Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

jedan - za sad za k4.

Baterija mi mnogo kraće traje.

Ja sam isto presao na k4 i mogu priznati da mi tel mnogo bolje radi i baterija mi mnogo duze traje, i jos nesto sam primetio da widget batterylife jede bateriju, kada mi je on ukljucen jedva jedan dan izdrzi, a od kada sam njega iskljucio mnogo duze traje
pozdrav i sve najbolje u novoj 2010god :party:

Jel zna neko nesto o dekodiranju sa Telenor mreze ...eventualno koliko bi kostalo ako nema nekog kucnog resenja

Samsung I7500 mustymod ROM (Android 2.0)

Samsung I7500 mustymod ROM (Android 2.0)

This ROM is not FINISHED yet. Use at your own risk!!!

Installation:
ROM can be installed with Odin Multidownloader.
Your data will be erased after installation, you'd better backup.
After installing ROM with Odin you must choose wipe data/factory reset to clear cache/data partitions and reboot system now.
First setup may take some minutes.

Links:
ROM: http://www.sendspace.com/file/rmz312
Odin: http://www.sendspace.com/file/i1mjwk

Working devices:
- GSM (call, text, data, no CDMA support)
- Base devices (touchscreen, sound, sd-card & usb)

Devices will be implemented:
- WIFI (work in progress)
- Sensors (accelerometer, light, compass)
- Camera

Installed Extra Programs:
- Market
- Google Maps
- GMail
- GTalk
- Youtube

[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eoYV3OUcvyg&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eoYV3OUcvyg&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]
Čovek je probao 2.0 Android na Galaxy ali ne radi wifi, bt, i gsm
još je u test fazi, ali vredi pogledati:banana:

ovako,sto se tice alarma (ko o cemu ja o tome:d),probala sam dosta alarma ali ni jedan nece kad je fon ugasen,ako zelite da vas ipak probudi,navijte alarm ali nemojte da ga ubijete task kilerom,jer ikonica ostaje ali nece da zvoni,i nikako ne gasite fon...eto nemoze da skodi:D

nego jel ima neko od vas problema kada nesto skida preko rapida??pokusam da skinem neki fajl koji je 100 Mb,ali se skine samo 7kb i pise down complite??

Je l prati neko romove. Ima li toga uopšte. Koji je najbolji, a da na njemu radi wifi tether? Ne mora da je atraktivan, samo da je stabilan, normalno brz i da radi tether. Neki predlog ili je modaco još uvek jedino rešenje?

Ubacio k4...Mnogo bolje radi i baterija mi duze traje...Na IH8 je poceo da mi prsava telefon...Preporucujem K4 :) ...

Све ми је екстра на овом телефону али ме занима колико му је флеш употребљив у ноћним условима тј. каква је слика?

bane jel imas jos neki link za telenorov csc sem onog na 7 strani,samo za premium user-e je...??

Izvolte ;)

http://www21.zippyshare.com/v/13660881/file.html

proverena, kod mene radi kao zmaj, bez i najmanje greskice...

Inace, imas na samom pocetku Banetov post gde je sve tako lepo objasnjeno da i onaj ko nikad nije uzeo mob u ruke ne moze da pogresi.. samo lepo citaj i radi po uputstvu ;)

Kad odradis flash, instaliraj samo proverene i najpotrebnije aplikacije i vozi tako 2-3 dana.. videces da tel radi savrseno ! Obavezno uradi back up tako stabilnog sistema, da bi eventualno ako se poremeti nekom losom aplikacijom mogao da ga vratis a ne da se smaras ponovo...

Sto se tice youtuba, meni radi normalno... ja sam na MTS mrezi.. tako da je to verovatno do telenora..

Malo sam listao po netu da vidim sta kazu ljudi koji imaju problema sa radom telefona... Najcesce probleme prave aplikacije za "sminkanje"...
openhome, ahome, better keyboard, razni skinovi, lock-ovi...
Sto me ne cudi.. svako ko je probao da npr, sminka windows zna o cemu pricam..

E ja sam pratio taj Banetov post, i umesto 3-4 minuta sve traje evo vec 50 minuta...

Kod:
<1> Added!!!
<1> Detected!!!
<1> odin mode.. check platform verification.
<1> START!!!
<1> odin mode.. do file mapping..
<1> check download environment.
<1> arm9boot download..
<1> 1/8 Finished.
<1> amss download..

Dotle je stigao i stoji, jel smem da ga iskljucim i probam neki drugi ili shta?

Jel edita nema il ga ja ne vidim? :p

U svakom slucaju prekinuo sam ono gore skinuo H8 sa linka iz Banetovog posta i opet ista stvar, zabaguje na amss download stoji tu a sekunde prolaze...

Gde greshim?

Jesi probao bez telenor csc? Da ti nije čekirano one package u odin multi downloaderu?

Probao i bez i sa onim sto sam dobio u k4 i probao H8 i reinstalirao NPS i opet nishta isto...

Pa ovaj H8 je bio u jednom falju tako da mi je to bilo chekirano, a kod ovog sa 4 falja nije bilo chekirano...

A je l ti radi telefon, odnosno OS uopšte posle neuspelog updatea?

jel probao neko ovaj mystimod tj android 2.0 na galaxiju, izasla je nova verzija sa wifi-em i josh nekim aplikacijama ... . ?

jel probao neko ovaj mustymod tj android 2.0 na galaxiju, izasla je nova verzija sa wifi-em i josh nekim aplikacijama ... . ?

Ja nisam i nenameravam još dok se to malo bolje ne ispegla sitacija oko ovog roma, a sam moder mystmod je najavio Eclair 2,1 rom ubrzo, još jedan čovek radi na romu zasnovanom na samsungu Saturn (I6500) koji je ustvari 2.0.1 ECLAIR. Malo da sačekamo biće nadam se dobrih vesti:D
A i par vesti:
http://mobile.engadget.com/2010/01/14/samsung-galaxy-spica-getting-android-2-0-upgrade-next-month
http://twitter.com/mustymod

Buglist sa ovim mustymodom v1.03b (26/01/2010):

-Video does not play.

-impossible to make an outgoing call by dialing a mobile number through 8, is possible only +7. When calling to regular phones are all excellent.

-partly ROM slower than previous version

-the sound in the headphones mono

-can not select the operator manually - search not working

-camera not working

-EDGE icon sometimes goes out

-russian localization is present, but not everywhere.

-BT does not work

-GPS works, but the accuracy is lower than in version 1.5

-In some games, graphics do not display correctly (3D driver is not always correct)

Mustymod! Thank you for the excellent work!

Poslednja izmena:
vidim da se pojavio galaxy 2 i po informacijama sa gsm arene,imaće 2.1,ghz,a sve ostalo više manje kao junior.

Možda je samsung napokon počeo sa radom i možda imamo šanse da dobijemo napokon 2.1.

Nije se baš pojavio. Tek su procuele neke nezvanične info.

pozdrav pre svega
nudi mi se samsung i7500 nov,dosta povoljno--ali ima O2 Software-Branding
pa me interesuje da li se to moze ukloniti posle,i da li to utice kako na telefon
sem njihovih ikonica ili cega vec(telefon nemogu videti pre kupovine)

pozdrav pre svega
nudi mi se samsung i7500 nov,dosta povoljno--ali ima O2 Software-Branding
pa me interesuje da li se to moze ukloniti posle,i da li to utice kako na telefon
sem njihovih ikonica ili cega vec(telefon nemogu videti pre kupovine)

Moze, samo flasujes rom koji hoces. Imas ih dosta.

Proveri samo da ne bude kodiran na O2.
Dekodiranje moraš da platiš u nekom servisu ili preko NET-a.

poslednjih mesec dana sam telefon koristio kao sekundarni i radio je odlično.Vratio sam staru g8 verziju,koja je malo usporena,al dobro.

Baterija je jedino i dalje ne predvidiva.Sa svim mogućim popaljenim stvarima,traje oko 2 dana,al se nikad ne zna kad će da nestane.

Jel moguce da new pc studio koji dodje uz ovaj fone ne prepoznaje galaxy .... ? Tj vidi on galaxy kao I7500 ali pise not supported , pa samim tim nije moguce ni da syncujem kontakte sa outlookom. Da li postoji neko drugo resenje , sem da syncujem kontakte iz outlook-a sa google-om, pa onda google na galaxy ???? Nadam se da postoji.

Ne. Ne postoji.
Ups, lažem, postoji, možeš ručno da prekcavaš :d

I dalje mislim da bi Samsung trebalo da otpusti ceo tim koji radi na razvoju SW-a kod njih....

Nazad
Vrh Dno