Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Ide polako:p

Poslednja izmena:
jel će moći ovo da radi na prosečnom kompu koji tera crysis na high bez aa i af u 720p?

edit: džaba ja pitam ovo kad ova igra košta 50 evra, 50 puta bankrotirali dabogda, pa ja sam tf2 platio 1500 dinara, a cs 300 kinti, dal su oni čitavi?

Poslednja izmena:
Da, ocena vredna smaranja. A na stranu to, jeste li videli da je user score 73.
Ako su to vama ok ocene, samo napred.

A da li te cifre govore sve? Da li bas sve mozes da vids na osnovu uzorka od desetak-stotinak ljudi? Ako na osnovu toga kreiras svoj sud i svoj ukus onda stvarno ne znam sta da kazem. Sva sreca pa mozemo probati igru pa ako nam se svidi mozemo je igrati, a ako nam se ne svidi, well, moracemo da platimo struju za desetak sati rada racunara.

Inace, od kada je 73 tako losa ocena?!

Ja mislio da ce do sada ovi sa klik 16 i sbb Turbo Flat da vec uveliko igraju i daju svoj sud o igri. Nista do jutra.

A da li te cifre govore sve? Da li bas sve mozes da vids na osnovu uzorka od desetak-stotinak ljudi? Ako na osnovu toga kreiras svoj sud i svoj ukus onda stvarno ne znam sta da kazem. Sva sreca pa mozemo probati igru pa ako nam se svidi mozemo je igrati, a ako nam se ne svidi, well, moracemo da platimo struju za desetak sati rada racunara.

Inace, od kada je 73 tako losa ocena?!
A gde ti vidiš da sam ja šta kreirao? Gde sam ja to izneo svoje mišljenje?
Samo prenosim šta o igri misle drugi.
I nemoj molim te da mi tupiš o tome kako je tvoj sud ili ukus bolji od mog i kako si ti kompetentniji (i obratno, naravno).

Da, cifre govore nešto, a da li je to desetak ili stotinu glasova/mišljenja nebitno je. Što, oni su tupavi pa ne znaju šta igraju?
I da score od 73 jeste loša ocena. A blago onima koji gutaju sve i svašta, pa su im i takve igre ok.
I spreman sam da sudim u napred na osnovu tuđih ocena, jer su i one nečije mišljenje kao tvoje ili moje.

I kada citiraš, bar citiraj sve: "....and the AI sometimes doesn't show any "Intelligence" at all..."
da dopunim citat: "...Poor level design..."
E zbog toga su loše ocene. A nemoj izvlačiti iz konteksta i pričati da iznosim svoje mišljenje kada ga nisam iznosio već samo citirao, postavio link i rekao da je to po meni loša ocena.

Koliko sam samo puta nabavio igre koje su imale score ispod 80 kada nisam znao šta da igram, lažući samog sebe kako su možda ok. I? Nijedna nije bila zanimljivija duže od dva sata igranja (ako bude i toliko).
Žali Bože protraćenog vremena. A i sada ga traćim odgovarajući na ovaj post.

Poslednja izmena:
Probao sam je u Dx11 i radi bez pucanja.

Da, cifre govore nešto, a da li je to desetak ili stotinu glasova/mišljenja nebitno je. Što, oni su tupavi pa ne znaju šta igraju?
I da score od 73 jeste loša ocena. A blago onima koji gutaju sve i svašta, pa su im i takve igre ok.
I spreman sam da sudim u napred na osnovu tuđih ocena, jer su i one nečije mišljenje kao tvoje ili moje.

Daću ti jedan dobronameran savet, pa ti razmisli dalje.

Cifre na sajtovima koji se bave igrama odavno više ama baš ništa ne znače i to iz više razloga:

1. Firme plaćaju sajtovima za dobre novinarske ocene
2. Konkurencija plaća hakerima da izmuljaju loše korisničke ocene
3. Većina igrača u suštini imaju isključivo crno/beli stav i samo dve ocene za koje se trude da uopšte daju, a one su 1 i 10 - ne sviđa mi se uopšte i sviđa mi se mnogo. Prosek tih ocena ništa ne znači. Što je jednom rekao jedan pametan čovek: Ti si jeo kupus, ja sam jeo meso, što znači da smo u proseku jeli sarmu. :D

Sa druge strane ljudi po forumima gde se ocene uglavnom ne daju, pišu sve iz te crno/bele perspektive. Kada sam prestao da čitam takve komentare i kada sam počeo da sam da igram ono što se meni sviđa, skapirao sam da ima mnogo dobrih igara koje su nepravedno ocrnjene i da isto tako postoji gomila gluposti za koje mi nije jasno kako se sviđaju nekome.

Sve se svodi na to da li će TEBI da se svidi kada PROBAŠ, a ne na to šta drugi pokušavaju da te ubede.

p.s. Još ako se pojaviš u nekoj raspravi da vatreno braniš tuđe mišljenje, a da nešto nisi ni probao... kuku lele :)

jel će moći ovo da radi na prosečnom kompu koji tera crysis na high bez aa i af u 720p?

edit: džaba ja pitam ovo kad ova igra košta 50 evra, 50 puta bankrotirali dabogda, pa ja sam tf2 platio 1500 dinara, a cs 300 kinti, dal su oni čitavi?

www.sendit.com igra košta duplo manje nego na steamu, ostavio sam link 50x do sada. :) Moći ćeš da igraš bez problema.

Poslednja izmena:
Daću ti jedan dobronameran savet, pa ti razmisli dalje.
....
1. Firme plaćaju sajtovima za dobre novinarske ocene
2. Konkurencija plaća hakerima da izmuljaju loše korisničke ocene
3. Većina igrača u suštini imaju isključivo crno/beli stav i samo dve ocene za koje se trude da uopšte daju, a one su 1 i 10 - ne sviđa mi se uopšte i sviđa mi se mnogo.
Koliko sam samo puta nabavio igre koje su imale score ispod 80 kada nisam znao šta da igram, lažući samog sebe kako su možda ok. I? Nijedna nije bila zanimljivija duže od dva sata igranja (ako bude i toliko).....
Hvala :)
ali ne bavim se teorijama zavere niti me interesuju (mada ih verovatno i ima sporadično).
A svoje mišljenje gradim i "zbivanja" pratim još od tako da znam šta hoću a šta ne, i šta koji sajtovi,reviews i ocene "znače" ;) ....bar meni, a tuđa mišljenja ne branim, mogu samo da ih podržim ako se slažem sa njima.Naravno tek kada probam to o čemu se priča.

Poslednja izmena:
Nije to teorija zavere, to su ekonomija, čist zdrav razum i malo ljudske psihologije.

Napiši šta misliš kad/ako budeš probao novi AVP. Meni stiže do kraja nedelje pa ću napisati da li je za 1 ili 10 :D haha

Poslednja izmena:
ja ću kupiti kad izađe repack od 4,3 giga ili tako neki
hoću da probam sve što je DX11
battleforge krš, dirt2 bolje izgleda na xbox-u, STALKER CoP - dont get me started,
jedino od krize očekujem da valja i možda Battlefield BC2 u DX11

Koliko sam samo puta nabavio igre koje su imale score ispod 80 kada nisam znao šta da igram, lažući samog sebe kako su možda ok. I? Nijedna nije bila zanimljivija duže od dva sata igranja (ako bude i toliko).
Žali Bože protraćenog vremena. A i sada ga traćim odgovarajući na ovaj post.
Sa ovim se potpuno slazem, ista situacija je i kod mene. Igrama koje nemaju iznad 85 mora nesto da fali, ili grafika ili su mnogo dosadne, bez neke dublje price. Igrao sam AVP kod druga i nije nista posebno, nista spektakularno...prosecna igra za ubijanje dosade koja me smorila posle sat vremena igranja...aj bar da je grafika nesto, nego cist prosek... ali to sam i ocekivao,...ja od Sege nista nisam igrao sto je vredno pamcenja.

Poslednja izmena:
Šta bi sa DX10? Jesu to preskočili u ovoj igri ili moram da kupujem grafičku koja mi ne treba da bih igrao u max detalja?

To se zove teselacija :p

Igra puca u DirectX 11 modu, cim udjem u lift u onom baru, posle borbe sa alienima. Da li imate vi taj problem na tom delu igre?

Pih,ala je razlika. Isposnicki tip protiv debeljuce,bez veze.

Konacno sada okrugle i zaobljene povrsine mogu da budu bas to. Nema vise "kockastih" ivica.:eyebrows:

Zamislite NBA 2k11 u Dx11 sa tesselacijom, sve bi one celave glave bile bas okrugle, tj. zaobljene:D

Poslednja izmena:
tako su i u stalkeru u dx11 svi lepi debeli, a u suprotnom izgledneli :D

Borab valja li cemu?

Ja je probah i bas je prosek, misije i prica nisu nista posebno, ali meni nije losa igra moze da se odigra. ALi moglo je i bolje. Evo nekih slika:

Pitao sam Boraba a ne Borata :d

Salim se, jel si probao sa predatorom da igras,? Ajde ljudi nemoj da ste shkrti na recima, ne mogu da docekam da dodjem kuci ...

Ja sad igram kampanju s marincem, nisam probao jos s predatorom.

Skinuo sam Razor1911 verziju igrice i lepo je radila, krenuo sam sa predatorom da igram i presao 15minuta igrice, save-ovo sam i izaso iz igrice, Medjutim kada udjem opet na nju i idem na continue, da nastavim da prelazim samo mi izadje iz igrice :S To se desava na dx11. Da li zna neko kako da resim problem?

Poslednja izmena:
Igra je totalno decija. Meni kao velikom fanu AVP serijala jako je tesko tako nesto da kazem ali tako je. Cista konzolna pucacina za mladje od 18. Jedino par onih killova kod prede i aliena i to je to. Nivoi su u najmanju ruku smesni. I da, i kod mene puca dx11 kad upalim lampu. dx10 radi ok. Igrivost nije ni blizu igri Mass Effect 2 koju sam juce zavrsio. I ona riba smara ***. Ne zatvara usta. Rookie ovo, rookie ono. Ajd u ***** krasni! Vidim ja da me ovo nece drzati ni 2 dana.

Jel bese oni rade i Aliens: Colonial Marines?

Nazad
Vrh Dno