Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to uopste nije pitanje nit me interesuje, kontam i vecinu ovde :D
daj ti nama invite za betu xD

Pa bitno je jer sprecava sve "opstenarodne" verzije bete i same igre. Blizzove originale kupujem, ali kad opet razmislim o 150 evrica potrebnih za ceo SCII.
Valjda ce fuxe iz Activisiona omoguciti da ljudi sa Wings Of Libertiy igraju online protiv ljudi sa 2 i 3 tomom igre.

Pa to su već rekli. Dovoljan je bilo koji deo da bi se igralo na BNetu.

Ne znam ko je prikenjao za muziku, ali ovo je A holivudska produkcija. Cista petica!

taj sam, muzika deluje poprilicno niskobudzetno, malte ne na momente zvuchi kao da je midi u pitanju

ako je blizzard ne znaci da su oslobodjeni kritike

Ok, mozda se tebi ne svidja, ali taj midi momenat je tribute kecu. S tim sto je odlicno osvezeno i 100% odradjeno u studiju.

Meni se pogotovo svidja ovaj main title, pusti ga nekoliko puta, videces da valja.

zapravo jedino sto mi se svidja su oni delovi sto podseca na keca, one gitarice i frulice su mi totalno neprikladni

zapravo jedino sto mi se svidja su oni delovi sto podseca na keca, one gitarice i frulice su mi totalno neprikladni

Cek sad, sa jedne strane ti smetaju midi sekcije (omaz kecu), a sa druge strane, to je odjednom ok, a prog/rock deonice ne valjaju?... :p

"Gitarice i frulice" su fantasticno odsvirane, sjajno se uklapaju uz Terran jedinice i dodaju na atmosferi. Na momente mi se cinilo kao da su im inspiracija bili prog rock bendovi poput Shadow Galery...

Da li se još nekom desilo da je, valjda podsvesno se nadajući beta pozivnici, počeo da proverava svoj mail vezan za Battle.net nalog po 10 puta na dan, iako ga je do sada proveravao maksimalno jednom dnevno? :)

meni se to desava.. i ne samo mail , nego jos idem i na battle.net u nadi da su se zeznuli i da nisu poslali na mail :) .. alii bez uspeha.. ah poludecu toliko cekam sc2.. al dobro blizi mu se pocetak prodaje a onda se sve brise i ostaje samo SC2 :p

FYI, mail-ove sa beta key-em salju samo onima koji su bili na blizzcon-ima/contest winner-ima/fansite-ovima. U svim ostalim slucajevima ne salju mail-ove vec vam betu vezu direktno za vas bnet account sa kog ste i uradili opt-in.

Tako da, F5 na battle.net acc ;)

Postoji moćnost da vam se zadesi ključ. Rekli su da je odabir ključeva semi-random i da u obzir ulaze lokacija, različite hardverske karakterisitke kao i brzine interneta.

Postoji moćnost da vam se zadesi ključ. Rekli su da je odabir ključeva semi-random i da u obzir ulaze lokacija, različite hardverske karakterisitke kao i brzine interneta.

Mogucnost uvek postoji, zar ne?! I loto mozete dobiti ako uplatite samo jedan tiket. :)

Cek sad, sa jedne strane ti smetaju midi sekcije (omaz kecu), a sa druge strane, to je odjednom ok, a prog/rock deonice ne valjaju?... :p

"Gitarice i frulice" su fantasticno odsvirane, sjajno se uklapaju uz Terran jedinice i dodaju na atmosferi. Na momente mi se cinilo kao da su im inspiracija bili prog rock bendovi poput Shadow Galery...
ne midi zvuce frulice i gitarice, koje veze nemaju sa bitkama u svemiru...

Slažem se sa G!!!
Muzika odskače od atmosfere.

Poslušajte samo Dawn of War 2 soundtrack i sve će vam biti jasno.

Isuse, da li je moguce de je nekom toliko stalo da odmah probai da bude prvi?:S: Blizzard ocigledno zna kako da se krava sama ponudi za muzu...

Što da ne? Ovde ljudi još uvek očito ne znaju da cene značaj zabave. Ako neko žarko žudi da igra Starcraft 2, zašto ne bi dao kintu pa da ga igra narednih 6 meseci? Kao, puno je para ili šta? :) Da ne spominjem kompetitivnu prednost nad onima koji to neće probati do samog izlaska.

Da li se još nekom desilo da je, valjda podsvesno se nadajući beta pozivnici, počeo da proverava svoj mail vezan za Battle.net nalog po 10 puta na dan, iako ga je do sada proveravao maksimalno jednom dnevno? :)

Nemoj se previse nadati, sudeci po izjavama sa Blizzarda prednost imaju posetioci Blizzcon-a koji su svi dobili inviteove [a to je puuuuno ljudi]. A svi oni ce dobiti pristup beti najkasnije za 2 nedelje... Ja kontam da pre Marta nema sanse da dobijem invite. :(

SC2 beta je crackovana! :D [al za one koji imaju invite] Omoguceno im je pustanje replayova, i uskoro ce omoguciti bitke protiv ai protivnika.

Pojavili su se neki conflicting izvestaji da moze i bez invitea da se upali beta, provericu.

Poslednja izmena:
ne midi zvuce frulice i gitarice, koje veze nemaju sa bitkama u svemiru...

Realno, nema ni southern/yahoo fazon koji se zestoko prozima kroz sve Terran jedinice, jos u kecu (legendarna "I love you, Sarge!" cutscena :d), sto ni malo nije smetalo ni atmosferi ni prici, naprotiv...

Poslušajte samo Dawn of War 2 soundtrack i sve će vam biti jasno.

Space Marines iz 40k univerzuma i Terran Marines iz SC-a su dve potpuno razlicite frakcije, smestene u dva totalno drugacija settinga. Poredjenje i nije bas na mestu. ;)

SC2 beta je crackovana! :D [al za one koji imaju invite] Omoguceno im je pustanje replayova, i uskoro ce omoguciti bitke protiv ai protivnika.

Pojavili su se neki conflicting izvestaji da moze i bez invitea da se upali beta, provericu.

aj javi ako izbunaris nesto da moze bez invite-a barem sa ai da se sigramo malo :D

Ne znam za vas ali meni non stop svira ovaj SC2 soundtrack u pozadini vec nekoliko sati. Dopada mi se muzika mada su krali na par mesta od John Williamsa samo tako...

Evo kako da gledate rep-ove :)

Prvo link ka klijentu: http://www.fileshack.com/file.x/17193/StarCraft+2:+Wings+of+Liberty+GB+Closed+Beta+Client

Zatim uputstvo: 1. Open “StarCraft II Beta\Battle.net\Battle.net.MPQ” with the MPQ archiver. (http://www.zezula.net/download/mpqediten32.zip)

2. Extract “Battle.net\SWF\MainUI.gfx” to the same folder that the MPQ is in.

3. Close the MPQ archiver and rename “MainUI.gfx” to “authentication.gfx”.

4. Create a folder called “SWF” and another inside of it called “Authentication”.

5. Put “authentication.gfx” inside the Authentication folder and run “Starcraft II.exe”.

6. Note: The resulting file should be in “StarCraft II Beta\Battle.net\SWF\Authentication\authentication.gfx”.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. Download replay files: http://dl.dropbox.com/u/733696/Recent.zip

8. You can put your *.SC2Replay files in “Documents\StarCraft II Beta\Replays\Multiplayer”.

9. Importing SC2 Cache Files. Download files here http://www.megaupload.com/?d=8X2P8PRJ

10. Place them into the directory: C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

11. You can now play the replay files from the main menu.

A moze i 'vako: http://www.youtube.com/watch?v=ULaYOFJpd1g

Takodje, ne mogu da se puste svi replay-evi, neki rade neki ne, ali to je sada manje vazno :)

konacno sam video sta se nalazi iza log-in screena :D btw,ne vidi mi ni jedan replay :)

Prilozi

• 1SC2 2010-02-19 17-23-14-55.jpg
    1SC2 2010-02-19 17-23-14-55.jpg
    238.6 KB · Pregleda: 74
  • SC2 2010-02-19 17-23-20-90.jpg
    SC2 2010-02-19 17-23-20-90.jpg
    206.4 KB · Pregleda: 63
  • SC2 2010-02-19 17-23-33-73.jpg
    SC2 2010-02-19 17-23-33-73.jpg
    248.3 KB · Pregleda: 59
  • SC2 2010-02-19 17-23-52-57.jpg
    SC2 2010-02-19 17-23-52-57.jpg
    243.3 KB · Pregleda: 63
  • SC2 2010-02-19 17-24-03-84.jpg
    SC2 2010-02-19 17-24-03-84.jpg
    267.8 KB · Pregleda: 70
radi replay,stavio sam u pogresan folder :p od ovih par koji mogu da se puste ne vidi se mnogo (gameplay) ali zato izgleda j****ki :smash:

Prilozi

• SC2 2010-02-19 17-35-59-90.jpg
    SC2 2010-02-19 17-35-59-90.jpg
    414.1 KB · Pregleda: 92
  • SC2 2010-02-19 17-37-39-79.jpg
    SC2 2010-02-19 17-37-39-79.jpg
    375.5 KB · Pregleda: 88
  • SC2 2010-02-19 17-38-41-34.jpg
    SC2 2010-02-19 17-38-41-34.jpg
    380.4 KB · Pregleda: 93
  • SC2 2010-02-19 17-41-06-33.jpg
    SC2 2010-02-19 17-41-06-33.jpg