, i 2 bunkera. I ne koriste yamato gun, sto znatno olaksava posao

Otkrio sam par opakih bagova sa ranged jedinicama, naročito ako se bore između građevina. Npr. iako zadam attack move, znači ne neku jedinicu specijalno, Roach-evi se rasporede tako da 2 komada tuku nešto, a ostali se nešto baguju po pola milimetra levo-desno, kao da uđu u petlju dok im se ne izda neka nova komanda. I tako za nekoliko trupa. Doduše, jedino kada se koristi attack move.

Jel' to mislish kada izdash attack ground komandu ili kada mikrujesh svaku jedinicu ponaosob?
Ovo drugo nema problema, barem sa ovime shto sam ja igrao. Mikrujesh zealote i stalkere, blink i charge i nema bagova, svako udara tamo gde treba. Stalkeri pogotvu jer si pomenuo range.
Interesantno...

Meni nece nesto da radi...mislim na AI
pratio sam one korake

1 - Extract into Starcraft II beta folder
(C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta)
2 - It should ask to overrite, accept
3 - Run ANY hacked map

mislim,lakse ne moze biti...i nista,probao sa 3 mape...

nisam siguran da li si stavljao u pravi folder.zapravo ne ide samo u (C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta) vec u podfolder (C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta\Mods\Liberty.SC2Mod)

mozda gresim ali mislim da je tako.

a bio je i link pr eneku stranu sa sve programom preko kojeg lako biras vrstu AI-a i mape ... prelistajte ljudi

Ovaj zerg burrow je cist win! Omogucava pravljenje ekstra zasedi! Znaci postavim gomilu bubasvaba i hidraliska na ulazu baze i pustim AI da mi usheta u bazu i onda samo iskocim sa ledja i game over.

Ne znam kako je kod vas ali meni se od svih fakcija zerg ubedljivo najvise svidja.

Može da pali samo kod AI-a. Protiv čoveka teško. Svaki iole iskusniji igrač vodi sa sobom detektore ili jednostavo koristi opciju atack za kretanje što znači da će sve jedinice po uvidu na neprijatelja odmah napasti.

Najprostije, skini arhivu sa veštačkom inteligencijom (AI).
Pronađi fajl Base.SC2Data
Prekopiraj ga u direktorijum \StarCraft II Beta\Mods\Liberty.SC2Mod

nisam siguran da li si stavljao u pravi folder.zapravo ne ide samo u (C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta) vec u podfolder (C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta\Mods\Liberty.SC2Mod)

mozda gresim ali mislim da je tako.

To sam i uradio >_> skinuo oaj 5.5 AI ,prekopirao,pokernuo mapu preko Lazyxxxx i nema AI-a ... :wall:

Ovaj zerg burrow je cist win! Omogucava pravljenje ekstra zasedi! Znaci postavim gomilu bubasvaba i hidraliska na ulazu baze i pustim AI da mi usheta u bazu i onda samo iskocim sa ledja i game over.

Ne znam kako je kod vas ali meni se od svih fakcija zerg ubedljivo najvise svidja.

Druzhe mora da nisi igrao mnogo Starcraft 1.:d
Detektor 25 minerala, 75 gasa - shtancujesh ih ko izmet...

Znate sta me nervira jedino u ovom crackovanom starcraftu. Sto ne mogu da vidim protiv koga igram kad startujem. I ne mogu nikako da vidim dok ne napadne, ili ne prodje sa dronom na pocetku.... ali onda je vec proslo tipa 15 minuta.

PA ja uvek posaljem jednu moju radilicu da istrazim,za 2 min odma saznas :)

P.s. ne znam dal je isti slucaj kod vas,al kad igram 1v1 bez obzira kakav je AI ,razguzim ga ko lud,kao da se ni ne trudi,dok kad igram 1v3 (tj +3 AI) svi protiv mene >_> ...

Mene zanima, da li jos nekom pravi po 2 jedinice istovremeno iako je postavio da se pravi samo jedna? Nije mi zanimljivo da igram tako, probao sam vise loadera i mods-a i isto

Takodje pocnem sa 12 radnika, a ne sa 4-5 kako bi trebalo. Zna li neko o cemu se radi?

Poslednja izmena:
ja nisam primetio taj bug. cak mi se cini da ih manje izadje nego sto stavim da se pravi :D

Mene zanima, da li jos nekom pravi po 2 jedinice istovremeno iako je postavio da se pravi samo jedna? Nije mi zanimljivo da igram tako, probao sam vise loadera i mods-a i isto

Takodje pocnem sa 12 radnika, a ne sa 4-5 kako bi trebalo. Zna li neko o cemu se radi?

Imao sam isti problem.pa sam ga resio na sl.nacin.
1.Izbrisao Sc2
2.Instalirao iznova itd.
3.Ubacio onaj 5.5 Ai (u Mods / LibertySc2)
4.Skinuo krek fajl iz prethodnog "mog" posta.(imas i mape itd)
5.pricaj Readme.
6.ali pokreni igru preko Lazy,a ne preko Loadera.
7. waste your life :D:wave:

Poslednja izmena:
PA ja uvek posaljem jednu moju radilicu da istrazim,za 2 min odma saznas :)

P.s. ne znam dal je isti slucaj kod vas,al kad igram 1v1 bez obzira kakav je AI ,razguzim ga ko lud,kao da se ni ne trudi,dok kad igram 1v3 (tj +3 AI) svi protiv mene >_> ...

Mozhe da se pobedi protiv tri AI-a. Neophodno je mikrovati malo bolje i biti malo defanzivan na pochetku ili da rush pa skinesh jednog odmah pa igrash 1v2.
A terani stvarno imaju izrazito speed-oriented sistem razgradjivanja. Kao protos morash da mikrujesh kao lud da bi chuvao jedinice.

Upravo sam zgazio sva 3 Ai na Hard :) ma protos ftw! imaju tako dobru win kombinaciju,pogotovo protiv Terana i drugih Protosa :D

Ja i dalje moram da kukam shto nema reavera kod protossa...:(
Mnogo mi se dopadaju novi zealoti ali debeli metalni crv mi je bio maltene jedna od najbitnijih jedinica iz SC1.

Ih, 2 komada u bazu protivnika sa transportom, pobijes radnike...jedna od jacih kombinacija u sc1.

Ja SC1 igram protiv 2 kompa opusteno. Mada fora kod AI je sto uvek ima neko pravilo, i neka konstanta. Znaci AI uvek ima neku rutinu, i zbog toga se uvek vremenom naviknes. Prvi put izgubis, drugi put naucis pa pobedis.

Po meni, u sc1 najvise 4 mozes da pobedis posteno kad su svi protiv tebe, sa zergovima ili protosima. 3 je vec lako, uzmes Lost temple, ljude, kod choke pointa 2 bunkera+siege, i eto ti rekorda ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno