xWolf:
Prostim jezikom DA.Nije bitno kako....to je to.
Jos da nas neko obraduje oko onog panninga ( nije valjda toliko vidljivo ) i ja sam se 100% odlucio !
POZDRAV !
_
Evo me, nisam nista pokusavao od nedelje. moj tv je lh5000 i probao sam ovo sta je rekao xWoLf da prebacim na game i stvarni panning je skoro nestao i takodje sto kaze stvar je samo u tome ako bas imas ostro oko i primetis, ja sam sada zadovoljan.
Moje misljenje je da se panning vise vidi sto je veci ekran.
Cene tv-a, ja sam moj uzeo diners club karticom tako da je mene izasao papreno.
Ne znam koji mi je firmware niti kako to da vidim probao sam ok +ok; menu +menu; menu - setings - ali nemam diagnostic... Ali sto kaze xWoLf ne znam ni zasto bi ga menjao jedino zbog funkcije telefona umesto daljinca![]()
ko kaze da cemo pozeleti da zamenimo televizore za par godina?
nisu to kompjuteri pa da zastare.. TV standardi su nesto sto traje mnogo duze nego jedna generacija procesora...
ko kupuje tehniku iz pomodarstva i zato sto mu je dosadno, ili da bi se hvalio pred prijateljima.. i ne zasluzuje nikakav komentar, pogotovo ne u Srbiji (sa ovakvim standardom, kakav ima vecina gradjana/ljudi)
ja ne planiram da menjam televizor, dok se bas bas ne pokvari ili postane nestabilan za svakodnevnu upotrebu
da li se jos nekom cuje pucketanje iz ovog televizora (konkretno, 42lh3000)? pucketanje je totalno nasumucno, nekada jace, nekada slabije. povremeno i dva, tri puta za redom se cuje. ne smeta kada je upaljena muzika ili kablovska (logicno jer se pucketanje ne cuje zbog buke), ali kada je slika sa kompa, bez muzike ili nekog izvora zvuka/buke, pogotovo nocu, lepo se cuje (sedim na oko metar udaljenosti). u pocetku sam ovo kulirao, ali kako vreme prolazi pocinje sve vise da me nervira.
pucketanje
Evo ovako, prebacio sam na tv-u na Hrvatsku kao zemlju i saznao sam da mi je FW V3.24
E sad pitanje (xWoLf) da li ima potrebe da prelazim na v3.55 naravno imam telefon sa os wm 6.5
i ako mozes da mi das link gde si okacio uputstvo. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari