Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Ne vredi ili je ovo zaista kanta od telefona ili je konkretno meni zapao loš komad.

Nije prošlo ni 2 dana,a stare gluposti su krenule ponovo da me muče,iako imam svega 3 aplikacije sa marketa instalirane :smash:

Ponovo isto,ne čujem sagovornika,ne čuje i on mene,ne mogu da prekinem vezu...:mad:

To je to_Odustajem do daljnjeg od ovog tela.Biće u oglasima uskoro.

Ljudi evo prilike da jeftino kupite odličan fon :D... A što ne probaš sa garancijom :)?

telefon je kanta,a ako neko bude hteo da ga pazari,rado ću mu prodati,jer nemam više živaca da gledam u pasulj kako će on da radi :mad:

Nemogu da vratim nikako Telenor brendiranje,pa mi možda garancija zbog toga više ne važi:trust:

Pa pričao je čovek iznad da ga je odneo u BG Elektronik bez brendiranja i sa drugim softverom i nije imao problem sa garancijom.

pročitao sam te postove,al sam zaboravio da mu nisu pravili problem zbog skinutog brenda.Probaću i sa tim,mada sumnjam da glupani iz bg electronics-a mogu nešto da urade pametno,sem da mi daju nov telefon,a to je nemoguće!

valdevit

opet ponavljam.. tel nije kanta.. mozda za tebe, ili je tvoj komad sa nekom greskom, ali kad kazes tako, to deluje u globalu da je kanta...
Moj radi apsolutno savrseno sa oko 110 instaliranih aplikacija.. nema laga, kocenja, restarta, force close...
E sad, sto je tebi upao los komad, ne znaci da je tel kanta..

Problem je, sto kod nas stize uglavnom roba B i C klase.. to vazi u opsteno za sve, ne samo za telefone..
B klasa:
kada se u seriji od npr 100 komada pojavi jedan los, skine se cela serija i salje kao B klasa.. to su netestirani aparati..
C klasa:
to su aparati kod kojih vecina ima fabricku gresku..

i jedni i drugi se nabavljaju daleko jeftinije i kao takvi su jako primamljivi nasim trgovcima koji na njima zaradjuju jako dobro..

npr, monitori sa mrtvim pixelima, telefoni sa greskama, kucni aparati koji crkavaju za par meseci itd...

Ali da ne skrecemo sa teme..

npr. mi kao radnici telekoma dobijamo telefone na 12 rata po jako povoljnim cenama.. 80% kolega je uzelo nokiju 5610 Xpress Music sa garancijom iz Alpha Copy-ja... ni jedan tel nije izdrzao duze od 4 meseca.. otpada onaj srednji taster sto ide levo - desno, crkavaju ekrani, slajdovi...
Ali ni jedan jedini primerak nije ostao bez kvara..

Verovatno si i ti jedan od " srecnika" koji je zabo los komad..
Probaj odneti u BG elektronik, nema drugog resenja, jer sad vise nije SW u pitanju sigurno..

BTW, ja radim u telekomu, zgrada politike, pa kad god ti odgovara mozes se javiti da se vidimo da pogledas kako radi moj tel..

Sve ja to znam odavno što si ti rekao,zato i nabavljam telefone iz raznih zemalja.Zavisi ko mi gde ide i koliko ima vremena da pogleda ono što mene interesuje.

Ovaj šljamsung sam uzeo u Telenoru,samo zato što imaju onu dobru promociju.

Evo,agonija se nastavlja.Gledam preko youtube-a neki snimak,tel mi se sam zaključa,posle 1 minut-tako sam namestio,pokušam da ga otključam i neće.Pokušam da upalim nekako displej-neće.Pritisnem crveno dugme,jer sam mislio da je ugašen,pošto uopšte ne reaguje na komande-opet ništa i tako...

Da dodam još nešto,retko kad koristim wifi,baš zbog ove promocije,al kad ga koristim,dešava se da ga posle par minuta jednostavno izgubim,iako mi je ruter na 30 cm od mene i tako.

Neću više da kukam,al ovde je zaista najgori tel koji sam imao.

Idem u BG electronics.Nema mi druge,jer ovo zaista više nije normalno,a tel je kanta i stojim iza toga.

Poslednja izmena:
Što se porblema sa YouTube tiče, definitivno je do telefona, a ne do Telenora. Neće da pusti video ni preko WiFi-a.

Pre neki dan je neke hteo, neke ne, a juče neće, pa neće.

Kakva je situacija kod vas koji koristite K4?

Ja sam juce probao. Hoce preko wifi, nece preko gsm neta :).

Instalirao sam Sygic navigaciju 7.71 na Galaxy(fm 1.5)
Aplikacije se pri podizanju ugasi. Da li neko ima iskustvo s ovim i rešenje?

^^ Kod mene je do pre neki dan neki video radio, neki nije (preko 3G), a kada jedan uspem da pokrenem onda mogu i sve ostale.

Juče sam redom nabadao, baš da vidim i ista stvar i preko 3G i preko WiFi. Neće, pa neće.

Stvarno retko koristim YT, ali jeste smor što ne radi.

toliko o tome kako je telefon odličan.Svi živi se bune na njegov rad,koliko vidim,samo bane i red tvrde da nemaju nikakvih problema!?

Meni radi youtube preko wifi,a prego gsm nisam probao.

Dobro je valdevit, dobro je. Ubedio si me da mi telefon ne radi.

videćemo se posle ng,da mi pokažeš kako to tvoj telefon radi bez greške i kako si ga ti sredio da tako radi.

Ej, momci, hoćete da vam rezervišem sobu ili ćete sami to da regulišete? Samo što pre.

Valdevit, svi smo shvatili da ti se mob ne sviđa, ne moraš svakog dana da troluješ zbog toga.
Na tvom mestu, odneo bih ga u servis i kakav god ishod da bude, pravac u oglase. Naći će se neko kome je potrebna takva sprava, naravno, ako ne preteraš sa cenom.

Rekao sam da više neću reč lošu reći za ovaj tel i stojim pri tome,al me zaista interesuje kako nekom ovaj tel radi bez greške i kako to može da se sredi da i meni tako radi!?

Telenor je preterao sa cenom,kao i obični pordavci:sigurno ga neću prodati za 100e,a platio sam ga mnogo više,a imam ga svega 3 meseca.

Upišite i mene na listu onih kojima Galaxy radi ok. :)
Jedina mana ovog telefona sa hardverske strane jeste manjak RAM-a - da je Samsung pri sklapanju telefona imao u vidu Hero-a, a ne G1, bilo bi mnogo bolje.
Sa druge strane, Android je platforma u razvoju i kao takva daleko od upotrebljivosti "out-of-the-box", što je čini izborom na prvom mestu za entuzijaste i tzv. "power users"; ko hoće da izvuče maksimum iz svog Android telefona, moraće dosta vremena da provede u učenju, isprobavanju i tweakovanju.
Zaključak - Android, baš kao i Linux, nisu za svakog.

Poslednja izmena:
Upravo tako druze..

ovo je isto kao da je meni crkao displej i sad vas ja sve tu ubedjujem kako ni vama ne rade :d

ja evo probavam YT upravo i radi :S

izgleda da je tu pola telefona sa nekim greskicama doslo na nase trziste pa kako je koga zalomio :S bzvz

YT mi radi i na gsm-u.

Moguće da je neko već pisao o tome, ali potrebna mi je pomoć da konektujem telefon preko usb-a sa pc studiom, pošto mi prijavljuje da telefon nije podrzan. Zbog ovoga ne mogu da radim sinhronizaciju sa outlookom. Takodje interesuje me da li je neko radio update na neku noviju verziju Androida i kakvi su utisci?

Telefon I NIJE podržan. Samsung bi trebalo da otpusti ceo tim zaposlen na razvoju software-a.

Čekaj, pa zar ne postoji neko workaround rešenje? Ne mogu da prebacim kontakte sa kompa na telefon preko usb-a? Znaci ništa ni od instalacije neke nove verzije androida?

Narode ne znam je li neko imao moj firmware 1,5 baseband verzija I7500XXII5, jer me zanima da li mogu da ga flešujem na ovu verziju I7500XXIK4, jer ovi momci sa hdblog foruma kažu da je ovo zadnje izdanje firmwera, a evo ga i u akciji na yt
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/R-VT-_Cep4s&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/R-VT-_Cep4s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

ja sam imao verziju g8 i bez problema sam ga flešovao na k4.Imao sam problem sa vraćanjem brenda,al kad sam to uklonio prilikom flešovanja,sve je radilo kako treba!?

Poslednja verzija je k4,za sad.

Da.

Da, mada mislim da moze u kucnoj izvedbi da se dekodira..

"U kućnoj izvedbi"?

Kao, kupiš kod preko neta, pa ga sam ukucaš ili imaš neku drugu varijantu? :)

Nazad
Vrh Dno