jafazec
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2007
- Poena
- 320
Ja nikako da uhvatim vremena da vratim neki stariji malo save i da krenem opet u zadnu misiju..Mada,ja sam imao odradjene sve kvestove koje sam nasao skeniranjem ili pricom sa drugima(paragon skill mi je jako visok) i onda uleteo u Omega4.
Postavka mi je bila Tech Spec Mordin,fire team Garrus.Mordin gine iako ima odradjen loyalti,iako sam jako puno razgovarao sa njim,pevao mi cak
Kasnije mi poginuo Thane,odnesose ga swarmovi
I on je bio lojalan i sa njim sam jako puno pricao,oko mnogih stvari mi se zahvalio sto smo popricali itd itd..Svi upgrade-ovi koje je ponudio bilo koji clan posade su bili izuceni,jedino mi Zaeed nije ponudio nista ako se ne varam,mada njegov kvest nisam odradio,nisam zeleo da zrtvujem ljude zarad njegove osvete.Ne kontam zasto mi je ovo dvoje poginulo:/
Od posade sam spasio valjda samo doktorku,Kelly umrla kad sam stigao,verovatno to ima veze s tim sto sam nekoliko kvesta odradio posle napada Collectora na brod?
Takodje mi kraj nije najjasniji bas.Kad se pobedi boss,bira se da li da se unisti ili preda njihov brod Cerberusu.Ja izabrah da predam Cerberusu i pokajah se odmah,tako da cu to da menjam ali me tu buni jedna stvar.Kakva je ono eksplozija koju je aktivirao Shepard od koje bezim,ako sam vec odlucio da sacuvam brod i predam ga Cerberusu?
Postavka mi je bila Tech Spec Mordin,fire team Garrus.Mordin gine iako ima odradjen loyalti,iako sam jako puno razgovarao sa njim,pevao mi cak
Kasnije mi poginuo Thane,odnesose ga swarmovi
Od posade sam spasio valjda samo doktorku,Kelly umrla kad sam stigao,verovatno to ima veze s tim sto sam nekoliko kvesta odradio posle napada Collectora na brod?
Takodje mi kraj nije najjasniji bas.Kad se pobedi boss,bira se da li da se unisti ili preda njihov brod Cerberusu.Ja izabrah da predam Cerberusu i pokajah se odmah,tako da cu to da menjam ali me tu buni jedna stvar.Kakva je ono eksplozija koju je aktivirao Shepard od koje bezim,ako sam vec odlucio da sacuvam brod i predam ga Cerberusu?