Bojan_N
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2004
- Poena
- 650
u evropskim zemljama je tako. . . mozes da uzmes tv i imas valjda godinu dana da vratis ako ti se ne svidja, znaci posle 10 meseci odes i vratis i oni ti vrate pare ili daju drugi, ali ti ljudi nisu bezobrazni kao mi, Srbi, i ovde znam da je zakon da ti patike ne smeju puci i da ako ti u roku od 6 meseci od kupovine puknu moraju da ti vrate pare ili da ti daju druge, ali, OVO JE SRBIJA i kad bi se to postovalo mi bi ziveli za dz a svi bi propadali i onda bi se sve zive firme zatvorile i propali bi skroz..
Šest meseci ti je rok, ne godinu dana. Ako se ne varam, dok sam radio, i kod nas je bilo tih šest meseci rok za vraćanje proizvoda (originalna ambalaža i sve ostalo je neophodno), ali mislim da se taj deo zakona nije sprovodio. Rok od sedam dana se sprovodi. Možeš da kupiš USB flash, da posle tri dana dođeš gde si kupio i kažeš da si mislio da je to veš mašina. Moraju ti vratiti novac.
Moram priznati da, shodno iskustvu koje sam imao dok sam radio prodaju, bogu hvala te ne postoji rok od šest meseci.